Відповідь: Врятуємо життя! але там мабуть тоді є де і погріти те що в холодильнику стоїть. Як у 8-й лікарні з цим?
Відповідь: Врятуємо життя! більші беріть, як не доїсть, мама дві ложки зїсть,Підігріти завжди можна в кружці з гарячою водою. Доречі, вони мають чайника в палаті?
Відповідь: Врятуємо життя! по віку да, 200 гр баночки нормально, але чи їй можна їсти такі порції? чи вона зможе одразу стільки зїсти фізично? Хоча, да, мама доїсть завжди Є в 200 гр баночках і якісь зупки овочеві з мьясом, і пюрешки овочеві з якимсь мьясним компонентом. Та й навіть у звичайне фруктове пюре можна покрошити печиво, дочекатись поки то все розкисне і годувати тою фруктово-печеньковою кашею... По кашам, звичайно що вона вже може їсти звичайні на молоці, але зважаючи на умови того всього, добре підуть напевно молочні розчинні - типу Бебі, де просто налив кипятку, розмішав і маєш нормальну молочну кашку.
Відповідь: Врятуємо життя! Не знаю як в восьмій, на Орлика була кухня з плитою. І чайник заг. користування.
Відповідь: Врятуємо життя! Я завтра в обід, десь годинка 2-га під"їду до лікарні - відвезу гречаної зупки для мами і тата (може і малеча трошечки поїсть) і запечене яблучко, печенько "Марію". Хтось уточняв: що Алінці можна їсти?
Відповідь: Врятуємо життя! Мені тато казав ніц не везти, бо сьогодні приїжджали родичі і завтра має приїхати його теща. Їжі достатньо. Алінка не їсть банани, мандарини
Відповідь: Врятуємо життя! Додала його ім'я під номером рахунку. І манюні прізвище поправила. Якщо щось не так написала, кажіть. Ми малому не давали їжі з баночок, то він взагалі того не сприймає. Йому спробувала одна з няньок давати, то дитина не хотіла і все, хоча пробувалося кілька разів і різні речі. Не їв, бо не звик. А звичайні харчі їв і їсть без проблем. Не впевнена, що в такому стані варто експериментувати й почати дитину привчати до незвичного.
Відповідь: Врятуємо життя! мене найбільше турбує, чи лікарі роблять все можливе для порятунку життя Алінки? Чи не легковажать, бо бачать, що люди з району, незаможні, молоді, розгублені?.. Наскільки компетентний її лікуючий лікар? Може хтось знає сам чи через знайомих толкового лікаря, що спеціалізується на опіках для якоїсь дод.консультації?.. ---------- Додано в 00:09 ---------- Попередній допис був написаний в 00:05 ---------- погоджуюсь, що з баночним харчуванням треба обережно, бо то не час для експриментів... Їсть грудне молоко - супер! Воно поживне і організм не перевантажує, бо сили для іншого потрібні. Така моя думка...
Відповідь: Врятуємо життя! Да я не наполягаю на баночному харчуванні. Просто спочатку я зрозуміла так, що дитина крім мами нічого більше і не їсть. Да і маму їсть не постійно а час від часу, раз тій треба акробатикою займатись аби нагодувати малу ну може не варто порівнювати здорову дитину яка просто не хоче, з дитиною хворою яка напевно голодна настільки що зїсть любе... Ну але я не наполягаю, нехай там батьки вирішують що і як.
Відповідь: Врятуємо життя! Заливаюсь сльозами, серце стискається, уявити не можу, що робиться в душі батьків... отож! як можна легковажити, дивлячись в благаючі про поміч оченята???? Як можна тягнути час, коли важливою є кожна хвилина??? ...шойно глянула на довідку, виставлену в контакті. Дитинка обпеклась 10.04. Пройшло вже 10 днів!
Та власне хвора дитина мені більш вередливою видається. Дівчатка, а складники? Ви впевнені, що дитині варто вживати всілякі додатки, що є в тому харчуванні? Хіба ж не корисніше дати хворій дитині натуральні продукти, ніж законсервоване харчування з невідомими додатками? Я, певно, дуже перестрашена мама, але хворій дитині тим більше би давала приготоване самостійно. Тим більше, що малеча настільки вже накачана ліками. Я власне читаю й трохи в шоці від лікарів. І шкода, що батько такий м'який. Сподіваюся, що він оговтається й почне трохи з лікарями говорити так, аби вони почали бігати. Трохи враження складається, що лікарі навмисне дають суперечливу інформацію та залякують батьків, аби більше грошей витягнути. Дуже шкода малечу й батьків. Щиро сподіваюся, що Бог і люди їм допоможуть!
Відповідь: Врятуємо життя! ну... певно баночне баночному рознь.... тримаю баночку від пюрешки Карапуз "Пюре з яблук, персика і творога" склад: Пюре яблучне 57,5 г, пюре персикове 20г, творог 15г, цукор 7,5г. Все нічого більше. не містить штучних консервантів, барвників, ароматизаторів... мьясні консерви ми малій не давали ніколи, тому не маю з чим порівняти і де склад почитати. я би також, якби готувала сьогодні на сьогодні і так щодня. Якщо вони мають змогу так готувати дитині їжу - то взагалі супер, тоді ніяких баночок їм не потрібно.
Відповідь: Врятуємо життя! Дівчата, на мою думку, якщо у вас є можливість купити баночне харчування, то краще його все-таки не купувати, а дати гроші на нього мамі, і в разі необхідності чи ненаявності в неї іншої їжі вона зможе послати тата в магазин щоб купив те харчування. А позвозити зараз купу баночок.... Переказала трохи грошей, нехай виздоровлює дівчинка.
Відповідь: Врятуємо життя! Люди, хто може поспілкуватися з американцем? Наскільки розумію - це лікар з Бостону. http://vk.com/club30156697 Ось тут на стіні він прокоментував мій допис і спитався в приват чим може допомогти... А я англійську давно не практикувала і зв'язати 2х слів не можу у відповідь... ---------- Додано в 01:27 ---------- Попередній допис був написаний в 01:18 ---------- За баночне, ІМХО, не варто.. Краще молоковідсмоктувач мамі щоб зціджувалась. Бо баночне експериментувати і зі здоровою дитиною страшно.. А тут імунітет знесилений, хтозна що з того вийде.. Краще мамі з харчуванням підсобити, щоб молоко не пропало від стресу...
Відповідь: Врятуємо життя! У коментарях він написав, що дитину консультував тиждень тому й що запропонував допомогу їхнього шпиталю та союзу українок. А що саме він написав у приват? Я би могла говорити, але не знаю ситуації настільки добре, щоби могти говорити про неї. І в контактах не проживаю.