Все про закордонний паспорт

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Tamada, 8 Лютий 2013.

1. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

Бо та черга розбирає талончики в 9й годині. Ну і потім розходяться по домах. По нащо людині, яка 15та у черзі, сидіти там?

2. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

:dntknw::dntknw::dntknw:
    А хіба ні? Можу помилятися, але мені здається, що ЦНАП бере за свої послуги додаткових гривень 200.
    Ви вже подавали документи? Яку суму оплатили?
    Я на наступному тижні подаватимусь в ДМС, то відпишуся тут про всі подробиці.

3. Nyashka

то Ви, мабуть. з Паспортним центром плутаєте. Подавала і в ЦНАП, і в ДМС. Ціна однакова.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. YeWa

YeWa Well-Known Member

ну, хоч 2-3 мали би бути. ))
    коли я подавала на паспорт, то люди сиділи від 7 ранку до 7 вечора. Ніхто не знає скільки часу на кого витратить реєстратор. Одна жіночка подавала свої відбитки аж 2 години, ніяк не виходило.
    --- дописи об"єднано, 7 Серпень 2017 ---
    див. вище )))

5. New look

New look Well-Known Member

За 16 талончиків мені в цнапі казали. Тому і не було нікого, бо 16 людей скоро ж проходять до того часу.
    Ціну доречі теж казали меншу чим знайомі робили : 500 та 800 з чимось відповідно за швидко зроблений та звичайний.
    А доречі ще може Ви у п,ятницю в них були. Здати документи можна з понеділка по четвер лише.
    Це все мені там так казали))

6. Nyashka

Хто забирав паспорти у ДМС, скажіть, там талончик треба? Бо думала про всяк випадок на завтра записатися через сайт на отримання, а мені пише: "на найближчі дні немає часу". То що за прикол такий? В кого взагалі там треба забирати паспорт? Мушу знати, з ким завтра скандалити)

7. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Цілком можливо. Перепрошую за неточну інформацію. Своє повідомлення зараз відкорегую.

8. Hermi

Hermi Well-Known Member

на Залізничні 16, не знаю як воно називається.
    Прочитала коментарі щодо біометричного паспорта у фб...Висновок один, треба іти туди і влаштовувати скандал - де мій паспорт. Більшість пишуть що отримали на днях (четвер\пятниця), подавали - 14-16 червня. Але є люди, які подавали в перший числах червня - і ще досі нема.
    А от коментар, людини, яка подавала у паспортний сервіс
    так що, чим більше заплатите, тим скоріше буде.

кожен має свою годину, між прийомом доків - 20 хв, якщо я була записана на 15 40, то я прийшла о 15 30, для чого мені цілий день там сидіти?
    ну і щодо оплати, якщо не в сервісі - то всюди ціна одна - 557 якщо не терміновий і 800 з копійками - якщо терміновий (джерело - офіційний сайт) , все інше або комісія банку (Ви самі можете оплатити в будь-якому банку) або люди ходили у паспортний сервіс, ну там дорожче значно.
    --- дописи об"єднано, 7 Серпень 2017 ---
    я як подавала документи, то було пару людей, які забирали. Вони просто підходили до чоловіка, який стояв біля автомата, який видає талончики на запис\оплачує, він їм казав зайти в такий то кабінет. Люди туди заходили, потім виходили і їх викликали по прізвищу. Я так розумію там є окремий кабінет на видачу і там треба скандалити.
    п.с. я ще не забирала, то тільки роздуми.

• Інформативно Інформативно x 2
  9. Nyashka

а ДМС ще й по понеділкам не працюють

10. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Я здавала в дмс по "живій черзі", де видають 16 талончиків на день, то вони дійсно вихідні в понеділок. В 6 ранку пішла зайняла чергу, тобто записалася в список, була 10 з 16, перші троє записувались в 4 зранку. В 9 пішла за талончиком і вже чекала в черзі, бо конкретної години нема, сидиш і чекаєш поки тебе викличуть. Прийняли мене десь по 12. Ті хто був записаний по електронній черзі заходили у визначену годину, ну може з запізненням в 5 хв.

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. raspberry

raspberry Well-Known Member

На 4 роки.

12. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

я теж таку інформацію знаю з сайту, але знайома казала, що їй озвучили термін 2 роки:girl_impossible::girl_impossible:. Тому і перепитую тих, хто в нещодавно отримав паспорт дитячий.

13. raspberry

raspberry Well-Known Member

Я своїх малих паспорти 2 тижні тому забрала, то пише з 2017 по 2021.

14. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Кума здавала 27.06. і їй сказали ще до кінця серпня чекати.
    Сорі, не зразу питання зрозуміла))

15. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

А на мою реєстрацію можу тільки я йти, чи може чоловік свої документи здати?

16. Nyashka

тобто і ви, і чоловік? - ні
    чоловік замість вас - так. Я заміняла подачу документів дітей на подачу документів чоловіком, але це було у ЦНАП і мені за день до того дзвонили уточняли. Впринципі, я думаю, що можна і самим подхвонити і якось пояснити цей момент заміни.

17. Online

Online Well-Known Member

Двоє співробітників робили по прискореному 40 днів тому, досі немає. Цікаво, чи можна повернути гроші за таке "прискорення"... Я мабуть робитиму малому, коли ажіотаж трохи спаде.

18. Olga Benassi

Olga Benassi New Member

Прошу сказати хто подавав документи в ДМСУ.
    1. Які сторінки українського паспорта потрібно ксерити?
    2. Чи ідентифікаційний код потрібно робити на окремій сторінці?
    3. Чи потрібно робити копію старого діючого закордонного паспорта (я його хочу залишити собі). Якщо потрібно робити копію, то яких саме сторінок?
    4. Хто платив через відділення банку, чи вказували Вам призначення платежу *;4615;548814;1;, чи писали за оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон?
    Дякую!

19. Nyashka

@Hermi відписуюсь, як там в нас справи з паспортами. Подавались 23 червня. З 26.07 - "персоналізація".
    Ходив мій чоловік. В обох ДМС сказали, що паспорту нема.
    У Сихівському видають за 20.06 (Тут були у начальника), у Франківському - за 17.06 (начальника не було на місці).
    Кажуть, що то через вірус "Пєтя" поліграф не друкував і тепер затримки.
    Просив написати розписку, що такого-то числа нема паспорта нашого - відмовили.

--- дописи об"єднано, 8 Серпень 2017 ---
    На гіркому досвіді і, вивчивши все про ті паспорти, можу порадити ось що:
    кому треба паспорт за 20 робочих днів - робіть терміновий. Терміновій десь так зараз і роблять - до 20 р.днів.Кразе переплатити ті гривні, ніж потім втрачати гроші через зірвану відпустку.
    --- дописи об"єднано, 8 Серпень 2017 ---
    1. всі, де є відмітки
    2. не пам"ятаю и він треба. Але якщо треба, то краще на окремій сторінці
    3. ні. на місці дають написати заяву , щоб залишити паспорт

Останнє редагування: 8 Серпень 2017
    • Співчуваю Співчуваю x 3
  20. New look

New look Well-Known Member

Сьогодні вже подала документи в цнапі на Левицького. Прийшла на 8 годину, стала в чергу. Було на той час 10 людей.Відкриття о 9. Ось до 12 я вже подала. Ціна 820 за "швидкий" паспорт.