Вживані речі, секонд-хенд

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем луіза, 4 Лютий 2009.

1. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Відповідь: Вживані речі, секонд-хенд

Купувала восени в тому магазині мештики шкіряні Rohde за 160 грн. Нехай не остання колекція, але новенькі і дуже зручні. Ну дуже задоволена. Правда там в основному малі розміри, але часом можна попасти на дуже пристойні речі.

2. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Я теж там недавно була, і мені щось не дуже :girl_sad:

Є ще схожий магазин ззаду за Міленіумом. (там є піцерія нью-йорк, то треба завернути за ріг, називається "взуття для кожного" чи "взуття для всіх") там вибір, як на мене, трохи кращий. Кажуть, що то теж взуття з Німеччини.

3. Rona

Rona Мама-йожик

мене таке цілком влаштовує :girl_curtsey:
    я знаю, що їх є кілька штук у Львові (в центрі, на Тургенєва ще десь...), а де кращий вибір?
    нині була в центрі (там де Deep) щось мені вибір не вельми... та й персонал... гм.. краще промовчу... може то тільки там таке, а в інших магазинах їхніх краще?

4. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Таким магазинам треба приділяти трохи часу. Частенько заходити і тоді можна знайти і щось гарненьке. Спрівробітниця там роки три тому викупила такі шикарні босоніжки :girl_in_love:

5. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

А стокт чому негігієінічно і енергетично? Це ж нові речі. Тут хіба психологічний дискомфорт може бути - бо ж можна таку річ купити у фірмовому магазині в кілька разів дорожче!:)

6. Dobra

Dobra Well-Known Member

Та це я так, не спеціально їх під одну греблю, просто кілька раз бачила у стокових магазинах взуття з протертими устілками і т.д. Особисто нічого проти і того, і другого не маю. Нові хороші речі бувають і на секонді. Просто наслухалась від родичів, що це все енергетика погана, будеш хворіти. А я їм кажу - купила колготи дитині на базарі, замочила, тазік і ванна були всі в якійсь токсичній фарбі, ледве відмила, то що краще? Якась гіпотетична енергетика чи токсична фарба? Хватало би доходів, ходили би виключно по брендових магазинах, ніхто ж не проти.

7. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

То точно! Де ж можна на Південному, наприклад, накупити малому дві пари кросівок, собі гламурні шльопки на літо лише за 45 грн все разом?! І немає гарантії, що те нове прослужить довше, ніж ті вживані речі.

8. Tanyunya

Мені якраз нині знайома розповіла. Вона займається англійською з дітками приватно. Деякі з дуже крутих сімей. То дівчинка як побачила на вчительці кофтинку sisley, була дуже здивована і побігла мамі розповідати, що вчителька (!) теж має фірмову кофтинку! Дитятко змалку видно навчене, що хороші речі можуть бути лише в багатих і їй важко зрозуміти, як це проста вчителька може вдягатись в речі тієї ж фірми, що й вони. А вчителька купила ту кофту в стоках і з задоволенням носить хорошу річ за нормальною ціною:)

9. Alexx

Alexx New Member

Привіт всім! Люди, підскажіть поради! Готуюсь стати мамою, хожу і придивляюсь на дитячі речі в магазинах (ціни якісь не дитячі!!!!) , а мама на секонді побачила гарнюні повзуночки, розпашоночки, шапочки, ковдерки...... і все якісне-якісне, але ще ми не наважувались купляти. Може мамусі з досвідом щось підскажуть... Ви б брали там речі для малечі??? Для більшеньких діток я б не вагалась, а от для новонароджених, як кажете, краще в "Антошках" закуплятись? Не хотілося б нашкодити своїй власній і такій бажаній дитинці. Ми не бідуємо, але зараз якось ті гроші летять.... порадьте щось? Може хто має такий досвід.

10. Tanyunya

Можливо, краще все ж там вишукувати нові речі? Вони дуже часто трапляються там.

11. Dobra

Dobra Well-Known Member

Не обовязково в Антошках - є багато якісних речей вітчизняних виробників, особливо для немовлят, повзунята, кофточки. До року для дому достатньо, і вони не дуже дорогі. На вихід та на прогулянку можна буде щось і дорожче купити. На таку манюню до року до тіла може і не варто з секонда, хіба вже фінансова безвихідь. Хоча люди собі не беруть то все до голови, і не переймаються.

12. skystar

skystar Well-Known Member

Ціни у нас справді "не дитячі"... Можна також подивитись в Антикризі, там на малявочок можна купити без проблем, і якість чудова і нове. Я от недавно малому брала бодіки і сліпик, то перші вийшли по 22 грн шт., а сліпик 33. Перед тим на базарі добра тітонька пропонувала мені "дуже якісне боді" за 38 грн:ninja:

13. ulcha

ulcha New Member

я своїй купляла, і нічого. у секондах речі дійсно якісні. і якраз маленькі діти носять речі дуже короткий час. а на рахунок енергетики, це все фігня. по телевізору говорила якась маг, що вода в магії дуже сильний елемент, а ми ж перемо речі, ось вона і змиває все.в Антошці якщо вам хочеться, то купіть те, в чому дитинка буде виходити кудись

14. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Можна не тільки в Антошках. Я до року радила б використовувати для маляти нові речі, ну принаймі ті, що безпосередньо до тіла дитини.

15. skystar

skystar Well-Known Member

А як вже зовсім боїтесь тої енергетики, то можна в солі замочувати. Як моя коліжанка каже "ніченька в солі і ніякої енергетики":girl_wink:

16. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

В Антошці ціни як для мільйонерів, а дитинка з тої одежини виростає за 1-2міс. Напевно мало мало хто може собі дозволити таку розкіш.

17. Alexx

Alexx New Member

Дякую всім за поради. Все таки буду шукати нові речі. Я енергетики не боюсь я боюсь цілком реальних хворіб, грибків і всякої всячини. Хоча всі перуть і прасують одяг для малечі, але зараз купа всяких мутантів для яких то і не смерть. А ризикувати здоров"ям малятки я не хочу. ;) Дякую дівчата за підтримку!

18. SniganaN

SniganaN New Member

Не вірю. Хіба сток типу відходів. Або подружка видає Вам не правдиву інформацію.

---------- Додано в 19:55 ---------- Попередній допис був написаний в 19:49 ----------

Ой, sorry, я щось не так зрозуміла, подумала, що то магазин типу стоку дитячого. Взагалі то дійсно не дуже гарно отаке робити, магазин треба внести в чорний список, може власники побачать і :girl_devil: приймуть міри стосовно свого продавця.

19. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

На рахунок енергетики вживаних речей: чула, що до тканин (одягу) дуже важко щось причепити чи то погане, чи добре. Взнавала про таке, коли брала весільну сукню в другий прокат. А вода спавді забирає все погане і очищає:girl_wink:

20. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

на сьогоднішній день- це норма...але надаю перевагу, як і більшість моїх знайомих, уціненим речам :)