Вживані речі, секонд-хенд

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем луіза, 4 Лютий 2009.

1. olena

olena New Member

Відповідь: Вживані речі, секонд-хенд

Я теж за хенд,бо там часом можна натрапити на дуже пристойні речі,особливо для дріботи.Відомі марки типу Next,H&M,які в каталогах коштують не малі гроші,на хенді можна знайти за смішні гроші.

2. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я останнім часом багато речей купую на хенді. Почалось з того, що була невеличка криза з грішми, а зараз то вже переосло в спортивний інтерес ? купити щось дешеве, але цікаве. Ходжу туди через тиждень і кожен раз поввертаюсь з чимосьцікавим: то з кофтинкою, то з поясом, то з сумочкою, то з джинсиками :)

3. Мальва

Мальва Well-Known Member

Є люди, які, купуючи щось, піднімають собі цим настрій, їм цікавий сам процес пошуку речі, купівлі чогось нового (для себе нового). А конче треба ту річ чи не треба, то інше питання. Як каже мій чоловік: хто на рибалку за рибою ходить?, захоплює сам процес риболовлі. За турецько-китайсько підвального пошиву барахлом не хочеться, в фірмових магазинах дуже не розженешся закуповуватися, бо дорого. Тому і йдуть на секонд так би мовити розвіятися.
    Я також буває на секонд люблю зайти щось пошукати, навіть коли мені вроді нічого й не треба, а все одно цікаво виудити якийсь оригінальний екземпляр.

4. Радість

Радість Well-Known Member

Знайшла сьогодні такий класний магазин! Знаходиться на Сихові, вул.Антонича. Там є багато новорічних Діснеєвських костюмів для дівчаток різного віку по 35 грн. А туфельки які класні! Тільки нашого розміру не було. Я так зрозуміла, що всі речі фірми George. Ціна за кілограм 100 грн.
    Ось таке плаття я купила малій. До нього ще обруч додається.

5. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

Сьогодні бачила в Планеті на Виговського візок тростинку, б.у ціна 5 700 грн :girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

6. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Знайшла сьогодні такий класний магазин! Знаходиться на Сихові, вул.Антонича.

а де саме?

7. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

певно очепятка:)

Десь на Левандівці відкрили магазин "шкари на шару". хтось знає?

8. Gaichka

Ні, не опечатка. Продавці казали, що то коляска якоїсь модної англійської фірми і господиня поставила таку ціну. Таке враження ніби в тому возику сама Мадонна возила діток, що вони таку ціну вгрохали :lol:
    В на районі теж відкрили "шкари на шару". Багато дитячого, жіночого спортивного та чоловічого взуття. Зараз переважно там зимове і осіннє взуття стоїть. І ціни нормальни дит. чобітки нові 80-100 грн, доросле в різну ціну від 100 грн, наприклад були зимові адідаси нові 400, є різні розміри, але мого 35 не було:girl_cray: Все взуття привезене з Німеччини.

9. zetta

zetta Well-Known Member

Гаїчка аде конкретніше той магазин?

10. viltis

viltis Well-Known Member

11. Радість

Радість Well-Known Member

вул.Антонича, номер не знаю. Трошки вище першої школи. Там велике приміщення з великою вивіскою "Секонд-хенд".

12. poputochka

poputochka Well-Known Member

Нікуся//Десь на Левандівці відкрили магазин "шкари на шару". хтось знає?// (цитування не працює)
    То правда це чи ні? Хтось знає,де саме цей магазин?

13. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Шо то за фірма така була, що стільки коштує? Напевно каляска вся була інкрустована діамантами,нє?:):girl_crazy:

14. Gaichka

На вул. С. Петлюри біля жеку в на в подвір"ї особняка в невеличкому приміщенні.

І ще для любителів "Тачок", там є 2 пари тапочок з Мак-Квіном 24 розміру, ціни не знаю.

15. sofcja

sofcja Member

я найчастіше на Чорновола в Планету заходжу.
    там вже все звичне. плюс зручно, приміщення нормального розміру і народу не так багато:girl_wink:
    люблю в секондах речі оригінальні і гарної якості....

16. Bonita

Bonita Member

В мене якийсь бзік, але не можу зайти навіть в секонд, мене зразу починає тошнити від запаху, а ще такі відчуття, що речі всі брудні. Не знаю це ще з дитинства, в 90рр вони були дуже популярні, ми з мамою туда пару раз зайшли, але нічого не купили. Під-свідомо не можу вдягнути річ з секонду, навіть якщо вона нова, уявляється зразу, що невідомо хто до мене носив ту річ і взагалі до таких справ є дуже брезглівою. Тому я категорично проти секондів, тим-більше зараз таке враження, що вертаються старі часи, бо тих секондів повідкривалося як гною.

17. Darcy

Darcy Well-Known Member

А я переважно по секондах не ходжу, хоча проти них нічого не маю.
    Деколи купую речі на Сихові біля переїзду, але речі не ношені, а ті, котрі з-за кордону привозять.
    А от мені треба було костюм на новий рік, і придумала я собі, що буду Барбі. Вирішила щоб не тратити багато грошей, піти на секонд. Так зайшла в один-єдиний секонд (біля вокзалу недалеко), то там на видноті висіло рожеве плаття якраз мого розміру!!! (великого). Словом, заплатила за нього аж!!! 7,26 грн. Тішуся, як мавпа газетою :girl_tender:
    Правда там треба дещо дошити - підшити, але то таке.
    І ще прікол - там зустріла знайому, виявилось, що вона там продає. І ще одне - той секонд через тиждень закрили... Так що, от так мені пощастило. От така історія...

18. sasanka

sasanka New Member

Я колись також ігнорувала магазини з секондом, але коліжанка 3 роки тому завела в Секонд Хенд (Томітекс)на Стрийській 57, я собі там стільки класних фірмових речей знайшла - величезний магазин. Як на роботу приходжу - то всі питаються де я таке купила. Відтоді постійно туди ходжу. А недавно купила плаття на Новий Рік -якась Франція за 60грн, на Південному якщо би таке було то коштувало б понад 1500грн. То називається для чого платити більше, якщо є такі магазини.

19. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

І мені, якщо можна, скиньте адресу в ПП.

---------- Додано в 11:45 ---------- Попередній допис був написаний в 11:30 ----------

а де ті ЛЮКСИ знаходяться?

---------- Додано в 12:01 ---------- Попередній допис був написаний в 11:45 ----------

Ой, дівчатка, я туман. Розібралася, нарешті, що то за люкси :girl_bye:

20. Indi

Indi New Member

"Сьогодні бачила в Планеті на Виговського візок тростинку, б.у ціна 5 700 грн"- навіть якби та коляска сама їздила я б її не купила :girl_blum: А за секонд тільки -за!