Відповідь: Вона вища за нього... мені здається - головне щоб та різниця не булп разюча надто. якщо кілька сантиментрів, то воно не вартує уваги, але якщо на голову чи ба навіть дві голови вища, то справді не гарно виглядає.... але любоффф велика штука! чомусь себе ніколи не могла уявити поруч з хлопцем нижчим за мене..... тому кілька сантиметрів мій коханий все ж додатково має)
Відповідь: Вона вища за нього... Моя сестра вища за свого чоловіка на 10-15 см, але це не і перешкодою, щоб кохати один одного і бути щасливими.
Відповідь: Вона вища за нього... Я зустрічалася з хлопцем, який був на 5-6 см вищим від мене, але я любила каблуки, і він постійно наголошував, що я вища за нього. Хоча насправді так не було, каблуки були невисокі, і різниці візуально не було видно. В мене тоді виробився нездоровий комплекс, і я відмовилася від каблуків. Черговий похід за взуттям перетворився у суцільну муку - бо мало бути гарне, акуратне, і щоб без каблука. Після тих стосунків я ще деякий час не носила каблуків. А потім мене "як перемкнуло" - думаю, чого я маю "жертвувати", та й для кого, і відмовляти собі у такому задоволенні як гарне взуття на каблуку))) Люди самі створюють собі проблеми. Але якщо є любов, і обох все влаштовує, думка інших - немає значення. На відпочинку у Туреччині познайомилася з дуже гарною парою: чоловік-турок, десь 165 см, жінка-полька, приблизно 180 см. Різні національності, мови, культури, релігії, вона вища. Але у них гармонія, любов. Такі пари викликають у мене захоплення!
Відповідь: Вона вища за нього... Це все наші стереотипи:мужчина має бути вищим.Яка взагалі різниця,головне,щоб людям вдвох було добре.Нормальний,не закомплексований мужчина не буде звертати увагу на зріст жінки,Хоча,може мені легко говорити,бо я маю 1м.58 см,а чоловік-1,83.
Відповідь: Вона вища за нього... Я завжди шукаю взуття на низькому. Чоловік майже однакового росту зі мною, але коли вдягну каблуки буду як "дилда". Зі зростом 180 см. не дуже собі позволиш шпильки на 12 см. А так деколи хочеться взути і забути. Але ж я навіть добре не вмію на тих каблуках ходити.
Відповідь: Вона вища за нього... У мене схожа ситуація. При рості 1,75 я постійно ношу каблуки десь на 10 см. Просто при іншому взутті відчуваю себе не дуже добре. І тут виникає проблема - низькі чоловіки. Коли я знайомлюся з чоловіком нижчим за себе він автоматично не збуджує у мене навіть зацікавлення. Просто як рефлекс....
Відповідь: Вона вища за нього... Неправильно. Правильно "при комлексах по поводу роста...." И вобще, каблуки это ерунда. Вы мне лучше скажите где джинсы-брюки покупать нормальной длины)
Відповідь: Вона вища за нього... Дівчата як я вас розумію! в мене такі ж асоціації! А штани чи джинси - не проблема. Тепер можу знайти на свій ріст і на Краківському, і на Південному.Колись приходилось шити, бо що класна модель, то закоротка.
Відповідь: Вона вища за нього... в мене така сама проблема, але я на роботу ходжу на каблуках, а з чоловіком на низькому
Відповідь: Вона вища за нього... То взувайте і забувайте Не треба комплексувати моя знайома при 178 см спокійно носить каблуки
Відповідь: Вона вища за нього... Скільки у нас високих дівчат, виявляється))) А як іду Львовом, то одна я така))
Відповідь: Вона вища за нього... Я вважаю, що різниця в рості - це дурниця)Якщо є почуття, комфорт у стосунках і душевна гармонія з самим собою, то на всі ці параметри зріст, вага і т.д. наплювати) Мій ріст 1,87, мого чоловіка - 1,80) І я собі позволяю каблуки)))) Якщо дивитися, що скажуть люди, так тоді взагалі майже нічого ні робити, ні одягати не можна. Люди так чи інак будуть обговорювати))) До слова, в мене було багато кавалерів близько 2 м, так, звичайно, почуваєшся ніби "захищеною" Дюймовочкою, але то все до першої підлості, яку тобі робить людина. Тоді вся ця мішура, типу, він вищий, сильніший, на руках носитиме - пропадає)))) От ми зі сторони певно комусь кумедно дивимося) В мене чоловік повненький (худеньких не люблю))) і при моїх каблуках зараз десь на голову нижчий, я ж достатньо худа (уявіть Дон Кіхота і Санчо Панса))), але все це не важливо, повірте, якщо є справжні почуття)
Відповідь: Вона вища за нього... Це власні комплекси. В нашій сім’ї я - та людина, котра може схопити на руки і занести в спальню. Звісно, я цього не роблю, в спальню мене не носять, зате мою жіночність і свою чоловічість демонструє чоловік інакше. І чоловіковий сексі мозок для мене також причина гордо задерти голову. Природі по барабану вік, силі і ріст. Вони на репродуктивні здатності впливу не мають.
Відповідь: Вона вища за нього... знаєте, мені здається тут ще дуже багато залежить від того, як ваші батьки вас "запрограмували". Я висока дівчинка 178(9)см, зараз таких достатньо, а от в мій підлітковий період я зааавжди була найвища + катастрофічно худа. Моя бабуся (162см) не втомлювалась наголошувати, що я дуже висока й таака худесенька, що мені ніякі каблуки не можна вдівати, бо й так вже стовпчик, а буду, як коломенська верста... й знаєте так воно мені відклалось. Перші свої міні каблучки (3см) я вдягнула на випускний, наступні 2 пари черевиків на підборах я купила півроку назад (мені 21 вже було). Вже й наче не комплексую...але всерівно кожен раз думаю ото я дилда та й ходити на них зоовсім не вмію, тому ще й корова. Власне через таке програмування ніколи не могла зустрічатись з нищим хлопчиком, спробувала два рази й в обидвох випадках за тиждень півтора я просила вибачення й казала, що нажаль в нас нічого не вийде, хоча хлопці хороші були. пс а от мій чоловік нічого проти не має, коли я вдягаю 11см підбори (маю три пари черевиків на піборах - 3см, 7см, 11см) й роблюсь вища за нього (коханий дест 182-184см). Він навпаки такий весь гордий іде бля мене, що аж смішно ппс ото щось я написала так багато
Відповідь: Вона вища за нього... ніколи не звертала якоїсь особливої уваги на те, хто вищий в парі... навіть трішечки завидую високим дівчатам..)))
Відповідь: Вона вища за нього... Вірогідно) Татова родина не зі Львова. Там люди, в принципі, нижчі. Моя бабуся, всі жінки по тій лінії - в середньому 155см. При моїх 178 я по вулиці пройти не могла, всі витріщалися і коментували) Друг моєї сестри громогласно колись сказав - ти гарна, я б з тобою зустрічався, але таака висока.. Скрізь чула, що я висока - на канікули завжди їздила до бабусі з дідусем. Тому читаю дописи з цієї гілки і дивуюся дівчатам - в хорошому сенсі слова. Мені досі і в голову не приходило, що можна мати стосунки з нижчими чоловіками. Та і їм, треба сказати, теж))) зі мною) Та що про "нижчих" говорити, якщо мій приятель з дитинства - 185см - час від часу заявляти почав, ой, ніяк не звикну(!!!!)))), що ти "тааака висока"! лол.. і міряється зі мною, на повному серйозі) Чоловіки, взагалі, чомусь нижчими від жінок виглядають - більше сутуляться, чи що.. Плюс наші підбори) До речі, про підбори) Я не можу ходити на каблуку, меншому за 5 см - страшенний дискомфорт, вже писала десь - саме на каблуку, ніяких танкеток і пласких підошв.. Тому варіант "підбирати інше взуття" мені не підходить) Якби і мала таке бажання..)
Відповідь: Вона вища за нього... 100% Не зовсім до теми, але усі мої комплекси "прищепила" мені... мама. Позбутись тепер того, що тоді, в "нєжном возрастє" було сказано, тепер дуже і дуже важко. Тому я для себе на майбутнє зробила висновок - нізащо не вказувати своїй дитині на якісь недоліки, яких змінити не можна. Для чого це? Щоб людина потім все життя комплексувала через те, що вона надто повненька, чи то надто худенька, надто висока, з кривими ногами, з великим носом...
Відповідь: Вона вища за нього... Аналогічно. Моїй подрузі вказувала мама завжди, що в неї ноги занадто короткі, порівняно з тулубом, очі замаленькі - вдалася в тата ітд. То моя бідна подруга мала жахливі комплекси. Зараз дивишся навколо - і бедровки носять з .. не зовсім довгими ногами, і очі в багатьох модельок навіть - не на півобличчя. А от моїй кузині завжди казала мама, що вона неперевершена красуня) То за нею хлопці табунами бігали - бо вона внутрішньо почувалася най-най)