Все про антивікову косметику

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем bora, 12 Січень 2010.

1. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповідь: Все про антивікову косметику

А, я думала то ше треба змивати.

Для тих, хто в танку. Зняла косметику міцеляркою, потім вмила обличчя водичкою, поім шо, на ватку олію і протерла обличчя, а під очима також?.. а крем, чи вже не тре крему?

писи: вже б скоріше той вечір, так кортить спробувати))

2. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Я після міцелярки вже нічим не змиваю, то ж типу 3 в одному. Потім можна зразу олію, та й по всьому. Самі побачите, що після олії крему не треба буде - шкіра м"якенька і "підживлена". От тільки вбирається дійсно довго, коли в мене терпцю немає, просто знімаю легенько залишок ваткою. Ну і ходити як багіня мені, на жаль, теж не випадає.. :) Таке питання: чи може олія закупорювати пори при регулярному використанні (пробувала її заледве кілька разів)? Бо в мене тема подразнень і почервонінь постійна...

3. jalla

jalla Прогрес року 2013

кхм, а як Вам план дій такий- на ранок антивіковий денний крем плюс під очі, а в вечір тільки міцелярка і оливкова?

4. robik

robik Member

я без ватки, трошки в жменьку, розтерла долонями і на ліцо, по схемі +-., навколо очей я особливо не наношу.

5. napoleona

napoleona Well-Known Member

теж дуже приплюсуюся, правда роблю таке не лише оливковою, а різними оліями, а ще після скрабу,, то шкіра насправді просто дитяча))) але от щось на обличчя, я таке не робила, якось думала, що забиває пори, треба спробувати

6. robik

robik Member

Мащуся олією вже третій рік - десь не колись прищик якийсь перед кд, але загалом все норм. Може і не всім підходить, але мені саме оно.

7. Latane

Latane Well-Known Member

я наношу зовсім трошки масла і вони швидко всмоктується, навіть немає чого витирати...

---------- Додано в 18:18 ---------- Попередній допис був написаний в 18:14 ----------

залежить яке масло і який тип шкіри
    прогугліть про камедогенність масел

8. MilkiWey

MilkiWey Well-Known Member

Жанночко, та ви чудово виглядаєте!!! Я, коли заходила до вас за голубцями-варениками, думала, що вам 25-27 років! Але можу поділитися своїм досвідом. Я маю супер чутливу шкіру (навіть якщо з'їм щось, що містить ту гидку пальмову олію, то відразу бачу на шкірі - нє, щоб на задниці, воно ж на лиці вилазить!!!). Перепробувала майже всі косметичні фірми -і дорогі і дешеві. Одного разу після чергового висипання на лиці пішла не до косметолога, а до дерматолога на Коновальця (мені порадили лікаря). Вона спочатку відправила мене на УЗІ, щоб переконатися, що то не шлунок таке дає, здала аналізи всякі і соскоб зі шкіри. Після того вона мені прописала мазь і болтушку для протирання лиця. Висип тоді пройшов (а це було років 10 тому). Але цю мазь і болтушку я замовляю в аптеці до сих пір - це і є моя косметика. Я забула про всі проблеми і лице на дотик як після дорогих кремів. В склад мазі, доречі, входить оливкова олія. І немає там ніяких хімічних шкідливих добавок, які скоріше псують шкіру, ніж пом'якшують і розгладжують. А щоб зменшити зморшки роблю щодня гімнастику для лиця (десь прочитала пораду Людмили Гурченко) - 5 хвилин корчити рожі, відкриваючи широко рот, витягуючи вперед губи, щелепу, піднімаючи вгору брови - що на ум прийде. Це можна робити в любий час, заодно і дітей розважите. Принаймі, коли люди взнають, що мені 52 роки, то дуже дивуються.

9. Latane

Latane Well-Known Member

Яка назва? І замовляєте в рецептурних відділах? Без рецепту?

10. jalla

jalla Прогрес року 2013

про оливкову візьму в офф, бо не знаю чи це конкретно по темі.

---------- Додано в 09:41 ---------- Попередній допис був написаний в 09:36 ----------

Дякую, я то стараюсь)), але думаю шо тую красоту вже би варто було чимось конкретно по віку підживити.:girl_flirt:

11. robik

robik Member

Погоджуюсь, шкіра в усіх різна, то все методом проб. Колись наносила (мусіла) щовечора крем на обличчя, бо шкіра суха. А тепер забула про креми наніч, і зранку рідко коли наношу крем, бо нема потреби. Але то все індивідуально.

12. MilkiWey

MilkiWey Well-Known Member

Рецепт мені виписала лікар і замовляю в аптеці в рецептурному відділі. Хоча по ціні теж виходить дорогувато, але якщо замовляти в одну банку відразу 3-4 порції, то виходить набагато дешевше (чому так - не знаю). На минулому тижні замовила 2 порції (треба тягнути до зарплати) - то заплатила 63 грн. (баночка висотою 6 см, діаметр 4 см, скільки грам - не знаю). Треба звернутися до дерматолога і він випише індивідуально рецепт - в задежності яка шкіра, чого їй бракує. Я ходила на Коновальця до лікаря Сех, мені порекомендували, а потім і моя подруга теж до неї сходила - всі дуже задоволені (не знаю, чи працює ще вона там, але можна дізнатися через реєстратуру). Але той рецепт був мені виписаний для лікування від висипки на лиці, яка з'явилася незнати від чого - виявилося, що у мене дуууууже чутлива шкіра. Просто я побачила, що після лікування шкіра на обличчі стала кращою, не сухою, от я і продовжую користуватися - два рази на тиждень ввечері наношу на шкіру і займаюся своїми справами. Години через 2-3 промокаю серветкою залишки і все. Мені навіть водою з крана не рекомендувала лікар вмиватися - тільки льодом з травяних відварів - ромашка, чистотіл, шавлія. Думаю, з нашою водою в кранах це всім треба робити, незалежно від стану шкіри і віку!!!!!

13. Baffy

Baffy Active Member

http://no-abort.blogspot.com/2010/01/blog-post_9153.html

14. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Дівчата хтось користується аптечними кремами фірм Filorga, Nuxe? Мені косметолог давала пробники, то вони дуже класні. Правда ціни кусючі. От нарешті виділила з сімейного бюджету на кілька засобів. Ще маю мезо- маску від Filorga, то можу теж рекомендувати, ефект справді є і наносити її достатньо раз в тиждень.

15. Zhdana

Zhdana Well-Known Member

А де її можна придбати у Львові?

16. Skaliaria

Є в деяких аптеках, можна через косметолога в дистрибютора, так дешевше, десь 500 грн вона коштувала, але тоді ще з курсом не було так зле.

17. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Ех, а моя шкіра щось зовсім мене не радує останнім часом...якась не пружна, не чиста, бліда, з постійними висипаннями і мімічними зморшками навколо очей і лобі. Бе, не люблю себе зараз. До недавна я без кремів обходилась. Під час вагітності і після пологів шкіра була файна-файна, а тепер, таке враження - старіє не по днях.
    Антивіковими кремами не користуюсь поки, але буду, як використаю свої Артістрі зволоження.
    А хто користується і скаже де можна купити по вигідній ціні таку гіалуронову к-ту в спреї як лосйон. Мені косметолог її рекомендувала в щоденне використання за 700грн.

18. Skaliaria

Meriroma, а яка фірма?
    Я сьогодні стала щасливою власницею крему від мімічних зморшок nuxe і вв крему, улюбленої фірми filorga. Тестувала в коліжанки- дуже сподобалось.

---------- Додано в 19:22 ---------- Попередній допис був написаний в 19:21 ----------

Щодо проблемних висипань, то перш за все потрібно налагодити роботу кишківника і почистити печінку, тоді й з пігментаціями не буде проблем.

19. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

та от не знаю
    фірми не помітила на баночці
    але косметолог працює з Холі Лендом, то може і це звідти

20. Skaliaria

Зараз є багато хороших засобів з гіалуронкою, можна підібрати. Навіть той вв, що я сьогодні взяла, теж з цілим комплексом речовин для щоденного догляду, в тому числі з гіалуронкою