Вживані речі, секонд-хенд

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем луіза, 4 Лютий 2009.

1. Logos

Logos Member

Відповідь: Вживані речі, секонд-хенд

І я час від часу заходжу туди, і купляю оцінений товар, але в мене манія тільки на футболки, а щось інше знайти то для мене проблема

2. Kleo

Kleo New Member

я таке дома в батьків робила, розклала на подвір'ї речі, написала на брамі вивіску, заходили купували. Ціни в нас символічні були - 2, 5, 10 грн. А щодо сусідів, то вони розділилися на дві групи. Перша - ходила і вовком завлядала у двір, намагаючись щось побачити, але заходити не заходили, бо вони "вище цього" (хоча на базарі на секонді спокійнісінько риються), а друга - постійні покупці. Взагалі хороша це штука гараж сейли, адже в кожного є купа речей, які валяються на антресолях чи ще деінде і в яких вже ніхто ходити не буде. Викинути шкода, а продати нема як. (хоча з цим багатьом форумлянам допомагає "Барахолка:girl_smile:") Можливо колись доживем до того, що і нас то буде нормальним явищем.

3. wenecja

wenecja New Member

4. Milady

Milady Well-Known Member

Люблю заглядати в секонд хенди і рідко коли виходжу з пустими руками:girl_spruce_up:Часто знаходжу дійсно якісні і фірмові речі,в яких,я впевнена,не повідлітають відразу всі бісеринки чи гудзички.

5. Dana K

Dana K Well-Known Member

А чи можна десь на секондах знайти тканини?... Може є якісь спеціальі магазини того плану у Львові...

6. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

буває що є відрізи тканини..але про повноцінні секонди тканин не чула..

7. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

недавно за 23 грн купила на секонді донечці курточку демісезонну Cherokee, супер вєщь, от-от вже нам маленька буде - тобто на місяць в Антошці за 600 грн Ленне - не бачу змісту, попри то вчора в Зарі купила за 159 грн светер-курточку таку, що наче і вже добра, але ще буде носитись і осінню і то, чисто тому, що шукала на стоках і щось маленького симпатичненького не знайшла)

8. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А хто знає, де у Львові продається хороше стокове взуття? може бути і секонд.

9. Руда Лисиця

дивіться в Єврошопі на люксі. Відносно широкий вибір і ціни нормальні

10. Hanny

Hanny Active Member

Напишіть будь ласка приблизно адресу, ну хоча би вулицю чи район.

11. wenecja

wenecja New Member

А що там за секонд є на Сихові, хто знає? Прочитала в неті таку статтю за нього, вже хочеться туди попасти.

12. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Киньте лінком, що за стаття.

13. Руда Лисиця

це на Іскрі, кінцева 2 маршрутки.

14. wenecja

wenecja New Member

це мабуть той, що на Іскрі. Знайшла статтю але не записала сайт,тепер не памятаю,що вписувала в пошук:girl_mad:

---------- Додано в 17:15 ---------- Попередній допис був написаний в 17:11 ----------

Є на Краківській в приміщенні магазину DEEP, на Привокзальній близько ДЦ (вивіска "Взуття та одяг"), на Тургєнєва (навпроти базару). Це магазини одної сітки.Але я була нещодавно, таке взуття дивне, якесь старомодне і розмірі всі малі. Я для себе нічого не знайшла (в мене 39). Мій чоловік собі там раніше купував взуття.
    Ще згадала, що в СТрию над супермаркетом Фуршет, на 3 поверсі є магазин,там продається італійське стокове взуття. Я собі там зимою купила 3 пари босоніжок по 55 грн (бо то був 40 розмір). Все нове. Але не завезли ще літнього взуття, була у вівторок то тільки черевички привезли і був вибір. А от зимою розпродували літнє по смішним цінам. І лахів там просто море. Але я ніколи не маю часу зайти туди на довше. Тому про лахи нічого сказати не можу конкретного.

Останнє редагування: 8 Квітень 2010
  15. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Мешкаю на Тургенєва і без руля, що то за стоковий магазин такий. Можете пояснити детальніше, а то "навпроти базару" понятіє растяжимоє:girl_in_dreams:
    Доречі, в кінці вулиці, перед клубом Неон, стоковий магазин. Взуття, одяг - все новесеньке, ціни від низьких (40грн за джинси) до середніх. Купила там пару речей за смішні гроші, дуже задоволена :)

16. wenecja

wenecja New Member

Abraira - де банк Дельта, як стоїте спиною до входу дивитесь на бічну вуличку від Тургєнєва. Там висить вивіска з буквою G.Так розумію назва магазину. Подивилась на карті - вул. Опольський Ю.

17. Руда Лисиця

а, то якби стокове з Німеччини.Хоча трошки дорогувато як на мене.

18. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Дівчатка, розкажіть як знайти базар з секондом в Стрию (в ідеалі сток).

19. Dana K

Dana K Well-Known Member

А хто знає, коли перший день в магазині Єврошоп на В.Великого? І коли завозять люкс в ті магазини??

20. Руда Лисиця

в четвер
    Люкс не має певного дня оновлення(як в Планеті).Вони оновлюють постійно, люкси в них значно більші