Воєнний стан

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем loveterapy, 14 Лютий 2015.

1. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Уважно дивимося на заголовок і згадуємо, що тут ми про воєнний стан говоримо, а не про еміграцію (про то є відповідна тема)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  2. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а що каже ваш брат щодо проінформованості про закриття кордону? ви писали, що його вчора викликали на роботу в звязку з можливим закриттям кордону.

3. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Та кордон вже давно пора нормально закривати з Рашкою)) Може хоч почнуть нарешті?

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

коли робили, коли в нас ще ні разу ВС не було оголошено? Тобто цікавить власне , в який саме період закривали кордони без введення ВС?
    я сьогодні питала у знайомого прикордонника, він каже, що вчора вони працювали у штатному режимі
    --- дописи об"єднано, 16 Лютий 2015 ---
    що саме можуть закривати конкретно лиш з РФ, коли наші прикордонники не контролюють вже більшу частину кордону власне з РФ?

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  5. Popi

Popi Well-Known Member

Коли Яник хотів майдан розстріляти. Мав бути введений ВС. Кордони закрили, але не надовго. На деу.годин. Вс так і не запровадили
    Щ Рф нема що закривати.

• Подобається Подобається x 1
  6. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

зі сторони Європи все спокійно, ніхто не вимагає довідок від військовозобов"язаних, ніхто не закриває кордони.....і зовсім нема такої паніки як серед нас. Все спокійно, жодного ажіотажу.
    ні,напевне не реально, нас лякають, 2-3 дні буде

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Popi

Popi Well-Known Member

Як лякають? Кордони закривають в 2 сек. Тільки поступить наказ і то без попередження людству. Яник вже репитицію під час майдану провів. ( я писала вище)

• Інформативно Інформативно x 1
  8. Oddly

Oddly Well-Known Member

Тобто, якщо я не встигла повернутися в країну, то так і приречена тинятися деінде? Хоча, може, і не бажаю цього, а хочу додому

9. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Ну у нас тт не Яник.
    Порох настільки хворим на голову мені ще не виглядає.
    Буду вірити, що закриття він буде робити з головою. Хоча я думаю, що не прийдеться.

10. octavia

octavia Well-Known Member

Мені взагалі то дуже дивним виглядає закриття кордонів Україною в випадку ВС ? Як на мене то мали б закривати кордони Польща Угорщина ,щоб не впускати до себе біженців . Ну і що тоді вантажоперевезень не буде -ніякого експорту імпорту?

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

тобто з цього випливаэ, що в порушення всіх законыв можуть просто в будь-який момент просто віддати внутрішній наказ на закриття кордонів і все? Тобто навіть не говорю про ВС, але має бути відповідне офіційне розпорядження. Під час Майдану просто в обход всього дали такий внутрішній наказ? Тобто тоді і зараз ніхто не застархований від такого- в будь-який момент тишком-нишком закрити кордони, а потім опосля- видавати нормативні акти?

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. Sofijusia

Sofijusia Well-Known Member

13. SoLana

SoLana Well-Known Member

Надіюсь що до такого не дійде, але все ж ймовірність введення воєнного стану є. Поясніть, що дає державі введення воєнного стану. Тобто, яку можливість для держави він "несе"? Саме для держави не для громадян. І саме для України сьогодні. Тобто де-факто він в нас якби частково є. Я так, зрозуміла, що воєнний стан і оголошення війни, це не одне і теж. Це різні речі.

14. Popi

Popi Well-Known Member

@сніжна, єс. Саме так собі і роблять. Ну за Яника таке було.
    Тупо зверху до начальника відділу йде наказ про закриття і усьо. Ти можеж що хочеш потім прикордоннику доказувати...

15. Popi

Popi Well-Known Member

Закриття кордону це ще не означає що НІКОГО не впускають і не випускають. Там тре мати спец довідки. З воєнкома і ще кучу всього. Там всякі делегаціі і тд з відповідними дозволами можуть пересуватись

16. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Та?
    Ну то вже краще.

17. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Порошенко не Яник, такого вже не буде, він знає чим це може закінчитись)
    прошу вказати закон, постанови і т д ....,а не займатись базаром і розводити слухи. Бо ота безпідставна паніка вже достала.
    Ну і де є факти(конкретні, а не слова) що при Янику кордон закривали?????????????

18. Popi

Popi Well-Known Member

Це не базар, я пишу то що знаю 100%. А не подобається,не вірите, я ні до чого ні кого не заставляю.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Як то, не пускати біженців? Хай їх всіх включно з дітьми- жінками, прямо перед носом в них повинищують? Гуманно...

20. rose

rose Member

Коли і де в нас закривали кордон?