Врятуємо життя!

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем Margaryta, 18 Квітень 2012.

1. martka

martka New Member

Відповідь: Врятуємо життя!

в ідеалі на збір треба відкривати такі рахунки
    1) гривневий
    2) валютний)
    3) вебмані
    4) яндекс
    5) пейпал
    6) ліквіпей - але там % великий за рух коштів відносно був раніше, може щось і змінилось. не знаю..

Треба щоб тато відкрив для переказів з Росії (на контакті питають багато людей) рахунок в Сбербанку Росии (є таке відділення у нас в центрі) тоді з Росії легше гроші переказати сюди.

За валютний рахунок - треба взнати в Приваті.. чи вони валюту зарахують на діючу картку з переконвертацією в грн чи треба нову відкрити.
    і треба взяти в банку писульку, де розписано повністю реквізити для переказу коштів з інших банків/країн на картку

---------- Додано в 18:07 ---------- Попередній допис був написаний в 18:06 ----------

bob, цей?
    в першому дописі є

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Та тут ще й треба буде папери. Тобто і рахунок, і скани документів, аби виглядало серйозно. Поспішати не буду з тим, бо краще зробити якісно, а не поспіхом, бо двічі люди одне й те ж не підуть читати.
    Виділила червоним у першому дописі.
    Я би мала можливість тут збирати кошти через пейпал. Однак в Україні не можна такі гроші з рахунку знімати пейпалівського. Як воно працює?

3. levandivka

levandivka З яйцями...

Таку, як на Виборах?

4. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Можна і таку :girl_bye2:

5. martka

martka New Member

можна з картки через банкомат зніімати. але там ліміт якийсь є...

6. Holly

Holly Moderator

фото в контактах підписане
    довіреність є, але не наторіальна
    Знайшла ось таку банка для здору коштів. Надіюсь для КК підійде

7. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

там постійно є на місці батьки, все пригодиться везіть. Дякую
    дівчата наші говорили з лікаремнаразі все на словах, з понеділка будем говорити за якісь документи і рецепти в письмовій формі з печатками.

---------- Додано в 18:40 ---------- Попередній допис був написаний в 18:38 ----------

на початку теми всі реквізити і номер.

8. Neytasa

там вже подібну баночку поставили.... тому якщо буде повноцінна скринька, то вартує везти.. Там весь персонал дуже перейнявся цією історією, тому дуже хочуть допомогти...

9. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Мені подобається як є за кордоном. Висилають рахунок. І документ є, під який ведеться збір. І все чітко і зрозуміло скільки треба і на що. А при нашій "безкоштовній медицині" . Ех.

10. Neytasa

А може таку скриньку в церкві позичити? Не раз бачила такі в церквах.... Але то мусить бути священник знайомий... бо чужим ніхто не довірить, вже переконалась...

11. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Питалась, сказав, що є, але велика, така, як біля плащаниці ставлять. Мабуть, не підійде...

12. Neytasa

Може уточніть розміри, а я перепитаю чи підійде?

13. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Може, тут теж фото варто підписати?

14. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Ну, його вже сьогодні в церкві немає, тому точно не знаю, але казав, що така, як валіза.

15. Holly

Holly Moderator

Я завтра теж в церкві запитаю

---------- Додано в 21:21 ---------- Попередній допис був написаний в 21:09 ----------

Голова дірява. Ту банку, що я показувала, попробую пристоїти завтра у Вулик в Новому ЦУМі

16. martka

martka New Member

дівчатка, потрібно взяти в батьків свідоцтво Аліни, бо довідки замало..
    також треба
    - рецепти
    -розрахунок по к-сті ліків наперед хоч на 2 тижні...

і терміново щось з Росфією вирішувати... хочаби вебмані

17. Holly

Holly Moderator

з тим тяжко, поки що
    більше знатимемо з понеділка

18. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Дівчата, може нехай тато в понеділок піде у ПриватБанк і відкриє ще карточку для валютних переказів і для рублів, якщо так можна? Вони ж йому в банку порадять, як краще зробити. Хто з батьками Алінки більше спілкується, розтормошіть трошки того тата.

19. lapocka

lapocka Well-Known Member

Тому що мають бути результати посіву, і чутливість бактерій до антибіотиків, якими будуть лікувати дівчинку. Відповідно скажуть назву ліків і дозу - будемо знати вартість, зможемо озвучити конкретні цифри.

20. Neytasa

Всі хто має зв,язки з адміністрацією громадських закладів, могли би організувати такі банки-скриньки... Вже є пропозиція від Lyudvig.