Відповідь: Вуличний інтим терпимий? стісняюсь спрасіть: а коли Ви цілуєтесь то гарно чи страшно? себе до яких відносите?)))
Відповідь: Вуличний інтим терпимий? мабуть, все ж не варто так поділяти на гарних і негарних. То щось типу як кажуть, що "гарно, коли красива жінка годує грудьми красиву дитину". Виходить, хто негарний - ховайся, хто гарний - виставляйся...
Відповідь: Вуличний інтим терпимий? напевно і до красівих і до умних)) щодо гарні-не гарні. Навесні в парку Франка, коли гуляла з малим, неодноразово бачила як гарні молоді пари "гарно" лизались і навіть "гарно" займались неприхованим петтінгом на лавочках вздовж алей. Парк Франка аж ніяк не назвеш ні безлюдним, ні тінистим, але то їм не заважало. Нє, я всьо розумію, як співали Гади "дуже тяжко любити коли немає де піти", сама така була, тому тим більше знаю стопітсот місць де можна усамітнитись так щоб ніхто не заглядав, але, здається мені, що таким парочкам це і не треба, певно їх збуджує присутність сторонніх поглядів. І це сумно - якщо для збудження їм вже зараз в юному легкозбудливому віці недостатньо одне одного, то що ж буте потім?
Відповідь: Вуличний інтим терпимий? Певно людина пише "знаюча" в ентіх дєлах" Оце вже дійсно противно)) Я пару раз бачила романтично тримаючихся за руки хлопців (прада це було в Києві), і виглядали вони зовсім не просто друзями А уявіть, як воно в мега-толерантних краях, звикли вже напевно. Все-таки ткого не варто афішувати, та це в іншу тему))
Відповідь: Вуличний інтим терпимий? Прийшла я з прогулянки з новими враженнями Гуляли ми з малим, як завжди в Стрийському парку, біля пам"ятника Янові Кілінському. Малий бігав навколо і приносить мені щось в руцях і каже мама! кака! А це була обгортка Contex. Я була в шоці! Шановні хлопці і дівчата, якщо у Вас вже дойшло діло до інтиму , то постарайтесь прибрати за собою, діти ж все-таки гуляють.
Відповідь: Вуличний інтим терпимий? Ясне діло, що себе відношу і до красівих і до умних. Тільки от на людях вже років 8 не цілувалась. Все ж таки волію закінчувати те діло оргазмом. Тай коли під ногами четверо дітей плентається, то вже якось не до поцілунків у людних місцях
Відповідь: Вуличний інтим терпимий? Для деяких пар дуже помічна була б демонстрація такої картинки, коли переходять межу в проявах своїх почуттів в людних місцях