Врятуємо життя!

Discussion in 'Доброчинність' started by Margaryta, Apr 18, 2012.

1. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Відповідь: Врятуємо життя!

але там мабуть тоді є де і погріти те що в холодильнику стоїть.
    Як у 8-й лікарні з цим?

2. kati

kati Well-Known Member

більші беріть, як не доїсть, мама дві ложки зїсть,Підігріти завжди можна в кружці з гарячою водою. Доречі, вони мають чайника в палаті?

3. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

по віку да, 200 гр баночки нормально, але чи їй можна їсти такі порції? чи вона зможе одразу стільки зїсти фізично? Хоча, да, мама доїсть завжди :)
    Є в 200 гр баночках і якісь зупки овочеві з мьясом, і пюрешки овочеві з якимсь мьясним компонентом. Та й навіть у звичайне фруктове пюре можна покрошити печиво, дочекатись поки то все розкисне і годувати тою фруктово-печеньковою кашею...
    По кашам, звичайно що вона вже може їсти звичайні на молоці, але зважаючи на умови того всього, добре підуть напевно молочні розчинні - типу Бебі, де просто налив кипятку, розмішав і маєш нормальну молочну кашку.

4. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Не знаю як в восьмій, на Орлика була кухня з плитою. І чайник заг. користування.

5. Holly

Holly Moderator

Зустрічалась з ola-lyola
    передала 200грн. і велику пачку пеленок. Дякую

6. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

Я завтра в обід, десь годинка 2-га під"їду до лікарні - відвезу гречаної зупки для мами і тата (може і малеча трошечки поїсть) і запечене яблучко, печенько "Марію".
    Хтось уточняв: що Алінці можна їсти?

7. Holly

Holly Moderator

Мені тато казав ніц не везти, бо сьогодні приїжджали родичі і завтра має приїхати його теща. Їжі достатньо. Алінка не їсть банани, мандарини

8. Gysochka

Gysochka Member

Перерахувал щойно грошики

9. kati

kati Well-Known Member

вводили без пробілів?

10. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Дівчата, а де є посилання на групу в контактах і Ок?

11. Holly

Holly Moderator

http://vk.com/club38048981 а там в групі є і на однокласники посилання

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Staff Member

Додала його ім'я під номером рахунку. І манюні прізвище поправила. Якщо щось не так написала, кажіть.

13. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

мене найбільше турбує, чи лікарі роблять все можливе для порятунку життя Алінки? Чи не легковажать, бо бачать, що люди з району, незаможні, молоді, розгублені?.. Наскільки компетентний її лікуючий лікар? Може хтось знає сам чи через знайомих толкового лікаря, що спеціалізується на опіках для якоїсь дод.консультації?..

---------- Додано в 00:09 ---------- Попередній допис був написаний в 00:05 ----------

погоджуюсь, що з баночним харчуванням треба обережно, бо то не час для експриментів... Їсть грудне молоко - супер! Воно поживне і організм не перевантажує, бо сили для іншого потрібні. Така моя думка...

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

15. madchen

madchen Member

Заливаюсь сльозами, серце стискається, уявити не можу, що робиться в душі батьків...
    отож! як можна легковажити, дивлячись в благаючі про поміч оченята???? Як можна тягнути час, коли важливою є кожна хвилина???
    ...шойно глянула на довідку, виставлену в контакті. Дитинка обпеклась 10.04. Пройшло вже 10 днів!

16. Liliyah Romanova

Я власне читаю й трохи в шоці від лікарів. І шкода, що батько такий м'який. Сподіваюся, що він оговтається й почне трохи з лікарями говорити так, аби вони почали бігати. Трохи враження складається, що лікарі навмисне дають суперечливу інформацію та залякують батьків, аби більше грошей витягнути. :girl_impossible:
    Дуже шкода малечу й батьків. Щиро сподіваюся, що Бог і люди їм допоможуть!

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

18. Kobra

Kobra New Member

Дівчата, на мою думку, якщо у вас є можливість купити баночне харчування, то краще його все-таки не купувати, а дати гроші на нього мамі, і в разі необхідності чи ненаявності в неї іншої їжі вона зможе послати тата в магазин щоб купив те харчування. А позвозити зараз купу баночок....

19. martka

martka New Member

Люди, хто може поспілкуватися з американцем? Наскільки розумію - це лікар з Бостону. http://vk.com/club30156697 Ось тут на стіні він прокоментував мій допис і спитався в приват чим може допомогти... А я англійську давно не практикувала і зв'язати 2х слів не можу у відповідь...

---------- Додано в 01:27 ---------- Попередній допис був написаний в 01:18 ----------

За баночне, ІМХО, не варто.. Краще молоковідсмоктувач мамі щоб зціджувалась. Бо баночне експериментувати і зі здоровою дитиною страшно.. А тут імунітет знесилений, хтозна що з того вийде.. Краще мамі з харчуванням підсобити, щоб молоко не пропало від стресу...

20. Liliyah Romanova

У коментарях він написав, що дитину консультував тиждень тому й що запропонував допомогу їхнього шпиталю та союзу українок. А що саме він написав у приват?