Відповідь: Вона вища за нього... ))) в мене от ріст 180см, не мало скажу я вам ))) я ніколи не комплексувала, а всі комплекси що в мене на рахунок цього є прищепила мені мама ))) і були різні кавалери, хоча подобаються мені високі, якось незручно цілуватись нахиляючи голову ))) якщо пара долає всі ті життєві негаразди і проблеми, для чого їм ще над ростом заморочуватись?
Відповідь: Вона вища за нього... У мене є знайома парочка, де вона вище від нього ну...см на 15! Виглядають дуже смішно, бо вона як берізка, а він як пеньок! Зате для неї - він мужчина її мрій, а для нього - вона королівна! Ну, скажіть тепер, хіба ріст має значення? У нас навпаки - він 192 см. я 172см. Так класно обніматися, але теж є певні незручності
Відповідь: Вона вища за нього... я колись зустрічалася з нижчим хлопцем,і,оскільки ще трохи зеленувата була,то мене це так... не те щоб пригнічувало,проте і не тішило... якось з дитинства хотілося,щоб"високий,тоненький...". потім ми так і розійшлися,правда,з іншої причини,проте,якщо бути відвертою,то коли я тоді переконувала себе,що разом нам бути не варто,то аргумент росту все-таки мав значення... потім я не раз шкодувала... зараз багато таких пар бачу у Львові,і так вони якось мені подобаються на мою думку,симпатично виглядає а ще про зріст:в мене подружка 183 см,він досить нижчий,то як вони тільки почали зустрічатися,вона казала:"якщо,не дай Бог,я вийду за нього заміж,то весілля робити не буду - не хочу,аби люди в церкві стояли і сміялися"То я її тоді переконувала,що то дрібниця. І нічо,і весілля зробили,і не сміявся ніхто,і живуть гарно і тепер так смішно,як згадаю ті слова))
Відповідь: Вона вища за нього... мій тато з мамою одного зросту. проте коли мама одягала взуття на підборах то ставала вища за тата. А він через те дуже комплексував Тому мама перейшлана взуття на дуже низеньких каблучках
Відповідь: Вона вища за нього... На мою думку це залежить від людей. Моя коліжанка вища за свого чоловіка, а коли вона одягає каблук, то виглядає смішнувато, бо тоді різниця між ними дуже велика. Але вона не комплексує, більш того, я ніколи не чула від неї, що її це турбує. Головне, щоб люди були щасливі, а зріст то штука, яку не зміниш і тому мені здається, що в такому випадку на таке можна не звертати увагу.
Відповідь: Вона вища за нього... Люди іноді бувають жорстокими. Такі ж бувають і діти в школі. І завжди, в будь-якому віці ці образи є болючими а подеколи і дуже болючими. Треба старатись, вчитись не звертати на це увагу, бо в житті є набагато більше корисного, приємного і гарного. І всі під одну лінійку жити не можуть. Є високі, худетькі, товстенькі, низенькі, старенькі, і у кожного є своя доля. Люди сходяться, розходяться, шукають тих, з ким добре. тому і Вам бажаю, аби у вас все було ок, а на такі мелочі взагалі не звертайте увагу. До речі, мені дуже подобається, коли пара одного зросту, навіть, якщо вона трішки вища.
Відповідь: Вона вища за нього... ріст моєї колишньої одногрупниці більше 2 м, а її чоловіка - 160 см, у них 4 дітей, аргументи ще потрібні?
Відповідь: Вона вища за нього... А у мене ріст 170 а у чоловіка 176, і все б добре та я дуже полюбляю високі каблучки! От і чоловік страшно сердиться, коли взуваю, жартує що по-відпилює ті шпильки... Відчувається коли ми гуляємо, що зачіпає це його! ---------- Додано в 22:54 ---------- Попередній допис був написаний в 22:48 ---------- Діти є, а як щодо комплексів?
Відповідь: Вона вища за нього... а я вища від чоловіка на 9 см (180 vs 171)..... 6 років разом, два чудових сина. все ок одним словом. хоча, признаюся, я спочатку трохи переймалася - але тільки реакцією його батьків, коли не була ще з ними знайома. АЛЕ - свекруха вища за свекра (десь в тому ж діапазоні) і дружина чоловікового брата теж. Традиція така собі італійська сімейка з галицьким акцентом
Відповідь: Вона вища за нього... скажіть будь-ласка, коли закінчаться усі гілки - ви по другому колу підете писати?
Відповідь: Вона вища за нього... мой МЧ чуть выше меня, но когда я на шпильках - то кажусь чуть выше него - пришлось отказаться - так как тут я комплексовала, а ему по большому счету все равно)
Відповідь: Вона вища за нього... Я вища за чоловіка босою, а коли взуюся то взагалі капець. Оскільки босою ходити я не збираюся, то з своїми комплексами хай розбирається сам
Відповідь: Вона вища за нього... Допис від Kvitneva:- а я вища від чоловіка на 9 см (180 vs 171)..... 6 років разом, два чудових сина. все ок одним словом. Моя бабця мала правильну думку кажучи,що в ліжку всі "рівняються"(високі,товсті,старші,молоді ,розумною віковою різницею...), тож звертати увагу на таке, повна дурниця ,головне взаєморозуміння і повага!:kiss3:
Відповідь: Вона вища за нього... Мій чоловік вищий від мене на 2 см., але у взутті ми одинакові. А на каблуках я вища. Колись через це комплексувала і відмовилась від каблуків, старалась купляти взуття із зовсім плоскими підошвами, а зараз не бачу в цьому ніякої проблеми. Маю знайомих: дружина має ріст 175см, і вона досить крупна жінка, а чоловік 145 і худесенький, живуть щасливо вже 30 років.
Відповідь: Вона вища за нього... нема в тому ніякої проблеми,головне кохати один одного. Ті хто насміхаються,напевне, мають якісь комплекси.
Відповідь: Вона вища за нього... То точно. Мій чоловік вищий за мене на 5 см і ми не бачимо в тому жодної проблеми. А на каблуках майже ходжу не через нього, а через те що так звикла ходити
Відповідь: Вона вища за нього... Яка різниця хто вищий? От в мене з коханим є друзі,в парі яких чоловік вищий за дружину майже "на 2 голови" і вони 4 роки зустрічались, вже 4 роки одружені, мають прекрасного синочка і ніяких комплексів... А є пара, де дружина вища за чоловіка десь на 5см , і теж3 роки зустрічалися, рік одружені і ніяких комплексів...щасливі в шлюбі! А от ті люди, котрі насміхаються дійсно самі мабуть мають певні комплекси...
Відповідь: Вона вища за нього... Я така затуркана, така затуркана... То я вища за чоловіка на 5 см і на каблуках не ходжу
Відповідь: Вона вища за нього... а я завжди хотіла високого чоловіка, бо свма 1,69 м бо завжди думала , що у високого - дітки високі будуть а хлопці якось всі мого росту попадались і для мене це була реально делема ps. але мені пощастило, чоловік в мене 1,87 м ---------- Додано в 11:37 ---------- Попередній допис був написаний в 11:35 ---------- і тому тепер купляю високі каблуки, хоч більше подобається без ---------- Додано в 11:41 ---------- Попередній допис був написаний в 11:37 ---------- а високий/низький - це все комплекси то саме, що жінка має бути худенька ps. я сама худа і заздрю тим хто повний, мені хоча б 10 кг підкинули
Відповідь: Вона вища за нього... Яка різниця хто вищий? І де взгалі таке пише, що чолові має бути вищим? Головне щоб кохання взаємне було. А ті хто сміються або мають якісь комплекси, або неосвідчені і невиховані.