Вживані речі, секонд-хенд

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем луіза, 4 Лютий 2009.

1. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: Вживані речі, секонд-хенд

кому привіт?

• Подобається Подобається x 1
  2. vitalinka

vitalinka Well-Known Member

я за секонди завжди була. мій гардероб це 50/50. .половина з секондів ,половина нових. нові речі - це класичні речі, кофточки, брочки під каблук.. а з секондів переважно спортивні речі, речі на літо, майки, пляттячка, шорти

• Подобається Подобається x 4
  3. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Всім! давно мене тут не було:)))

4. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

дівчата поясніть мені детально де знаходиться секонд на Сихові, бо ми вчора блукали біля ДБК так і не знайшли

5. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

я працювала свого часу в себе в місті у дуже крутому "бітіку одежі".хазяї возли його з Турції.не говорю про накрути на цінах,а от про те шо спочатку вони то носили,а потім продавали-то це точно.сподабався хозяйці светр-взяла.за тиждень принесла,бо вже бере інший і так весь товар,в який влазилася!!!

на рахунок секондів- я ходжу час від часу і знаходжу там кльові речі для себе і малої. ну і звертаю увагу на бірки,бо поживши закордоном вже знаю які магазини там хороші,а які "не очень"

• Подобається Подобається x 13
  6. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я була в суботу в секонді, накупила купу класних речей, з них 5 нових ремнів.заплатила 150 грн за все!!! а ше була на базарі...і нічого навіть купити людського не змогла:sad:ширпотреб!

• Подобається Подобається x 7
  7. Bonka

Bonka Well-Known Member

Біля кола є заправка,треба пройтись в провулок між заправкою і фабрикою музичних інструментів Трембіта (з вул.Пасічної)
    І там, в кінці зайти в праву браму.

• Подобається Подобається x 3
  8. Надька

Надька Well-Known Member

Всім привіт. нарешті я добралась до посиденьок. мене тут ой як давненько небуло. от відгуляла я весілля і вже ж більше вільного часу. А чи непідкажете як і де можна прдати всое весільне плаття. воно в ідеальному стані.

9. loreniya

loreniya Well-Known Member

Надька, спробуйте його в барахолку повісити тут на форумі - але зробіть окремою темою - бо там такі правила.

10. Надька

Надька Well-Known Member

Я вже там повісила, дякую.

11. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Чи був хто у стоковому магазині на вулиці Снопківській? (не той, що біля Стрийського ринку, а той, як іти в напрямку до академії мистецтв)
    А ще бачила, що на Зеленій відкрили (правда вже троха давніше) новий стоковий центр (щоправда, з вікна маршрутки здався мені невеликим) - може, хтось також туди заходив?
    Бо я туди виберуся не раніше ніж за два тижні :sad:

12. Kornetska

Kornetska Member

А я от не проти секондів, і заходжу в них час від часу, але чомусь ніколи мені нічого там не приглядається(((((((((

• Подобається Подобається x 2
  13. krab

krab Well-Known Member

Була там:) нічого особливого не бачила:sad:

14. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Давно не їздила по місту. Вчора була трішки шокована. Купа нових стокових магазинів. І це тільки по маршруту дім-робота, думаю що то бум по цілому Львову. Ціква альтернатива базарам, але б робили ціни трішки нижчі, а то на рівні базарних майже (я маю на увазі нові речі з бірками). Не раз говорили що такі речі продаються тюками на вагу 12-15 євро за кг. ( звичайно ж у Стрию), а вони тільки на одну річ таку ціну ставлять. Може хтось щось знає про такі місця, я б собі сама такий тюк купила, а потім би по родині по собівартості продала. Просто цікаво яке там сортування йде, все підряд, чи там по розмірах, по виду одягу?

• Подобається Подобається x 6
  15. La esposa

La esposa Moderator

і ще має різні маркування - люкс, півлюкс,

• Подобається Подобається x 2
  16. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Хороші брендові стоки коштують в межах від 16 до 30 є за кг. А за таку ціну - це вже стоки зовсім іншого класу, з браками, застарілими моделями, подекуди ношеними речами.А продати по собівартості вам навряд чи вийде ,бо все одно щось не продасться, а гроші за них заплачені. Тобто в ціні обов"язково закладені такі ризики, плюс оренда, зар.плата іт.д. Хоча, згідна, в нас в магазинах вміють всі 500% накрутити. А сортування буває різним - по брендам, по видам, жіноче -чоловіче- дитяче, є мікси де буває все. Крім того деякі бренди продаються за ціною одиниці, а не кг.

• Подобається Подобається x 4
  17. SOSKA

SOSKA Well-Known Member

Дівчата а Ви не в курсі де в Рівному є не погані стокові магазини щоб і не дуже дорого???А то сиджу в дома з малою донечкою а вийти тай пройтися по всіх не має можливості.:girl_mad:

18. Niferttiti

Можливо і так. Але більше цікавить, де це можна придбати?

19. Красотка

Красотка Well-Known Member

Niferttiti в Стрию э така гуртівня, минулого року там треба було купити на 1000 грн. тепер незнаю. Моя знайома там одягаеться....взагалі не скажеш що це секонд.

• Подобається Подобається x 3
  20. Niferttiti

А де саме, якщо можна. Бо знаю такі тільки при в'їзді в Стрий, помаранчевого кольору, але кажуть там тільки крупногуртова торгівля.