Вона + Він +"здорова віра" і здоровий спосіб життя.

Тема у розділі 'Хіхоньки', створена користувачем Skim, 1 Жовтень 2011.

1. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Відповідь: Вона + Він +"здорова віра" і здоровий спосіб життя.

ойойой.... то ж треба було недільного дня на таку тему натрапити. Настрій си зіпсула. Зла тема вийшла. Недобра. (ІМХО)
    Маю лиш одне питання, до автора теми (модератори можуть видаляти, але мушу спитати). А вам з собою не нудно? І тим, хто з вами поряд (якщо такі є)?

2. kljysochka

kljysochka New Member

є! ціла секта! :)) а я взагалі думаю шо ця тема- це їх перетягування у своє коло :girl_crazy: бо наша віра, як висловився автор теми, є апріорі за шкідливий спосіб життя, бо дозволяє, та й має в обряді вино:) а автор не нашої (так, нашої!) віри... тобто здоровий спосіб життя можливий лиш в ЙОГО вірі! нє?

3. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Ну і що, що є ціла секта... ПОРЯД може не бути нікого. І нудно може бути. Я б знудилась. Може б і пити від того почала)))

4. Gossip

Gossip Member

шановний форумлянин Skim, все залежить від того наскільки сильна віра в те що людина здатна до змін :girl_smile: ... нездоровий спосіб життя- гріх, але не забувайте, що Ісус сказав: "хто без гріха- нехай кине в мене камінь"

ви що безгрішний ідеал? :girl_nea:

5. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

6. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Дівчата, не годуйте троля - тема і так зайшла в одвічний глухий кут, тема однаково недобра для прибічників будь-якого способу життя - бо в ній дуже багато негативу.
    Навіщо тратити собі нерви?:)

7. levandivka

levandivka З яйцями...

Точно!
    http://www.youtube.com/watch?v=kQpnhuyIGPQ

8. Яруська

Яруська Well-Known Member

Та чого ви? Я навпаки, ніби в зоопарку побувала:girl_wink: Навіть витягнула "здорового" автора теми з ігнору на годинку:girl_crazy:

Судячи з цього самозакоханого проповідництва, ще й як нудно..36 років, неодружений, дітей нема(бо їх робити то ж теж нездорово, треба трохи енергії потратити та й негігієнічно каг би), от і шукає адептів собі.:suicide:
    може то якесь новоявлене біле братство?

+мільйон.

9. Skim

Skim New Member

Звісно кохання – це головне. Але я вважаю, що ставити не другий або на третій план спосіб життя людини не варто. Спосіб життя людини потрібно ставити на перший план поруч з коханням. Я не вірю в кохання з першого погляду. Для того щоб закохатися потрібен час. Саме протягом цього часу думаю варто звернути увагу на спосіб життя людини і якщо людини веде нездоровий спосіб життя, (а Ви ведете здоровий спосіб життя) то думаю варто припинити стосунки з цією людиною і не закохуватися. Ви ж погодитеся зі мною, що навіть людина яка веде нездоровий спосіб життя, тобто потроху випиває і трохи палить, не буде одружуватися з алкоголіком або наркоманом навіть якщо та людина добра і щира і їй ці риси в тій людині дуже подобається.

10. levandivka

levandivka З яйцями...

тільки у випадку, якщо є пунктик на тому, якщо алкоголізм\наркоманія явні (є і приховані алкоголіки\наркомани).

11. Skim

Skim New Member

Ну а якщо приховані то тоді потрібен час щоб все з'ясувати. Саме тому я пропоную не спішити закохуватися і тому я не є прихильником кохання з першого погляду.
    Таким чином якщо буде з'ясовано, що все гаразд то тоді можна і одружуватися.
    Коли одружуються дві людини які ведуть разом здоровий спосіб життя - то така родина буде по справжньому щасливою.

12. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

співчуваю вам...

13. levandivka

levandivka З яйцями...

Як усе просто... :)
    За що ж Адама з Євою вигнали..?

Чи кохання взагалі?

14. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Нє, їм буде нуднувато - хто ж тоді буде викорінювати погані звички один одного? Бігати зранку за ручки і жувати морквочку на сніданок а кефірчик ввечері можна, але недовго...
    Цікавіше вечерком з величезним патиком чекати чоловіка з пива:girl_devil:
    В нас щаслива родина, бо в кожного свій вид спорту:girl_wink:

15. levandivka

levandivka З яйцями...

І чоловік отримує насолоду

16. Angel

Angel Well-Known Member

:girl_crazy:
    А ще цікавіше,з хорошою компанією з"їсти шашличку на природі , і випити 50 грам горілки.

17. levandivka

levandivka З яйцями...

150 - у три рази цікавіше.
    Нє?

18. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

І не тільки італійці,візьмемо ще Грузин,Армян і т.д.
    Ви вже мене вибачайте,але читаю тут дописи,дописи в темі Алкоголізм і складається враження(особисто у мене напевно),що головний наш противник алкоголю мабуть сам колись мав проблеми з спиртним,ну не зустрічала я ще таких противників(маю знайомого який не пє бо пяний стає дурним,тому вирішив закинути це діло) і ще

щось мені пахне якимось нацизмом чи просто .....

---------- Додано в 21:01 ---------- Попередній допис був написаний в 20:58 ----------

А хіба нє? Скільки пива випиваєте на форумівках? З гарною компанією не гріх. Нє?

Не знаю чи в тему,але мабудь,маю знайому,яка не спить з чоловіков коли той випє 50гр.(вони інтенсивно працюють над продовженням роду). А не спить по причині,що дітки можуть хворі народитись. Бачите крайності не тільки у нашого головного "трезвенника")

Останнє редагування: 3 Жовтень 2011
  19. Angel

Angel Well-Known Member

щось в тому є)):girl_wink:

20. levandivka

levandivka З яйцями...

Не рахував...:shy: