Вуличний інтим терпимий?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Oliza, 6 Липень 2010.

1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Відповідь: Вуличний інтим терпимий?

Коли цілуються, обнімаються, тримаються за руки в громадських місцях - мене то не дратує анітрохи. Для мене це прийнятно.
    А коли вже йде обмацування бюсту, попи, задирання спідниці і т.д. - для мене то виглядає безкультурно. Зауважень не роблю, в думках на то не матюкаюсь, просто оцінюю для себе тих людей як невихованих.
    Узагалі, мене більше дратують матюки в громадських місцях, але то мені в іншу тему.

2. Gentle

Gentle Well-Known Member

|Місця такі знаєте.. рибні.. :girl_crazy: Я щось ніколи на таке не попадаю.. А шкода трохи - цікаво..

3. Nevalyawka

Nevalyawka New Member

та ні...))))просто так якось виходить))) коли часто в парках гуляю...то і не таке побачиш)

4. Margot

Margot Well-Known Member

Йду я сьогодні по парку, а там на лавочці...Вона така кобіта порядна, декольте що треба, розмір певно 5, а він як щиглик...Вона сидить на нім а він носом вткнувся в її груди, що він там робив?може примлів!?

5. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

фу, какая гадость....:bad:Ще страшенно нервують "малолєтки", які посеред вулиці починають виціловуватись..... Колись-то йду, а попереду мене йшла парочка - спокійно так йшли і раптом зупиняються починать "вилизуватись" (іншим словом це не назвеш) прям посеред вулиці в білий день:girl_impossible: Я все розумію - закортіло, але ж на то вони і мозги, щоб ними якось контролювати інстинкти чи такі миттєві "хотіння":girl_smile:

6. Vika

Vika Well-Known Member

знайомої мама (десь за 60років) пасла корову в нас біля стадіону, то на трибунах наблюдала за процесом від А до Я ( видать дуже її то зацікавило ). потім довго розказувала як ТО не поридно.

7. Raven

Raven Мама малятка

Їхали zкось з чоловіком поїздом додому, навпроти дві парочки малоєток вилизувалися. Бєєєєєєє, то не то слово, хоть я і не з бридливих.

Останнє редагування: 3 Серпень 2011
  8. sani

sani New Member

то ще нічого, я якось йшов, а попереду йшли два мужики і за руки тримались, а потім зупинились і почали вилизуватись, прям посеред вулиці в білий день - ото гидота... :bad:

9. Delfy

Delfy Well-Known Member

це у Львові? я за кордоном таке часто бачила, тому не дуже тепер воно дивує.
    але тут ще такого не зустрічала..

10. Gorgona

Gorgona Member

А у мене теж був випадок "невинного поцілунку". Сиділи з чоловіком (тоді ще тільки зустрічались) в кафе, їли морозиво і нікого не чіпали. І тут мій коханий мав необережність цьомнути мене ... в лоб :o Це було настільки невинно, навіть якось по-дитячому, ніколи б не подумала, що це може когось образити. І тут "підлетіла" літня пані і вилила на нас стільки бруду, що кілька перших секунд ми навіть не зрозуміли до чого це вона - "зніміть собі номер в готелі", "виціловуватись потрібно в іншому місці" і т.д. Коли до мене дійшло про що вона говорить...о!!! Я не промовчала!!! :shout: Мене насправді це страшенно зачепило! Сказала все що думала, навіть більше, потім демонстративно цьомнула коханого в губки (щоб добити її) і повернулась до свого морозива так ніби нічого не було. Пані "позеленіла", але мову їй відібрало, напевно не розраховувала на мою наглість, ще кілька секунд дивилась своїми очиськами на нас і часто кліпала. Але потім повернулась за свій столик.
    Я відношусь до тих людей, які не люблять проявляти свої почуття на людях. Але впевнена, що невинні поцілунки нікому не можуть зробити шкоди. І якщо закохані поцілуються на моїх очах - робити з цього трагедію не буду. Як на мене це мило :girl_in_love:.
    Але погоджуюсь із висловленими раніше думками - має бути межа. Спостерігати за відвертою розпустою в парках, на вулицях - тут уже приємного мало. Проте в кожного ця межа своя ))) Тому виховувати, робити зауваження і вчити когось жити (якщо мене не просять) ніколи не буду.

11. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Колись мала неприємність пів дороги в електричці Львів-Трускавець слухати за спиною слюняве цямкання однієї парочки: вона сиділа у нього на колінах, і вони так виціловувались цілу дорогу. Ну я не маю нічого проти - цілуйтесь собі на здоров'я, але оті чвакання і цямкання за вухом на пів вагона діяло на нерви. І пересісти не було куди, бо у вагоні крісла стояли по 2, як в автобусі. Невже не можна цього тихіше робити?

12. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

О....В нас теж такі сусіди ( чи може то в тему" Мої сусіди - моя біда"? ;)). Півночі кричать так, що я просинаюсь, і то дійсно годинами, причому пересуваються при тому по всій квартирі, на балконі, постійно в них щоь падає. Так може бути на протязі 3-5 годин ...:)

13. Nana11

Nana11 аспіранточка

То біля церкви на Сихові, де лавочки поставили бачила раз парочку, вона на ньому сиділа в позі "наездници", ну шо вони лизалися по вуха і по груди то зрозуміло, мені аж якось не по собі стало, хоча не бабка і не монашка, але якось ото на фоні церкви мене трошки вразило.

14. Яруська

Яруська Well-Known Member

От молодці:girl_wink:
    В них ж не вуличний інтим, а в своїй квартирі хоч на люстрі можна..

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну, мені принаймі було б якось не зручно знаючи, що мої сусіди чують наші "оргії", але люди бувають різні, що тут скажеш...))
    В квартирі, в яку ми нещодавно в"їхали, я так зрозуміла, дуже тоненькі стіни, бо інколи навіть чути як за стінкою розмовляють сусіди. Так що треба буде це мати на увазі.)))

16. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я раз була свідком в парку сцени. Сидять на лаводці 2 дідки, років по 70. До них підходить їх однолітка, стає біля них. І тут один ділок бере і її за груди мацає. А вона стоїть, тішиться. Тоді другий дідок те саме. Я в шоці і від сміху ледве не впала. (Про їх національність писати не буду, ітак ясно що не з львівського села, не ходять до церкви)

17. Lidusha

Lidusha New Member

класна темка, збуджуюча:)

18. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Нагадалося.
    Їду пару днів тому в маршрутці, напівпорожній. Піднімаються ззаду хлопець з дівчиною, підходять до виходу і він їй руку суне, перепрошую, між ноги, зі сторони попи:girl_crazy: Я спочатку очам не повірила, думаю, штани поправляє, бо вони в неї такі були вільнуваті в тому місці, але рука там то й лишилася разом з погладжуючими рухами аж поки вони не вийшли. Зате очі були на місці в бабульки, яка збоку сиділа. Наступні три зупинки всі слухали про "маладьож" і "совість би мали при людях". Не скажу, що приємно таке спостерігати.

19. Merry

Merry Well-Known Member

В основному найбільше обурюється старше покоління (70-80 років). І, думаю, не тому що їм заздрісно, чи вони такі "прикрі". Просто за їх молодості виховання було зовсім інше і у них міцно засіло в голові уявлення про їхнє "можна-неможна". Чоловіка бабця розповідає, що до весілля з їхнім дідусем вони на лавці по різних кінцях сиділи і навіть за руки не тримались, а про поцілунки і мови не було. Інша знайома бабця, вже досить багато років тому була щиро здивована коли в телевізорі побачила фільм де молода пара цілувалась: "То люди цулуються!?? А мене мій Петро ніколи не цулував. " :girl_smile:

20. zaderyshka

zaderyshka Member

еееее....вибачте звісно, але в такі "баєчки" бабусь я особисто мало вірю ІМХО. Поцілунки і секс вигадали не в 21 столітті. Все у них було і поцілунки і любощі у різних позах, чи може слід наївно думати, що до публікації камасутри українці кохались лише у позі "канапки". :girl_flag_of_truce:
    Інша справа надмірне виявлення сексуальної прихильності...