Відповідь: Вона вища за нього... як на мою думку,то коханню нема різниці,чи ріст,чи колір волосся,в мене кума вища за свого чоловіка,ну і що це не проблема, головне що кохають одне одного і чекають вже на другу лялю!!!
Відповідь: Вона вища за нього... А я вища від свого чоловіка на 6 см 8-) І що тут такого? А коли взуття на високих підборах, так взагалі ))) А я якраз таке і люблю ))) Ви ж не для інших, які пліткують про вас, живете, чи не так? І не для інших одружуватись збираєтеся? Не для того, щоби виглядати, так, щоби всі "ахнули" ? А завжди знайдеться хтось, комусь все одно щось не сподобається... І чому взагалі думка когось "лівого" повинна цікавити вас більше, ніж ваша власна і вашої майбутньої половинки?
Відповідь: Вона вища за нього... В цьому випадку я тебе дуже розумію, я теж трошки вища за свого коханого. а коли в каблуках то набагато. Я теж переживала спочатку через це, мені було незручно ходити біля нього. Але потім задумалась над тим що не потрібно зветрати увагу на ті речі що говорять люди. Їм насправді всерівно, їм тільки щоб поговорити. Непереживай через це, головне кохайте одне одного, і веселого вам весілля. Зараз це у тебе має бути головне.
Відповідь: Вона вища за нього... якщо це кохання, якщо він вас любить а ви його - то забийте на ріст! у мене сусіди - жінка така як 2 Руслани Писанки, а чоловік маленький, худенький. То вони так добре живуть, кожному б так! Їм вже десь по 50 років, прекрасна сім*я! Пам*ятаю на весіллі як голубки грали, то вона його все на руки брала і носила))
Відповідь: Вона вища за нього... А в мене 2 сестри вищі за своїх чоловіків....а одна взагалі на см 5 і на весілля ще й взула шпильки 7 см......і це було нормально, бо вони ЛЮБЛЯТЬ ОДНЕ ОДНОГО!
Відповідь: Вона вища за нього... Ми з чоловіком однакового зросту,але коли взуваю взуття на каблуках,то я вища. Мені,трошкі не комфортно,але я звикла,тим більше,що коханому на цю різницю наплювати! Головне гнати погані думки подалі і все буде ОК!
Відповідь: Вона вища за нього... та ну це так сиышно виглядає...ще коли вища ти за нього на 5-7 см..ще нічого...а коли більша,то якось то вже не так.
Відповідь: Вона вища за нього... Ну, і шо? Де горе-горе? Ви не подумали, що вам можуть просто зайздріти?
Відповідь: Вона вища за нього... я за свого чоловіка вища десь на 7-8 см він колись боявся, що я через це комплексуватиму, а мені навіть зручно, що він у мене невисокий: його плечі якраз на тому рівні, щоб було зручно покласти на них руки до речі, недавно виявилося, що я трошки підросла за останні 3 роки, десь на 2-3 см
Відповідь: Вона вища за нього... Я знаю як мінімум 3 одружених пари, в яких жінка ЗНАЧНО (10см) вища. Вони від цього не страждають
Відповідь: Вона вища за нього... Ну і правильно, чого тут страждати? Нам також два омріяних см бракує, а на каблуку всіх 10. А кому не подобається нехай не дивляться. Кохання і гармонія в сім"ї сантиметрами не вимірюються
Відповідь: Вона вища за нього... хіба це проблема,з цим можна жити і ще й дууууже щасливо! є набагато важливіші проблеми в житті! аби лише кохання і взаєморозуміння було )))))
Відповідь: Вона вища за нього... Я не вища, але без каблуків майже рівна, а ще деколи і каблуки ж хочеться! Часто також заморочуюсь тою проблемою, % на 20 - що інші скажуть, чи не смішно, а найбільше - 70% то мені самій хочеться бути нижчою нього і дивитись на нього знизу вверх. Ну такий в мене пунктик. Борюсь по-різному. Каблуків високих в принципі не вдягаю (і до того не носила, в мене і так 175см, та й травма спини, довго на каблуках не походиш). Беру взуття або зовсім без або на маленькому. А недавно помітила (!), що він сам вирівнюється і не горбиться як зазвичай, коли я взула якийсь трохи вищий каблучок - може все так робити
Відповідь: Вона вища за нього... Підкажіть будь- ласка як краще, бо моя сестра, яка вища за свого чоловіка на 2см. мене вже замучила своїми питаннями. Як краще буде виглядати коли вона піде на весілля і вдягне плаття без каблуків, чи коли вона буде в каблуках, але буде вища за нього на 10 см.
Відповідь: Вона вища за нього... Немає нічого важливішого від кохання та злагоди в родині, тому вважаю, що немає значення ріст, основне гармонія в стосунках.
Відповідь: Вона вища за нього... то звичайно моя особиста думка, але коли дівчина вища за хлопця і ще й одягає каблуки - то мені не подобається. зараз є величезний вибір взуття без каблуків. я нижча за свого майбутнього чоловіка десь на 2 - 3 см. і навіть так ніколи не купую каблуків. навіть весільні туфлі на маленькій танкетці десь 2 см. Бо не комфортно почуваюсь, коли вища. А можливо, дехто з чоловіків теж комплексуватиме через ріст. мій коханий каже: "от такий я малий виріс". хоч це і жартома, але, здається, є там і доля правди.
Відповідь: Вона вища за нього... я дістаю чоловікові десь до вуха і навіть на каблуках мені не зрівнятись з ним. і мені значно комфортніше,що я нижча. колись мала бойфренда нижчого росту і згодом це стало проблемою для обох
Відповідь: Вона вища за нього... Моя братова вища за брата на пів голови і ще любить підбори. І нічого перше брат трохи стидався, а тепер навіть пишається. :cool:
Відповідь: Вона вища за нього... заступник нашого начальника - жіночка і висока, і кругленька, і її чоловік теж кругленький, але від неї вищий одружились вони коли їй було 16, він старший на 10 років, тоді було все нормально, а потім вона підросла от і стала на голову вище. розказувала, що спочатку старалася всякими способами рядом з ним не їти, то защіпку у взутті поправляє, то ще щось аби відстати від нього зате тепер сприймає це з гумором, сама сміється. Купує йому сорочку, продавець пропонує більшу, а вона каже " ви не дивіться на мене, що я висока, мій чоловік мені по пупець"