Відповідь: Вмикаємо логіку Одна дівчинка взяла кошик з яблуком. Здається, це дуже просто і вже десь було. ---------- Додано в 21:44 ---------- Попередній допис був написаний в 21:42 ---------- Двійнята і близнюки - різні речі. Можна бути близнятами, але не двійнятами і навпаки.
Відповідь: Вмикаємо логіку У большинства из нас 1 голова, на гербах мы видим часто по 2, у Змея Горыныча было 3, а у кого было больше 1000 голов?
Відповідь: Вмикаємо логіку Це мабуть мова йде про якогось видатного футболіста, який забив 1000 голів у ворота
Відповідь: Вмикаємо логіку Відповіді: 1. Біатлон 2. Правильно, взяла з кошиком 3. Ліс вирубали (от де тут логіка???) 4. Колобок (якби в завданні буо написано покотився то ще б була зрозуміла відповідь, а так...) 5. Трійнята (логіка мені теж не зрозуміла)
Відповідь: Вмикаємо логіку задачка на співбесіді на прийом в одну елітну школу як такої правильної відповіді немає, точніше їх дуже багато. Але я була свідком як ода дівчинка 5 років дала просто геніальну відповідь, от цікаво чи хтось з формулянок назве її що спільного між фіалкою і слоником?
Відповідь: Вмикаємо логіку це вже дуже близько до відповіді яка мене здивувала п.с. нагадую що правильно відповіді тут практично немає
Відповідь: Вмикаємо логіку Може те, що в обох є ніжки (у квітки - стебло) - але ж то діти) Це перше що спало на думку при ассоціації, далі вже думала логічно, і щось не надумала нічого толкового)
Відповідь: Вмикаємо логіку молодці фрмулянки, але найбільше мене здивувала відповідь(я сама такого навіть не знала), фіалка і слоник мають хобот (хоботок) наступна загадка Що видовжується, якщо його взяти в руки просунути біля грудей і засунути в отвір?