Все про антивікову косметику

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем bora, 12 Січень 2010.

1. bora

bora Well-Known Member

Відповідь: Все про антивікову косметику

Ми про це говоримо. Ліфтинг-крем апріорі є дуже агресивний і ймовірно шкідливий - бо з претензією на чудеса. Але не хочу знов повторювати все те саме.
    От може почнуть дівчата уважніше купувати. Знайома в 25 придбала від ЗМОРШОК собі крем - я мало не впала як почула:sad:
    А з якого віку користуватись - у кожного він свій. Я зараз бачу мімічні зморшки - і не хочу. щоб вони стали глибшими.

2. RedAngel

RedAngel New Member

bora, те що Ви називаэте шкідливими речовинами є лише активними інгрідієнтами, які в невмілих руках можуть стати шкідливими. максимально натуральні проф марки (без парабенів, силіконів і небезпечних спиртів) - dr Hauschka, ATOK, Academie, Decleor, Phyt"s. ці марки працюють на рослинних та ефірних оліях і фактично в любій проф. косметиці є засоби з АНА чи ретинолом, так як це найпопулярніші анти-вікові компоненти.
    раджу почитати: http://kak-ya.ru/likbez/documents/aha
    доречі, Ви не писали здається про гіалуронову кислоту, яка є найкращим зволожувачем шкіри, а добре зволоження - запорука пружності шкіри. ;)
    П.С. я не косметолог. хорошого можна знайти тільки методом проб і помилок, або прислуховуючись до рекомендацій. в любому випадку, косметолог має бути дерматологом з хорошим стажем, обізнаним в новинках (тому що прогрес в косметичній індустрії йде семимильними кроками), працювати з марками, що засвідчили свою ефективність. нажаль, я у Львові рідко перетиналась з хорошими косметологами, тому не можу порадити.

zetta, щодо нано-косметики я читала таку досить цікаву статтю відомого косметолога: http://gracebirkin.livejournal.com/34380.html

3. Kvitysia

Kvitysia Well-Known Member

Колись постійно перевіряла свою косметику на наявність шкідливих речовин ось тут; результат :eek:гірше любого фільму жахів. :girl_devil: Спочатку - шок ( у мене багато косметики класу-люкс, до складу якої також входить немало шкідливих інградієнтів:girl_in_dreams:), далі заспокоїлася. Звернула увагу, що чим менше інградієнтів входить, тобто простіший склад - тим " натуральніша косметика". Але хіба може бути анти-ейдж косметика простою за складом? :confused: Дешева теж викликає підозру, бо кожна річ має свою ціну, а на даному етапі "хімія" значно дешевша від натуральності. І як знайти золоту середину? :girl_sad: Уже півроку шукаю для себе антивікову серію і ще досі неможу визначитися:girl_flag_of_truce:, таке все суперечливе.

4. Kvitysia

Kvitysia Well-Known Member

Дуже зацікавили ампульні концентрати - такі:girl_spruce_up:, але про них так мало інформації :girl_in_dreams:. Може, хто користувався, або знає докладніше - поділіться враженнями:girl_smile:.

5. bora

bora Well-Known Member

Знайшла досить авторитетне джерело щодо шкідливих інгредієнтів в косметиці.
    Йдеться про висновки доктора медичних наук. Скільки після цієї інформації полетіло косметики в смітник))

Останнє редагування: 16 Лютий 2010
  6. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Дівчата, ви тут так все розписали.. мені аж страшно...Цікаво, на чому все таки зупинить свій вибір Bora? де все таки виявиться найменше шкідливих речовин? А з якого віку пора користуватись такою косметикою? і ще питання: з якого віку варто починати використовувати крем під очі? і який? (мені зараз 23)

7. samaharit

samaharit New Member

Підскажи будь ласка чи ти зустрічала десь у Львові косметику марки dr Hauschka? Скільки за нею не шукала і де тільки не питала - марно, ніде нема.

8. bora

bora Well-Known Member

А я зупинила на Матісі для 25-річних від перших ознак старіння. Спочатку було добре. Тепер через 3 тижні цей засіб надто подразнює шкіру (почервоніння, лущення шкіри). Перестала користуватись. Для мене курс закінчився:girl_haha:
    Отакі вони агресивні речовини в кремах. Консультант в груди бив себе, що ніяких побічних ефектів не буде. А кислоти, які постійно впливають на епідерміс таки видимо його руйнують і гарантію щодо подібних засобів давати не можна.

9. Kasia

Kasia Well-Known Member

Бора, а чого ви не підберете антивікову з аптечних серій. принаймні більшість з них * для чутливої шкіри.

10. Bonita

Bonita Member

Ми з Вами одного віку, тому напишу свій досвід. Я вже 2 роки користуюся засобами під очі, спочатку це був кремчик зволожуючий від Ів Роше, але він мені не сподобався. Потім перейшла на зволожуючий гель. Хоча всі косметологи кажуть, що зимою краще крем під очі використовувати, але я все одно користуюся гелем просто наношу його за пів-години перед виходом.

11. bora

bora Well-Known Member

Можна і з аптечних подивитись. Ви маєте на увазі які марки? Віши? Ну то про результати напишу:)))
    Як маєте кремчик таких марок, то гляньте на інгредієнти, який там склад, пліз. Була б вдячна, якби не довелось спеціально в аптеках з лупою його вивчати.
    І взагалі було б добре і мегакорисно якби дівчата склад своєї косметики писалаи- бо її неможливо знайти в інтернеті. а в магазині важко без переліку шкідливих розібратись.
    А щодо подразення - в мене зосім не чутлива шкіра. Це АНА-кислоти, що містяться в антивіковій в даному продукті так її роз"їли. Але то тимчасове.

12. Kasia

Kasia Well-Known Member

я власне до Віші рівно дихаю.
    може - Авен, Уряж, NUXE, Біодерма, А-Дерма,і інші.
    на жаль, я не надаю уваги складникам. я наразі маю зволожуючий Авен Гідранс- то склад наступний ( по нету) -
    Состав:
    Термальная вода АВЕН, претокоферил, глицерин, метоксикиннамат, масло картама, циклометикон .
    наступний планую Авен Істеаль( перший віковий).

13. bora

bora Well-Known Member

В неті пишуть рекламну інформацію - а читаєш інгредієнти на склянці і починається - пропілен гліколь, набір кислот, гормональні. Це в антивікових сконцентровані більше, що видно відразу негативний ефект. А ті, що не виражаються ніяк спочатку потім можуть і раком шкіри закінчитись, бо користуєшся ними не 3 тижні, а роками. Тому я без складників - нікуди.

14. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Переглянула щойно всю свою косметику.Гліцерин є всюди,куди не тикнутись.Ще у свому молочку і тоніку знайшла Propilene Glycol (пропилен гликоль).
    Сижу в розстроєних чувствах:girl_in_dreams:

15. bora

bora Well-Known Member

З того, що пам"ятаю про вміст цього інгредієнту в засобах різних фірм. Гель для вмивання Гарньєр - мав в перших рядах пропілен гліколь. В антицелюлітному засобі від Колістар він також був - але в кінці переліку. А в сиворотці Пайо - його точно не було.
    Зате і недорога змивка від Зеленої аптеки його зовсім не містила)) Але там була мінеральна олія.

16. Sara

Sara Well-Known Member

Я просто в шоці:girl_cray:А чим користуватися????
    Я ось недавно спробувала невську косметику, спочатку було дуже добре, а потім якась дрібна сип на лобі, по лиці пятна якісь, хоча раніше до того часу ніколи такого у мене не було. І чим зараз користуватись? Я в шоці, а без крему я не можу, бо лице стягнуте жах.:girl_sad::girl_sad::girl_sad:

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ану порадьте, дамочки, пліііз.
    Хочеться і колеться придбати собі серію антивікових кремів. Маю правда під очі розгладжуючий, але щось він ніц мені не розгладжує, хіба синці під очима трохи забрав і припухлості, хоча здається мені, що воно все пішло в "гусячі" лапки, або то я засильно вже до себе приглядаюсь.
    Одним словом лякають мене трохи вікові зміни, лице ше вродь нічо, а навколо очей і під зморшки якось дуже вже повилазили. Боюсь лишній раз посміхнутись, чи якусь мімку зробити. Бо як просто стою з завмершим лицем, ніби нічого не видніється. А і чоло має поперечні морщинки, то все наслідки звички морщитись. Особливо як малюю очі, то з чола гармошку роблю Питається нашо? Ледво себе від того відівчила, але певно вже запізно. (( Ну, і додати ще сухість шкіри, а ще зима, морози, вітри на носі. Боюсь аби на весну не зістаритись до ручки.:girl_crazy:
    Підкажіть щось, тільки не по захмарних цінах, чи не зраджувати собі і взяти оріфлейм? Чи взагалі не брати.

18. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Буде хороша антивікова серія є в Olay regenerist. Там хороший склад і на сайті Поли Бегун хороші відгуки

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

гуглю, але не можу зрозуміти де ціни і де можна замови?
    звичайно буду продовжувати пошуки, але за ссилочку була би вдячна.))

20. Acura

Acura Active Member

Користуюсь Vichy серія Idealia. В аптеці радили як оптимальний крем від перших зморшок. Літом брала для жирної і нормальної. Зараз взяла на зиму для сухої. Тестура цього відчувається щільнішою. До Віші користувалася Lierac серія від перших зморшок Initiatic. Крем класний, мені дуже сподобався, але ціна виходить кусюча. Баночка маленька, при користуванні вдень і на ніч вистачило на пару місяців:sad: а Віші також при постійному користуванні вистачило мені десь на 4-5 міс