Воєнний стан

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by loveterapy, Feb 14, 2015.

1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

На засіданні РНБО не будуть вводити воєнний стан http://24tv.ua/n545300

• Інформативно Інформативно x 3
    • Подобається Подобається x 2
  2. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

до речі, про кордон - усе спокійно. Пропускають. Ніяких довідок наразі не потрібно))

3. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Всі сплять? Я не можу....
    Спочатку тішила та відкрита агресія - ось воно, офіційний напад!
    А тепер.... Поранені, захоплення, полон....

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  4. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

@lovikyou , теж не можу спати через це все. А ще дуже шкода тих хлопців, що тепер у полоні, особливо поранених :sad:

5. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

@lovikyou не можу спати, всю трясе .. Це жах

6. lovikyou

Наші телеканали це щось - фільми, шоу, тонни реклами і жодної інформації!
    Ну як так?? Це ж дійсний військовий напад на країну!

7. бетменша

бетменша Well-Known Member

теж не спиться(( але новини будуть хіба зранку

8. lovikyou

ФБ читати не можливо: кораблі здали - зрада! Військовий стан вводять - зрада!
    Набігло тих псів, а стадо погнало слідом паніку розводити!

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  9. lovikyou

Ну так, поки ВР не винесе рішення ніякої конкретики...

10. бетменша

ага. а ше уміляє, коли пишуть, шо то порошенко орагнізував, щоб ввести воєнний стані і не проводити вибори. ну прям махінація століття

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. lovikyou

Спершу їх було 1 коментар через 10-15, потім все частіше, а тепер певно більше 80%!
    Геть люди розуму не мають - свої мозги не працюють, лише здатні г...розносити

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Ну, і важко віриться в збіг, але вони в нас вже настільки часті, що чому б і ні.
    Словом-сум

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. flame

flame невгамовний експериментатор

ну, ситуація реально не однозначна. Ми з чоловіком до такого висновку дійшли, ще як тільки почули повідомлення про те, що сталося. Якщо логічно скласти всі факти до купки, то все послідовно і має зміст.
    В ФБ в мене напевно якісь адекватні друзі, бо нічого подібного чи дурного чи срачів не розводять. Але я і не читаю коментів користувачів. Толку з того?
    Стосовно Порошенка: таке політичне рішення і принесення в жертву цих кораблів, є чітким стратегічним ходом. Інакше зірвати вибори не можливо було б. І не тому, що він такий зажраний і не хоче відпускати владу. Грошей йому не бракує, він конкретно "здав" за ці 5 років і хто б що не казав, він живе в пеклі. Нашо йому то треба. Він досвідчений політик і стратег. Дівчата, я його не захищаю ні в якому разі, там добряче рильце в пушку, за кілометр видно, але він, з усіх президентів, напевно найбільше зробив для України. І при тому, що барахтається в тааааакому гімні, з якого вилізти не реально. І розуміє, "що" очолює рейтинги і які в нього шанси продовжити те, що почато.
    Подивіться на список кандидатів в президенти, та то застрілитися можна. І в лідерах леді Ю. І уявіть собі, що вона перемагає. Що ми маємо?????
    Та він зубами вгризеться, щоб не допустити того. І, напевно, ми би мали це розуміти, але чомусь не розуміємо.
    Далі: ситуація була "розіграна" чітко в той момент, коли весь світ обернутий в іншому напрямку: Брексіт, проблеми у Франції. Такими ситуаціями Путлєр вправно користується вже не один раз. Всі його стратегічні ігрища стаються саме в такі моменти.
    Кілька днів тому затвердили бюджет на 2019р. Відкрийте, подивіться на розхідні статті і розподіл фінансів по них. На дуже цікаві висновки спрямовує.
    Прийміть до уваги церковний розподіл.
    Таки є логіка. І власне те, що ми зараз маємо, як би то страшно не звучало, робиться на наше благо. Шкода лише, що таким методом. Буде важко, буде багато втрат, але ми сильні і ми справимось. Головне не вестися на провокації, а думати власною головою.
    Зараз треба готуватися до чергового фінансового краху і загальної мобілізації. Напевно ця зима буде найважчою за всі 5 років. Але, я буду вірити, що зараз ми дійшли до кульмінації і по - тихенько почнеться роз"язка. Циклічність - вона така.
    Трохи сумбурно написала, бо емоції зашкалюють.
    --- дописи об"єднано, Nov 26, 2018 ---

• Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Креативно Креативно x 1
  14. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Війна йде вже п'ятий рік. І хлопців обстрілюють не іграшковою, а справжньою зброєю, і привозять додому у трунах ЩОДНЯ. Тому нічого нового, на жаль. Як на мене тут треба сильно тиснути дипломатам. Адже кораблі заходили на українську територію, а для москалів вже тіпа на їхню. І, нічого собі? закрити для укр кораблів Азовське море! Ви уявляєте масштаб? Крим і Азовське море! Так як світ (цивілізований) визнав окупацію Криму, то мусить і визнати, що кораблі були атаковані на українській, а не москальській території. І з того маємо добитися максимуму. А вже чого - санкції, воєнна підтримка, надання летальної зброї... Залежить від Клімкіна з командою.
    Зара ще у ВР жОппо блок себе покаже...

15. бетменша

нууу, я не знаю. то те саме, шо я би ногу зламала і дали мені лікарняний. і сказали б про цьому, шо я спеціально по слизькому ходила, шоб все спланувати.
    взагалі не розумію, чому порошенкові виборів боятись. невже то реально, юлька має шанси? бо деколи як бачу деякі рейтинги, то очі на лоба лізуть. в мене з оточення переважно підтримуюсть порошенка. ну або проти всіх)
    просто зараз росія вперше діє напряму. а її то навіть в кримі не було. кримчани типу самі порішали. тому різниця таки є

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  16. Shapokliak

Shapokliak Well-Known Member

Вибачте, спочатку - Про рейтинги. Я вже давно задумуюсь - чи то мені пощастило з друзями, з найближчим оточенням, чи ще щось, але я знаю реально лише одну трохи дальшу родичку, яка типу за Юльку.
    Більшість ситуацію оцінюють так, що Порошенко звісно не святий, але в тих обставинах, в тому часі, його президенство було надважким, і навряд чи хтось зміг би зробити краще. І що як би не хотілось нам нових молодих лідерів, наразі вони ще не підросли, не зміцніли. не заявили про себе і не вийшли на рівень достатньої підтримки. Тому поки варіантів на вибори мяко кажучи небагато.
    Не можу і не хочу вірити в ті "рейтинги", але ж я не можу і знати за інших людей, з якими я не знайома... невже можна довіряти тій бабі, яка реально доклалася, щоб пересварити "помаранчеву" команду в 2005 (хоч і інші ніфіга не святі були, але то особливо хитра і підла особа), що безперечно вплинуло на хід подій в наступному, вона підписала газ по 450, а тепер кричить "я твердо гарантую!" і т.п. А виїхати на майдан в візку на каблах, і піаритись, коли вся країна оплакувала Небесну сотню? Невже в людей така коротка память...

І по темі - що ми можемо робити - то я згідна з усіма пунктами посту Гайдукевича (Флейм процитувала у своєму дописі).
    Не розводимо паніки в соцмережах. Де бачимо - пробуємо "гасити", хто має час і натхнення.
    Зберігаємо спокій і чистимо зброю.
    Слава Україні!

• Погоджуюся Погоджуюся x 10
  17. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

@бетменша політика така штука цікава, що ногу зламати -цукерочки)).
    Я на даний момент- проти всіх, за пороха не голосувала і не буду. Та в моєму оточенні дофігіща людей -за Йулю.Порох дуже і дуже (років вже два точно) багато втратив електорату, тепер- ще більше.В нього шанси мізерні, якщо не буде сценаріїв.
    Загалом-час покаже все.Але, перспектива жити за ізраїльським сценарієм- не приведи Боже.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  18. бетменша

до речі, про паніку. хто там ві львові, вже є ажіотаж в банках?
    шось мені вас аж шкода стало)

19. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Рівень Пентагону і НАТО вже давно має змогу відслідковувати пересування військ у будь-якій точці світу. І все вони прекрасно знають. Просто з таким г*мном як росія ніхто не хоче йти на пряму конфронтацію. Боїнг, Ілловайськ - і що? Занепокоєння. Ну да, ще санкції. Дати по зубам ніхто не хоче, бо їх країн це на пряму не зачіпає і громадяни їх не підпримають. А в Європі, ти мусиш дбати про інтереси СВОЇХ громадян. Тому росія - партнер і все таке, занепокоєння ситуацією... Україну мають усі десь там... А в москалів всюди все давно схвачено, представники, закони, права і все таке у міжнародних організаціях. Десятиліттями там все скуповувалось і велась промоскальська політика.
    Так. У нейтральних водах напали на наші кораблі. Це відкрито, проти всяких законів і морського права. Їм пригрозять пальцем "ая-яй", а кремль пізніше скаже (може) що "ето нєдоразумєніє". Щось типу "їх попереджували, води наші, тому ми вирішуватимо". І в кращому випадку дозволить відвідати представникам України полонених моряків. І це буде довго-довго... А ще відома х*йла стратегія "розкачування", атака-потім крок назад (без вибачень, звичайно, типу разрєшаєм, бо ми добрі і хотім міра).
    Тому, дипломати України мають прикласти всі зусилля, щоб це не минуло без наслідків для москалів, як раніше багато разів. А ми - не панікувати і далі підтримувати укр військових (це помагає) і не підтримувати "бляхарів". Та і все що робили раніше.
    Хоч тут позитив, що не маємо зараз ніяких депозитів, тільки 1 гривневий кредит.:)

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 3
  20. marianast

marianast Well-Known Member

Україна -країна з величезним відсотком малоосвіченого населення. А такі виборчі кампанії як в Юлі і Ляшка в основному на цю верству населення орієнтовані. Люди обирають суб’єктивно , відштовхуються від свого власного ставлення до особи і цієї пропагандистської і популістської мари, яку вони чують з екранів.
    Моя родичка -пенсіонерка, все життя займала високі посади в державних органах, розказує мені як на якомусь шоу Юля всім пістонів вставила, яка вона молодець бо не боїться говорити правду. А ще її так Янукович боявся, що аж закрив!!! Не даремно ж? І т.д.
    Я не голосувала за Порошенка, я маю до нього претензії і велику недовіру, але я без тіні сумніву можу сказати, що він перший президент України. В нього нема команди, це факт. Україну роздирають з ззовні і зсередини, маневрувати між інтересами всіх сторінці втримати при тому країну на плаву - це колосальна дипломатична робота.
    А війна з Росією триває 5 років, воєнного стану боятися вже давно пізно.

• Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Оптимістично Оптимістично x 1