Вона + Він +"здорова віра" і здоровий спосіб життя.

Тема у розділі 'Хіхоньки', створена користувачем Skim, 1 Жовтень 2011.

1. Skim

Skim New Member

Відповідь: Вона + Він і здоровий спосіб життя.

Так, так цілком з Вами згоден. Закон Ома теж за останні роки став діяти зовсім навпаки. Ну що поробиш це ж життя.

На початку теми чітко написано, що мова тут йде про здоровий спосіб життя в цілому, а алкоголь взято лише для прикладу, як типовий приклад нездорового способу життя. А щодо смальцю і сала то так дійсно це нездорова їжа.

2. Oriana

Oriana Well-Known Member

Ну... Мій чоловік палив до весілля. Вже рік не палить... І що, я не повинна була заміж за нього виходити? Проблема не в тому, що треба уникати шлюбних звязків людям зі здоровим способом життя з людьми з нездоровим, а в тому чи ці люди готові міняти своє ставлення до здоровя... Та й взагалі - нема людей, які ведуть ідеально здоровий спосіб життя, ми все ж таки дихаємо нечистим повітрям, пємо не вельми чисту воду, споживаємо продукти явно не найкращої якості, бо вже не та атмосфера у природі, як колись і т.д. і т.п.... Ну звичайно, одружуватися на наркоманах чи алкоголіках ніхто не хоче, але не одружуватися через те, що кохана людина раз там по святах випє - то дурість, ви перегнули.
    Як уже говорилося - якщо вас так хвилює потомство, то тоді одружуватись взагалі немає смислу, бо можна стати калікою, і що тоді з потомством? Чи може просто вбивати всіх хворих людей?

3. Skim

Skim New Member

Всі так починають. Все починається з малого і потихеньку зростає, а життя довге...

4. рижик

рижик Well-Known Member

Думаю, таки варто одружуватися, щоб переманювати цих "алкоголіків" на свою сторону. Бо як почнуть вони одружуватися друг з дружкою - наніц країна зіп"ється. Це як в притчі, коли Бог спарував ледаря і роботящу жінку, щоб той чоловік з голоду не помер.

5. Daisy

Daisy Well-Known Member

Не перебільшуйте!!!!!!!!!!!!!!!!!! Майже за 25 років подружнього життя не спилась і не курю, хоч чоловік курив років 17.

6. levandivka

levandivka З яйцями...

Навпаки! Люди, що зловживали алкоголем, набагато простіше дивляться на цей світ. :)

Ще й не українець... [​IMG]

7. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ой! І шо то нам робити? Всьо, від тепер ніхто ні з ким не буде одружуватися, бо ми ВСІ, на всій планеті ведем нездоровий спосіб життя - бо пємо забруднену воду, їмо екологічно нечисті продукти, і взагалі - дихаєм страшенно забрудненим повітрям. Та порівняно з цим коктейлем - келих хорошого сухого вина - ліки!
    Може то всім людям на Землі зробити масовий суїцид - а чого, і так приречені, бо від сьогодні потомства не буде.....

8. levandivka

levandivka З яйцями...

Не всі! Є завернуті на правильності, є сектанти...

Жити!
    І тішитися!
    Доброму келиху вина на свято, дощу навесні, снігу на Різдво...
    А кому нєфіг дєлать - най париться...

Останнє редагування: 1 Жовтень 2011
  9. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

І шо вони знайшли спосіб не дихати?:)

10. Gentle

Gentle Well-Known Member

11. Daisy

Daisy Well-Known Member

12. Skim

Skim New Member

13. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

"Нездоровий спосіб" життя - то ВИКЛЮЧНО за Вашими критеріями:) наприклад, за ВАШИМИ критеріями я веду, вочевидь, жахливий спосіб життя! за СВОЇМИ - я чудово почуваюся і отримую насолоду від свого способу життя. І де правда?
    Не забувайте про жіночу логіку :)

14. Gentle

Gentle Well-Known Member

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

З ваших думок і тверджень вимальвується лиш один висновок, що якщо людина вживає хоч якісь алкогольні напої і нехай в дуже малій кількості, то до кінця життя обов"язково стане алкоголиком. Але так не є. Бувають люди які спиваються з якийсь рік часу, до того не вживавши алкоголь взаглі. Причому спиваються досить швидко. Маю приклад знайомих, одружувалися не пив взагалі, навіть в гостях, чи на свято "бавився" сочком. Спився до ручки за не повний рік. Прикро, але то є реальний приклад.

Прочитала, як лекцію-настанову для... не знаю, якихось приречених наркоманів напевно...

16. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

в нашій сім"ї палить чоловік, це також відноситься до нездорового способу життя, так це шкідлива звичка, але це мені не заважає взагалі, і не заважає любити один одного, і бути щасливим подружжям!

Останнє редагування: 1 Жовтень 2011
  17. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Нагадує мені тема пісеньку Ундервуда "Йога и алкоголь" :))))

П.С. Якби ж то здоровий спосіб життя зводився лише до відмови від алкоголю і тютюну...
    П.П.С. Зацикленість на певних речах веде до параної. А то вже нездорово :girl_wink:

18. Daisy

Daisy Well-Known Member

Вже давно почала змінювати своє життя на краще але без ФАНАТИЗМУ.
    :girl_haha::girl_haha::girl_haha::D:drinks:

19. dasha

dasha Well-Known Member

Так це вам треба було створити тему "Я прагну змінитись" або " чи ви прагнете змінитись" і ми всі з задоволенням написали б, що щоранку намагаємось побігати і купуємо здорову їжу, не п"єм не палим ітп...:girl_smile: А включаючи що тема така то всі намагаються до вас донести, що "ідеальноздорово" не буває. Навіть те що у вас здорово, комусь шкідливо. Бо і їжа з нітратами і порошки з фосфатами і "бачимо чим дихаємо" бо не живем в Тундрі...

20. atma

atma New Member

Я щаслива що наша сім"я ніколи невживае алкоголь, не палить, не їсть м"яса та веде самий здоровий спосіб життя фізичного та морального плану. Якщо мій чоловік наприклад змінивби свій образ життя то це викликалоб постійні непорозуміння в сім"ї.