Врятуємо життя!

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем Margaryta, 18 Квітень 2012.

1. Holly

Holly Moderator

Відповідь: Врятуємо життя!

Була нині в лікарні. Бачила батьків. То є нормальна молода сім"я, не пияки. З татом спілкувалась. Він дуууже переживає, тому постійно розгублений. Купили звичайний фен, аби сушити рани і лампу спеціальну. Мама годує Алінку грудьми, тому їй приходиться виконувати акробатичні трюки. В палаті велике доросле ліжко, дитячого нема. Щоб приспати дівчинку, мама змушена трясти тим здоровенним, щоб воно хоч трохи гойдалось

---------- Додано в 20:26 ---------- Попередній допис був написаний в 20:06 ----------

Потрібна прозора пластикова/скляна коробка. Нам дозволили поставити скриньку в боулінгу в КК. Але з однією умовою - коробка має бути прозорою

2. Virginia

Virginia Well-Known Member

Розмістіть в перший допис

3. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Ми меркуріївські коробки віддали крилам надії, може в них одну візьмете?

Або от такий варіант з купленого в супермаркеті пластикового контейнера

4. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

В боулінгу на разі поставили саморобну картонну коробку, але чекають на скляну, або пластикову, будь ласка хто може знайти, завезіть, бо сьогодні як і в вихідні буде дуже багато людей, тому будуть пожертви! Звертатись до адміністратора Лєни.

---------- Додано в 21:20 ---------- Попередній допис був написаний в 20:52 ----------

5. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

Дуже доьре, якщо можете домовились би про зустріч завтра або в неділю. Дякую

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Не зовсім зрозуміла, як має бути. Уточніть будь ласка.

7. Margaryta

Донорський уентр так і працює, здати кров можна кільки до 13год

---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:29 ----------

Ніхто нічого не каже так і тримають на знеболюючих і перев"язують під наркозом. Бідна матуся немає змоги там не помитись нічого, вода гаряча відсутня, розетки всі стерчать, дроти всі зовні. Напевно треба самій поговорити з лікуючим лікарем і бачити картину, бо з тим татом.....немає слів!
    Малій можна зварити сушку, бульйончики, м!яско але не тверде, бо важко жувати, да і матуся сидить голодна, і має великі перелякані очі,навіть честно говорячи немає змоги відлучитись в туалет.

8. martka

martka New Member

Має бути з на кінці: Клачана

9. Margaryta

Донечка Клачана Аліна Романівна, а карточка на батька Клачаний Роман Богданович

10. Panna Land

Panna Land Well-Known Member

Ніколи б не могла подумати, що такий великий список застережень при здачі крові. Медсестра з Донорського центру розповідала, що в середньому з п"яти бажаючих лише в одного беруть кров.
    Попереду два вихідних, невже Алінка просто лежатиме в лікарні без якихось рішучих дій для покращення здоров"я?

11. Margaryta

але ж тато всеодно продовжує отримувати повідомлення про поступлення коштів на рахунок, навіть якщо заблокувалась карточка. Я правильно думаю?

12. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Можливо ще ліки якісь дорогі є, які можуть покращити процес лікування? Ніби трохи збирається коштів? Ще будемо збирати, тільки би лікарі щось толком порадили!

13. irushka

irushka Well-Known Member

А бабусь/дідусів чи інших родичів, що могли б її підмінити трохи, нема біля них?

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дівчата, а лікарі цю дитину взагалі якось лікують, чи ( вибачте за різкий вислів) просто не дають спокійно померти бо не бачать у батьків фінансової можливості віддячити? Чому б не сказати яка ситуація з дитиною, які потрібно ліки, яке взагалі очікується лікування/реабілітація.
    А дитину взагалі мама годує виключно грудьми? бо в тому віці дійсно на одних грудях довго не протягнеш, особливо якщо і мама там не їсть нічого.
    Дитина ніколи не пробувала баночного харчування - але зараз як на мене якраз той випадок коли напевно варто спробувати бо і зручно і поживно загалом, і вже кращє таке їсти ніж ніяке, значно ж простіше завезти надцять баночок з готовою їжею ніж комусь десь щось періодично готувати.
    Голодна дитина ж навіть не матиме сил одужувати і терпіти ті наркози...
    татові також вже час приходити до тями, бо від його розгубленості нікому легше не стає...така сувора правда нашого життя

15. Margaryta

Я схожу і особисто переговорю з лікарем, може попередньо домовимось про зустріч з Holly, Сьогодні приблизно назбирали 5 тис.грн
    В них в селі господарка. Вони не з самого Сколе, а ще далі в селі Сколівського району, там я бачу щось тато дівчинки навіть не разу словом не обмовився за свою або її родину що вони там переживають. Сьогодні мали маму відвезти до наших знайомих помитись, так і незнаю чи щось з того вийшло.

16. kati

kati Well-Known Member

та ні, мені тато сьогодні казав,що і бульбочку їсть, яблука печені,кашки, зупу з кроля...ну тбто все легеньке і дієтичне

я теж так подумала..а тато щось збив мене з толку, сказавши що мала таке ніколи не їла. Думаю таки треба завезти буде, дитинка вже більшенька, алергіі чи несприйняття не повинно бути

17. Margaryta

Дійсно так і зроблю візьму тата завра за руку і ведведу в магазин і хай на отримані кошти купить поїсти баночного пюре

18. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Тільки враховуючи стан дитини і я майже впевнена відсутність холодильника в палаті, як і мікрохвильовки, бажано купути баночки невеликого обьєму, щоб 1 баночка йшла на 1 годування.

19. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

певно мав на увазі суміші. Холодильник в лікарні мав би бути. Принаймі на Орлика і в медінституті холодильники стоять.

20. Margaryta

одне годування для такої дитини то вже напевно ті більші баночки?