Відповідь: Вмикаємо логіку им..чіткіше не знаю. Питання полягає в причині смерті людей, а те що людина, яка виграла партію була застрелена і частина питання - підказка...Дам ще одну підказу, зверніть увагу на саму кімнату...
Відповідь: Вмикаємо логіку Може, варто встановити якийсь обмежений термін розгадування? бо цікаво ж так! дайте щу підказусіньку хоч маленьку...
Відповідь: Вмикаємо логіку саме так, тепер потрібно здогадатись чому зверніть увагу на саму кімнату, поданий її повний опис я також над цим задумалась, встановлювати час не завжди доречно не всі сидять постійно на посиденьках. Була ідея, щоб після 3-5 неправильної відповіді давати інше питання, але ніяких відповідей немає...тож я не знаю як краще Чекаю Ваших ідей!!!
Відповідь: Вмикаємо логіку Мені здається, я вже знаю. Це або підводний корабель або маяк або що, звідки вибратися неможливо і шанси на виживання 100% нульові. Тому того, хто виграв, застрелили, щоб позбавити страждань, яких неодмінно зазнали б інші, вмираючи від затоплення чи, швидше за все, нестачі повітря.
Відповідь: Вмикаємо логіку молодець!!!!!! Яке число має таку ж кількість літер при написанні, скільки й означає?
Відповідь: Вмикаємо логіку Вітаю!!! Ви задаєте гарний темп!!! Федір провів чотири дні в лікарні. Він не був хворий і не отримав травму, але коли його виписали з лікарні, сам він йти додому не зміг і його довелося нести. Чому?
Відповідь: Вмикаємо логіку браво!!!!!оце темп!!!! Перед входом в підвал встановлено 3 вимикача. Кожен включає тільки одну лампочку в підвалі. Від дверей не видно, яка лампочка горить, а яка - ні. Як, увійшовши в підвал тільки один раз, визначити, до якої лампочці підключений кожен вимикач? ---------- Додано в 01:06 ---------- Попередній допис був написаний в 00:49 ---------- я вже біжу спати, а завтра зявлюсь лише під вечір, тож щоб не скучали даю Вам декілька задачок хто має цікаві загадки пишіть, буду рада за допомогу У ставку росте лілія, кожен день її кількість збільшується в 2 рази.Питання: на який день лілії закриють ставок наполовину, якщо повністю вони покриють весь ставок на 100-ий день? Коли це засовують - воно сухе і тверде.Коли виймають - м'яке і вологе.Що це? На одному рекламному банері розміщено дві картинки: на одній зображений баскетболіст в стрибку з м'ячем у руках, на іншій - чоловік, що тримає сигару і келих віскі. Яка напис надрукована між цими картинками?
Відповідь: Вмикаємо логіку Включите, засвятяться вся, але який саме вимикач відповідає кожній лампочці, Ви всеодно не знаєте Браво!!! саме так!!!!
Відповідь: Вмикаємо логіку Увімкнути одну, одну викрутити. Перший вимикач точно відповідає тій, яка світилась. Той який небуде вмикати жодну лампочку буде відповідати за викручену. Ну і останній за ту, яка залишилась))) Самбурно...