Відповідь: Закордонний паспорт за 170 грн! Підкажіть в якому районі Львова найменші черги для здачі документів на заграничний паспорт.
Відповідь: Закордонний паспорт за 170 грн! На закордонний паспорт подаєте в тому районі в якому прописані
Відповідь: Закордонний паспорт за 170 грн! Хто вам таке сказав? Прописка, чи то пак, реєстрація ніякого значення не має.
Відповідь: Закордонний паспорт за 170 грн! Особисто мені це сказав начальник на Руданського , коли вивішував на дверях оголошення Не знаю , як зараз , а тоді там був наплив людей і він прийняв таке рішення ,щоб трохи розвантажити працівників Можливо зараз ситуація вже змінилась
Відповідь: Закордонний паспорт за 170 грн! Це особисте незаконне рішення начальника. Цілий Жовківський р-н, і не лише, тусується на Донецькій. А мій шеф, прописаний у Франківському районі, здавав на паспорт у Галицькому. Мене колись дівчатка з Донецької самі попросили звернутися в інший район, бо у них людей багато.
Відповідь: Закордонний паспорт за 170 грн! Не мала бажання з ним сперичатися і просто перейшла через дві вулиці в свій р-он , де в черзі була перша Напевно , якщо б всі ходили в р-он де прописані чи зареєстровані -то не було б таких черг на Донецькій і на Руданського
Відповідь: Закордонний паспорт за 170 грн! В червні сестра подавала документи на отримання закордонного паспорта. Заплатили ми 377 грн. Написали скаргу в обласну ДМС, отримали відписку, що платежі 120 і 87, 15 грн. обов'язкові. Написали позов про повернення безпідставно сплачених коштів - і гайда до суду. Про наступний розвиток подій напишу згодом.
Відповідь: Закордонний паспорт за 170 грн! То в якому районі найменше черг при здачі документів і за які послуги потрібно обовязково платити,а за які ні? А ще які потрібно документи подавати? Хочу виробляти собі,чоловіку і вписати дітей. Але поняття немаю з чого починати.
Відповідь: Закордонний паспорт за 170 грн! та аж таких особливих черг, як було весною немає ніде. Але в якому р-ні узагалі немає, а в якому є- це вже день на день не схожий. Спочатку на розвідку у свій р-н загляньте. Взагалі немає черг у Паспортному сервісі на Б.Хмельницького 202. І тут вам не доводиться нічого вже робити самому- все на місці. Але і вартість відповідна. Нетерміновий паспорт зі всім обійдеться біля 500 грн. ось ця сума є обов язковою Хіба ще якщо ви маєте старий закордонний, який собі хочете залишити, а не здавати на знищення, тоді доплачується за цю послугу для дорослих- паспорт ( внутрішній), довідка про ідентифікаційний код, квитанції про сплату . Для вписання дітей: свідоцтво про народження, нотаріальна згода іншого з батьків на вписання, 3 фотокартки, квитанція про сплату. Якщо ви з батьком дітей на різних прізвищах і дитина має прізвище батька- зараз можуть попросити ще свідоцтво про одруження
Відповідь: Закордонний паспорт за 170 грн! цікаво, чи хтось у Львові вже відсудив суму, що перевищує 170 грн?
Відповідь: Закордонний паспорт за 170 грн! Так, відсудив: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/38286013
Відповідь: Закордонний паспорт за 170 грн! Тут детальніше: https://vk.com/wall-50419045_2435 ---------- Додано в 19:48 ---------- Попередній допис був написаний в 19:44 ---------- Немає такої послуги, можна тільки вирвати собі сторінки з візами. Нотаріальний дозвіл не потрібен і ніколи не був потрібен. "Зараз" нічого не змінилось, свідоцтво не потрібне.
Відповідь: Закордонний паспорт за 170 грн! Забрала я свій закордонний, вписувала малого. Прйшла додому подивилась в чоловіка паспорт, а в мене інакше перекладене прізвище і імя дитини. Дві різні букви. Тобто прізвище малого в чоловіковому паспорті транслітерували, так як і прізвище чоловіка, написали Matvii Borutskyi, а в мене в паспорті малого транслітерували, як Matviy Borutskyy. Підкажіть що з тим робити? Чи має це якесь значення при відкритті візи. І чи зможе ДМС це виправити? Буду дуже вдячна за поради.
Відповідь: Закордонний паспорт за 170 грн! Дівчатка, в кого чоловіки віком за 25 років, робили останнім часом паспорт, чи потрібен військовий квиток? Бо в чоловіка він десь загубився і стоїть дилема треба його чи ні при подачі документів на паспорт?
Відповідь: Закордонний паспорт за 170 грн! +1. Де? На Хмельницького 122 не пропонувати, той їхній сервіс трохи дорогуватий, як на пару паперів з печатками.
Відповідь: Закордонний паспорт за 170 грн! То є на Б.Хмельницького 212. Там дійсно дорого. Якщо не хочете їм платити 250 грн за послуги по йдіть у свій районний міграційний центр
Відповідь: Закордонний паспорт за 170 грн! була сьогодні у франківському міграційному центрі на розвідці про документи, які потрібні на виготовлення зак. паспорту і вписання дитини, так от, сказазали прийти завтра зі всіма копіями, 2 фото дитини, дозвіл батька завірений або присутність батька при подачі документів, більше нічого не казали, а знайома недавно подавала документи то ще вимагали ідентифікаційний код дитини (це при вписуванні). питання чи треба той код і чи мусить бути тато (бо наш тато працює і в чергах стояти не має як, але і за згоду 100 грн. в нотаріуса платити не хоче, каже краще купити щось корисніше)? ---------- Додано в 15:11 ---------- Попередній допис був написаний в 14:57 ---------- дзвонила на гарячу лінію міграційної служби і сказали, що код не обов"язковий, а от згода батька і його присутністю мусить бути будем пробувати без батька подавати документи
Відповідь: Закордонний паспорт за 170 грн! тоді обов язково маєте мати його нотаріальну згоду. Без неї або його присутності мають повне право відмовити у прийомі документів