Вона + Він +"здорова віра" і здоровий спосіб життя.

Тема у розділі 'Хіхоньки', створена користувачем Skim, 1 Жовтень 2011.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Вона + Він +"здорова віра" і здоровий спосіб життя.

ще слово про рідну віру - замкну, і кілок втицьну, осиковий, хрестом перев'язаний.

2. Skim

Skim New Member

Непогано :biggrin:

3. Donner

Donner Member

4. Skim

Skim New Member

5. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Усе було б добре, якби не подібні слова.
    Прогнило щось у Датськім королівстві (с)

6. Skim

Skim New Member

Спитайте у Цезаря.

---------- Додано в 23:12 ---------- Попередній допис був написаний в 23:10 ----------

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

щодо способу життя, тут слова Парацельса найбільш підходящі "Все отрута і все ліки: визначає дозування":)
    щодо віри - хай кожен вірить у що собі хоче... головне щоб це виховувало в людині морально-етичні мотиви її дій і бездіяльності

8. levandivka

levandivka З яйцями...

Є ще її величність ПРОВОКАЦІЯ...

9. Chortenia

10. Skim

Skim New Member

А ще є її величність ПОПУЛЯРИЗАЦІЯ

11. levandivka

levandivka З яйцями...

то більше на антирекламу схоже.

12. Багіра

Багіра Well-Known Member

:)
    це дуже добре, коли люди вирішують змінити своє життя на краще, але треба до того підходити МУДРО
    найперше, не агітувати кожного зустрічного робити то саме... ну бо наша мудрість визначається не кількістю порад, які ми даємо, а кількістю порад, про які нас просили...
    по друге, проводити зміни обережно і не завжди вони дадуть вам якусь гарантію... моя знайома веде здоровий спосіб життя, не їсть мяса, спортсменка, не пє, не курить в той же час має проблеми зі здоровям як і всі ми як і більшість з нас...

13. Skim

Skim New Member

14. Chortenia

Ну по-перше, не маю звички хоч до когось ставитись зневажливо (на відміну від вас), а особливо, коли це стосується невизначеної групи людей, а не когось конкретно.
    А по-друге, нагадує це методи боротби зі злом - зібрати усіх поганих на острові і розстріляти :)
    Ну і по-третє, шкода, що пропаганда здорового способу життя ведеться агресією і презирством. Беріть приклад з дівчат, які саме так і живуть (на вашу думку) і ні разу нічого поганого про інших не сказали.

П.С. Сидіти за компом теж нездорово, якщо що :)

Останнє редагування: 1 Жовтень 2011
  15. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Бо від цих слів за пропаганду здорового способу життя на версту несе нездоровим моральним духом:)
    якось неальо так говорити про людей навколо, возвеличуючи себе:)
    А взагалі, тема вже надзвичайно ясна і прозора і передбачувана зробилася, що аж нудно :)

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

еее, шановна, нас тут у дискуссії не так багато, і написано не 100 сторінок, щоб не мати памьяті і не назвати цитату того кого цитуєте.
    Це я написала, і вважаю що все добре в міру, але без фанатизму. Бо фанатичне ставлення до будь чого грозить нервовим зривом.
    Ну і не факт що ті хто "правильні" по життю у всьому, проживуть довше "неправильних".

а про цю перспективу варто буде поговоритльниїи років через так 40-50. Якщо хтось зі піврозмовників до цього віку доживе.
    Тоді ця розмова буде конструктивною - хтось похвалиться здоровьям космонавта і розкаже яким чином він цього досяг, а хтось поскаржиться на багаточисленні діагнози. А поки що це просто балачки.

17. kljysochka

kljysochka New Member

ну, якби я була куряща пиячка, а ви - активний дотримувач здорового способу життя, то я би ще дуже довго думала, чи з вами одружитись:) здоровий спосіб життя, це здоровий глузд і гармонія, а не зацикленість і прикриття задавнених комплексів. от вас почитаєш, і вже хочется шось випити)) ви відлякуєте людей від ЗСЖ...

18. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Та певно що ні, бо ж свідєтєль...

А знаєте деяким особям взагалі не варто одружуватись. А то понавибирали тут цитат - всі у світі паскудні, а я один в бєлам! Та нема чого... нема. Не треба одружуватись місту з селом, селу з містом, підмістом з підселом і хутіром з Сиховом. О! Тєорєма!!!

Чи варто одружуватись дописувачам ДП з дописувачами інших форумів? Певно що варто, бо інакше буде щось неправильно в тому світі.

---------- Додано в 06:48 ---------- Попередній допис був написаний в 06:44 ----------

Для вашої таваріщки є ВЕЛИКИЙ розділ... он там читайте, зачитаєтесь.

19. Gentle

Gentle Well-Known Member

Перечитала знов всю тему :) і подумала: а як тоді почуття? Як віра в те, що ми невипадково зустрічаємо в житті своїх суджених? Як можна, покохавши людину, відмовитися від неї тільки через те, що вона "жере" нездорову їжу?? Чи це по замовчуванню неможливо закохатися в таку людину?
    Ми починаємо любити, коли помічаємо в людині якусь рису, яка нам імпонує і яка проявляється більше за інші (наприклад, доброта). Потім звертаємо увагу на інше, що для нас теж важливе, але вже на другому, третьому плані. Так само і з поганими. Спостерігаємо, дивимося, що найгірше і обираємо, чи можемо ми з цим миритися. Відповідно, якщо я не терплю "перегару" (с), то не можу через це переступити - не буду з цією людиною. А якщо мій хлопець, наприклад, нетерпеливий, то я в першу чергу буду думати про цей його недолік і про те, як з ним боротися/співіснувати (якщо мені, звичайно, важливі стосунки з ним), і в останню чергу буду переживати про те, що він раз в тиждень випє 150 гр. вина.
    Це і є моя відповідь на питання

20. Tajemnucja

Tajemnucja New Member

Ніколь, абсолютно погоджуюсь із цією думкою. Якщо людина володіє собою, і може десь, колись при святі щось випити, при тому що може зупинитись то це нормальна людина. Думаю, хіба той хто не може спинитись і постійно потребує "дозу" чи розраду в алкоголі, то тоді вже є привід для хвилювання.:girl_emo: