Відповідь: Врятуємо життя! в приват написав ---------- Додано в 01:47 ---------- Попередній допис був написаний в 01:44 ---------- Такий текст мені переклався на пару з Гуглом Оригінал - Можете підкоригувати, щоб я відправила відповідь?
Відповідь: Врятуємо життя! А що за лікар? Там в Лілі є одна річ яку тре викинути. Слово цензура ---------- Додано в 01:12 ---------- Попередній допис був написаний в 01:10 ---------- Мені здається, що там найкращий цент по опіках.
Відповідь: Врятуємо життя! Друзі, якщо потрібна будь-яка допомога з перекладами на англійську, звертайтеся. Радо допоможу.
Відповідь: Врятуємо життя! Відписалась російською і спитала його думку про переїзд і т.п. Малоймовірно, що відповість (лікарська етика), але...
Відповідь: Врятуємо життя! без пробілів (СоЛана чуть раніше про це наголошувала). Думаю, пробіли роблять для легшого сприйняття людиною, а комп'ютер то може розуміти або як наступний знак, або як закінчення номера рахунку (я так думаю). Тому БЕЗ ПРОБІЛІВ. Маю питання: а сьогодні в КК вже буде скринька для збору коштів? Якщо буде картонна, а не прозора- то все одно можна туди кидати гроші?
Відповідь: Врятуємо життя! Є така думка. А куди пішли гроші, які збирали на діток, яких мали везти в Бостон? Хто їх збирав? А якщо звертатись, щоб частину передали для Алінки?
Відповідь: Врятуємо життя! то треба Червоний Хрест питати.. Я зараз з ангіною, говорити не можу, хіба в неті.. Треба щоб дівчата, які з батьками спілкуються звернулися в ЧХ ---------- Додано в 11:55 ---------- Попередній допис був написаний в 11:29 ---------- Щойно говорила з Holly (вона в лікарні). Не все так погано, лікування іде, починає дещо підзаживати, перевязки, змазування роблять... Лікар хороший, іде назустріч, розказав все, що питалися. Просто батьки трохи сильно розгублені.. Вона розкаже докладніше сама. ---------- Додано в 12:52 ---------- Попередній допис був написаний в 11:55 ---------- Відписався мені той лікар дівчатка, переводіть. бо загальний зміст вловила, а деталі не дуже ех, знову треба в школу, 5й клас...
Відповідь: Врятуємо життя! Була сьогодні в лікарні і бачилась з лікарем. Дівчинку ЛІКУЮТЬ!!! роблять перев"язки, переливання крові від матері, мазі, знеболючі. Здавали кров з пальчика і сечу. з понеділка починається серйозне лікування і сильні антибіотики - відповідно будуть потрібно великі гроші. Наразі на карточці (на новому рахнку) є майже 4500грн. В тата на руках є 100євро і близько 300грн. Дівчинка в стабільно важкому стані. Для неї відсоток опіків - критичний. Сьогодні дуже капризна. постійно плаче. Лікарі коли робили перев"язку, казали що рани потроху гояться, чухаються, тому Алінка плакала. ось ніби і все. як щось згадаю, то допишу. Питайте що цікавить)))
Відповідь: Врятуємо життя! Один мій друг з В. який зараз в Києві, огляне дитину у Львові. Він спеціаліст по опіках. Зараз я не маю актуальної/оновленої інформації про стан дитини.
Відповідь: Врятуємо життя! Була сьогодні в церкві біля себе. Подала прохання про молитву за здоров"я. Завтра маю зустрітися з отцем, казав допоможе із збором коштів)))
Відповідь: Врятуємо життя! А скільки буде коштувати його огляд ще треба обов"язково спитати, чи ми то подужуємо і чи встигнем назбирати кошти.
Відповідь: Врятуємо життя! Вчора скинула близько 18-30 500грн(дівчата на роботі допомогли) , але ще на стару карточку. Наступного тижня ще щось постараємося скинути. НЕхай Господь Бог допоможе малечі швидше одужати.
Відповідь: Врятуємо життя! Було би добре зібрати всі посилання на теми Аліни в інтернеті. Щоб виключити шахрайства і контролювати зміни застарідлої інформації
Відповідь: Врятуємо життя! Мдяяя, дивно зважаючи на те, що дитина вже майже тиждень в лікарні і тільки зараз лікують.. Я думаю якби не Ви, дівчатка, то б і не починали.... Дівчатка я тут подумала, можливо лікарі не дають ніяких виписок - бо по-суті Ви є чужими людьми і по-закону вони немають права розголошувати інфу про стан дитини. Можливо поговорити з батьками, щоб вони зробили когось з Вам довіреною особою, завірити це все нотаріально і тоді Ви зможете офіційно і запити відсилати, і в лікарів брати інформацію на підставі довіреності? Якщо врахувати, що батьки не місцеві, їм важко в то все вникнути, це був би варіант? А і ще, можливо фотки підпишіть якось, щоб не було зловживань...
Відповідь: Врятуємо життя! за фото - це до Олі... а довіреність я їй давала - вона мала сьогодні з батьками підписати. правда, не нотаріальна, але хоч якась..