Подавали малій через ДП Документ на Словацького. На терміновий. За місяць готовий. Навіть не сподівалась.
я дзвонила в інформаціний центр цнапу, питала чи можна разом із своїми документами подати і дитині (без окремої черги), то мені сказали що так, можна. Завтра перевірю, як раз.
Нічого не получилось((( весь час видає що перевищено ліміт користувачів...хто це такий геніальний придумує такі методи запису??? То в 00:00 на паспорт записуйся, дитину в садок записати - раз на рік в 9:00. До речі, чому так просто, о 00:00, вже б о 04:00 зробили, щоб ще цікавіше було
Напишу свою об'єктивно-суб'єктивну думку. З жовтня по грудень успішно зареєструвала 6 людей на сайті ДМС. Звісно, з приколами, але вдалося. На той час було десь 5 міст для вибору на сайті. Сьогодні сіла спробувати зареєструвати знову людину - і ще такого не бачила - сайт тупо висів півгодини. Писало весь час -вибачте, перевищено ліміт користувачів на даному ресурсі. Думаю, це пов'язано з тим, що тепер там набагато більша кількість міст для вибору. Відповідно, кількість жертв секти " опівнічників" зросла у кілька разів, що збільшило нагрузку на їх сайт і сервер з усіма витікаючими наслідками. Бо в мене і комп потужний, і нет нормальний, а висне капець. Одним словом, хто злапає там дату, то певно буде щасливчиком)) Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
Зареєструвала себе і дітей на подачу документів, а один номер паспорта вводила так бігом, що тепер не впевнена чи добре ввела. І шо дєлать? Якось то можна перевірити? Спєшка важна прі ловлє блох, курва
Нічого, в мене не перевіряли документи(останні 4 цифри). хоча вийшло що на свій паспорт подавала документи дитини, а на дитини собі). (це я про ДМС)
і смс ніхто не дивився), оскільки більше бажаючих не було то перевірку не влаштовували. Але смс в мене було на мій номер, який вони вносять в анкету при оформленні документів.
В мене в дмс просили показати смс з підтверженням реєстрації. Так як я кілька днів перед тим перепрошила телефон і смс не збереглась, тож я при працівнику дмс зателефонувала на гарячу лінію реєстрації і там в автоматичному режимі вказується на яку дату і годину є реєстації з номеру тел, з якого я дзвонила. Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk
Про живу чергу : інформація пятнична з Залізничної - жива черга є, займають зранку, видають 19талонів місяць наперід. Поза чергою за 30хв.привели-завели 6 чоловік. Електронну реєстрацію викликають точно в назначений час. Видача паспортів---кОшмар... людей з 20-25. Черга рухається повільно.
Забирала паспорт на Залізничній в середу, черга на всю довжину коридора-45 хв чекала. Минулого тижня ще забирала на Руданського-30 хв, на вул. Зеленій ремонт, там якось заносиш паспорт український в одні двері з вул.Зеленої, а викликають з дворика двері є. Всі вже забрала, обійшлось без скарг, але 4 міс чекала не термінові.
Вчора подала документи, в цнапі, дійсно можна разом зі своїми подати і дитячі, без окремої реєстації, все скоро 25 хв на двох зайняло, дуже приємно була здивована, гарне обслуговування, що не зрозуміло (маю на увазі оплату послуг), то все пояснять і допоможуть. Казали, що зараз має все швидше робитись ніж 3-4 міс, бо відкрили 3-тю станцію
Дівчата, хто стикався з таким. Я оплатила квитанції на паспорт для мами (подавала в ЦНАП), але жіночка з Ощаду помилилась кодом послуги, там інші цифри, не пов'язані з оплатою за закордонний паспорт, хоч я вказала всі необхідні дані, але то моя помилка, що не перевірила (перевіряйте! завжди перевіряйте!). Мама ще раз платила, вже в терміналі в ЦНАПі, а жінка, яка оформлювали документи, казала, що можна повернути кошти з Ощаду, звернувшись на Руданського. Має хтось такий досвід повернення?