Все про закордонний паспорт

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Tamada, 8 Лютий 2013.

1. Bambe

Bambe New Member

Відповідь: Закордонний паспорт за 170 грн!

Я минулого року їздила в Болгарію з паспортом на дівоче прізвище. Дітей вписала в паспорт батька

2. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

та в мене тут не вийде. бо малий і я прописані у Київ.обл, а чоловік у Волинській.
    тоді як у такому випадку?

3. я_тут

я_тут Well-Known Member

а де у Львові можна зробити паспорт з обласною пропискою?

4. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Напевно , на Руданського (за гот.Жорж ) - на другому поверсі

5. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

дівчата, а правда, що паспорт тепер коштує дешевше, 170 грн
    щойно прочитала

дзвонила в паспортний стіл, вони таке вперше чують

6. Megan

Megan Well-Known Member

Хто що чув про біометричний паспорт? Іх вже видають?

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

обіцяють з вересня почати видавати

8. МаленькаКотя

МаленькаКотя Well-Known Member

Я щойно з ОВІРу, там всі платять майже 400 грн. за закордонний

9. Tamada

Tamada ла-ла-ла

В будь-якому відділенні ДМС в Україні.
    А ви перше повідомлення в темі почитайте, з того часу мало що змінилось. Просто рішення судів стало більше, в т.ч. ВСУ.
    Не видають і, мабуть не скоро будуть, там купа технічних нюансів, а досі навіть законопроекту немає.
    Це хто обіцяє?

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

так тихенько кажуть у міграційній.
    Ну і ось вчорашня ще стаття Українці зможуть користуватися як біометричними, так і звичайними закордонними паспортами. За словами заступника міністра внутрішніх справ, керівника апарату Сергія Чеботаря, громадяни України особисто зможуть обирати, який варіант є для них найбільш зручним. Про це він повідомив під час прес-конференції, пише ЛігаБізнесІнформ.

"Ми будемо випускати паспорти з біометричним захистом, а також звичайні паспорти, які випускаються сьогодні. Якщо людина захоче взяти собі біометричний паспорт, він візьме біометричний паспорт. Чи не захоче - візьме звичайний", - зазначив він.

Заступник міністра також наголосив на тому, що випуск біометричних паспортів має розпочатись вже найближчим часом.

За його словами, міжнародними організаціями виділяється близько 30 млн. євро на сприяння випуску біометричних паспортів. Виготовлятися вони будуть на поліграфкомбінаті Україна. Ціна паспорта буде визначена незабаромhttp://www.day.kiev.ua/uk/news/2705...ya-ukrayinciv-diyatimut-poryad-zi-zvichaynimi

не факт, звичайно, що дотримаються обіцянкии, але "раптом":)?

---------- Додано в 18:37 ---------- Попередній допис був написаний в 18:36 ----------

так от і Яценюк розпинався, що до кінця року вже мають бути введені

11. я_тут

я_тут Well-Known Member

Сьогодні в ДМС мені заявили, що не видадуть паспорт без форми1 з паспортного стола, бо на фото, вклеєному в 25років, погано видно відтиск о.0
    При чому попередили, що на руки цю форму не повинні видавати, але "може ви якось домовитесь, бо ми офіційний запит дамо, але він буде йти дужжжже довго", а я заплатила за терміновість
    Чи це правомірно? і чи можу я щось зробити? бо паспортний стіл, де було вклеєно фото не у Львові і я туди не збиралась взагалі-то

12. Tamada

Tamada ла-ла-ла

Правила оформлення паспорта описані в ПКМУ 231-95, коротко - на сайті ДМС. Нічого там про форму 1 не вказано. Якщо вимагають, нехай вкажуть, який закон це вимагає.
    Спробуйте дзвонити, скаржитись.
    Львів
    (032) 261-09-30 Гаряча лінія львівської ДМС
    (032) 261-20-16 Прес-служба управління
    (032) 261 49 02 Скиба Ярослав Дмитрович (начальник львівської ДМС )
    (032) 261 49 02 Івахів Михайло Павлович (1 заступник начальника)
    (032) 275-02-09 Федик Володимир Васильович (заступник начальника)

Київ
    (044) 383-76-26 Гаряча лінія ДМС
    (044) 253-71-09 Сектор по боротьбі з корупцією ДМС
    (044) 289-50-81 Департамент ДМС
    Інші номери - на сайті ДМС: dmsu.gov.ua

13. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Навіщо дзвонити ? Треба йти до Скиби зразу -я ось сходила -через день в руках паспорт тримала )))

14. Allo

Allo Active Member

Хто знає, чи редагують (підфотошоплюють) фотографію, яку роблять на місці при виготовленні паспорта?

15. Tamada

Tamada ла-ла-ла

Ні, але дають подивитись і можуть перефоткати.

16. Allo

Allo Active Member

Здала сьогодні документи на Залізничній. "Дуже привітні працівники." Як потім зайшла на заправку, то ніби в інший світ потрапила і здавалося, що занадто багато вони усміхаються.
    Черг великих, як писали раніше тут, зараз нема. Прийшла о 8-й ранку - була четвертою в списку. До відкриття було 18-19 людей, але все проходило досить швидко. Думаю, якщо йти після обіду, то черги не буде.
    Дали оплатити 4 платежі: 3, які вказані на сайті і 1 незрозумілий на 60 грн. Коли запитала, що це таке, то працівниця відповіла, що це за послуги. На запитання, які, нічого конкретного не сказала. Як з'ясувалося це за ксерокс))), бо коли я повідомила, що платити не буду, то працівниця заявила, щоб я сама зробила копії моїх документів. В мене ці копії були, тому труднощів не додалося.
    У банку, коли запитала в інших бажаючих паспортів, чи будуть вони платити, то всі сказали, що будуть, бо нащо псувати свої нерви або якщо вже стільки платити, то й 60 грн. можна заплатити.
    При чому я була готова захищати свою позицію при здачі документів, але нерви псувати не довелося: прийняли документи без зайвих запитань. Думаю, що завдяки активістам це відбулося. Якби всі мовчки платили завжди, то й далі з нас здирали більшу суму.

17. Eva Reni

Eva Reni Well-Known Member

А підкажіть будь ласка які саме платежі і на яку суму? І які копії документів Ви мали?

18. Allo

Allo Active Member

Платежі є на сайті http://dmsu.gov.ua:
    Держмито – 170 грн. (Декрет Кабінету Міністрів України від 21.01.1993 № 7-93 «Про державне мито»).
    Вартість послуг – 87,15 грн. (Постанова КМУ від 4 червня 2007 р. N 795 "Про затвердження переліку платних послуг, які надаються підрозділами Міністерства внутрішніх справ та Державної міграційної служби, і розміру плати за їх надання")
    Вартість бланка – 120 грн. (п. 4 Порядку надання підрозділами Міністерства внутрішніх справ та Державної міграційної служби платних послуг, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2011 року № 1098 «Деякі питання надання підрозділами МВС та ДМС платних послуг»).
    При здачі документів просто на листочку пишуть цифри, а що за які послуги - ні.
    Брала копії паспорта та ідентифікаційного коду.

19. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

А мені не видають паспорт!!! Кажуть без форми №1 не видадуть, що їм мій районний центр не надіслав ту форму. Це так має бути? Чи з тим треба щось робити?

20. Osya

Osya Active Member

підкажіть графік роботи ДМС, чи завтра можні їти подавати документи на паспорт?
    І до них відразу можна іти з оплаченими квитанціями і все більше нічого крім того що на сайті не брати?