Відповідь: Закордонний паспорт за 170 грн! Була у Франківському відділі дмс. Взяла ті всі папірчики в 6 кабінеті. Виробляю паспорт собі і проїзні дітям окремо. Згідна платити 170+87,15+120.(до тяганини по судах не готова) А ті квитанції по 30грн 2шт. побачила аж вдома(була з малими і не придивлялась, що мені там видають). Я ж прочитала на сайті ДМС, що від мене вимагається з тим і прийшла.. А тут якісь черги в різні кабінети, папірчики роздають.)))))) Тепер вже тут почитала, що то повна мура. Платити не буду. Але так хитренько відразу всунули заяву на надання платних послуг , акт виконаних робіт. Я балдію.... Але є питання - там ще я бланк заяви на ім'я начальника РВ ГУДМСУ про надання платних послуг, це ті, що 87,15+120, чи яка біда? Бо послугу треба вказувати. А яку мені від них платну послугу треба, я щось недоганяю
Мені казали , що тепер на якихось нових бланках ті паспорти друкують і ціну чітку поставили.... Але з Вашого допису зрозуміла , що це чутки, ехх..
Відповідь: Закордонний паспорт за 170 грн! це не чутки, просто Ви живете в Україні. Коли ж тут оголошували що оплата за щось зменшено? Чи взагалі відмінено? Та ні за які коржики...
Відповідь: Закордонний паспорт за 170 грн! Я телефонувала, один раз дали відповідь, що не готовий ще, другий раз через тиждень взагалі відмовились дати відповідь, сказали приходьте і питайте, але я зла була, прийшла, добре, що черги не було і паспорт готовий... інакше там би скандилила
Відповідь: Закордонний паспорт за 170 грн! Документи на виготовлення закордонного паспорта і проїзних для дітей у мене сьогодні спокійно прийняли у Франківському дмс без сплати 30 +30грн, але сказали, що паспорт без довідки про несудимість не видадуть(тобто та пані, дуже насаправді спокійна і приємна, мені пояснювала, що вона не зможе забрати мій паспорт з "області", щоб віддати його мені). Це насправді так?? Чи треба піти десь поскаржитись? Чи йти брати ту довідку? Її реально взяти безкоштовно? І ще, бланк від сьогодні коштує не 120грн, а 82,80грн. Правда, та ж пані мені пояснювала, що мають прийняти знову якусь постанову КМУ про доплату при видачі паспорта. Я їй чемно сказала, що поки вони зроблять мій паспорт, то КМУ прийме і відмінить ще надцять своїх постанов)))))
Відповідь: Закордонний паспорт за 170 грн! на підставі чого?? є два виходи: 1) пишете дозвіл на доступ до персональних даних і довідку отримують працівники ДМС самі без Вас 2) самі йдете на Липинського, подаєте запит на довідку і через 3 тижні отримуєте її абсолютно безкоштовно. я от з понеділка знову піду по довідку для чоловіка, бо поки він надумав подавати документи, то стара вже стала недійсна...
На сайті ДМС справді не вказно про зміну розміру платежу, але на тому сайті взагалі вказують що їм хочеться... Я планувала раніше робити паспорт без тієї тяганини, бо думали що поідемо за кордон. Але з заграманицею не склалось, так що видрукувала собі всі закони, поради з попередніх сторінок, і приєднуюсь до ваших лав. Почну з довідки про несудимість наразі.
Відповідь: Закордонний паспорт за 170 грн! Ось в цьому і полягає парадокс - в постанові КМУ написано, що ви можете письмово попросити у ДМС платні послуги. От ДМС наперекір рішенням судів вважають, що ви прийшли не оформити паспорт, як вам дозволяє Конституція, а прийшли замовити платні послуги ДМС щодо виготовлення паспорту. От такий дебілізм. Бажано такі бумажки не підписувати, може колись відсудите собі назад свої 87,15+120. ---------- Додано в 11:10 ---------- Попередній допис був написаний в 11:04 ---------- Не знаю на підставі чого, але за бланк справді беруть менше. Хоча скільки б не брали - це незаконно. А 120 грн. брали на підставі чого? Аналогічно - зі стелі. http://ua.korrespondent.net/business/companies/1579367-cina-odnogo-blanka-ukrayinskogo-zakordonnogo-pasporta-sklade-83-grn Правильний тільки 1 варіант. Така довідка не вимагається законодавством, коли ви її приносите, ви в певному сенсі підтримуєте незаконні вимоги ДМС. Найкраще - при поданні документів дати їм той дозвіл (який вони ЗОБОВ'ЯЗАНІ вам запропонувати написати - гарантував Скиба) і нехай роблять собі з ним все що завгодно.
Відповідь: Закордонний паспорт за 170 грн! Занесла сьогодні заяву, що не заперечую проти обробки моїх персональних даних. Написала вдома і віддала з копією паспорта. Прийняли спокійно(хоч день у них сьогодні неприйомний). Тільки та пані з дп"Документ" теж там була, то трохи покривилась.
Відповідь: Закордонний паспорт за 170 грн! Підкажіть будь-ласка! Я прописана у Харкові, там і получала паспорт, чоловік теж, але прописан з сином у іншому місті, зараз живемо у Львові, і треба вписати 1,5 річного сина нам у паспорти. Чи можливо це зробити у Львові? Якщо мислити логічно, то база України єдина, але наша держава-то унікум.
Відповідь: Закордонний паспорт за 170 грн! В ПКМУ написано так: Заява щодо оформлення паспорта / проїзного документа подається особисто або через своїх законних представників до: управлінь (відділів) у справах громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб головних управлінь, управлінь МВС в Автономній Республіці Крим, областях, мм. Києві та Севастополі (далі - територіальні органи), відділів (секторів) у справах громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб міських, районних управлінь, відділів МВС (далі - підрозділи) за місцем проживання в Україні або міжрегіональних центрів видачі паспортних документів незалежно від місця проживання в Україні; http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/231-95-п В результаті маніпулювання термінами проживання-прописка-реєстрація ДМС вимагають подавати за місцем прописки. Але принаймі у Львові начальник обіцяв приймати всіх. Тож пробуйте. Попередньо можна передзвонити на львівську гарячу лінію і уточнити. (032) 261-09-30, (032) 261 49 02
Відповідь: Закордонний паспорт за 170 грн! Сьогодні я була на прийомі у Скиби Д.Я. Поговорили, пожалілись на державу і все... Скандалити чи добиватись чогось від нього нема сенсу, нічого він не вирішує. Скоріше за все, піду оплачу решту платіжок і отримаю свій паспорт і звалю з цієї ср...ої країни. бо жити так нема ні сил, ні бажання, ні грошей...
Відповідь: Закордонний паспорт за 170 грн! ну Ви ж читали про всі мої походеньки, нічим вони не увінчались... який толк подавати в суд, якщо він нікого не зобов*язав видати паспорт за 170 грн, а тільки переглянути рішення... це замкнуте коло, а закон кожен трактує як йому зручно, і доки там будуть такі неточності, доти все і буде тривати
Відповідь: Закордонний паспорт за 170 грн! Маю таке питання.зібралася міняти закордонний паспорт на нове прізвище..чи можна залишити собі паспорт на старому прізвищі(до отримання нового)чи так не можна?..знаю що по базі їхній коли вводиш інд.номер вибиває старий паспорт за місцем прописки...чи то не у всіх вибиває пасп.відділеннях????
Відповідь: Закордонний паспорт за 170 грн! ви здаєте паспорт при подачі на новий. повідрізайте всі сторінки із візами та штампами, щоб потім можна було спокійно подаватися на візи.
Відповідь: Закордонний паспорт за 170 грн! Доброго дня! Підкажіть будь-ласка хто знає в які дні можна забирати готовий закордонний паспорт в Сихівському овірі, чи як він там тепер правильно називається, що на Зеленій 150? Тобто цікавить їх графік роботи. Буду дуже вдячна. ---------- Додано в 18:15 ---------- Попередній допис був написаний в 18:13 ----------
Відповідь: Закордонний паспорт за 170 грн! Видача паспортів: Вівторок: 09:00-13:00 Середа: 10:00-13:00; 15:00-18:00 П'ятниця: 10:00-13:00; 15:00-18:00 Субота: 10:00-13:00