Відповідь: Вмикаємо логіку угу! а ось таке? я ще досі не можу додуматись як, давайте і Ви подумаєте трішки
Відповідь: Вмикаємо логіку не може а точно))) ---------- Додано в 12:12 ---------- Попередній допис був написаний в 12:05 ---------- а це?
Відповідь: Вмикаємо логіку В Стародавньому Китаї людину змушували набирати повний рот рису, а потім виплюнути його. У той же час в арабських країнах людини змушували лизнути розпечений клинок. Для чого це робили?
Відповідь: Вмикаємо логіку детектор брехні) Якщо в рис був сухий значить людина - бреше) а до ножа мабуть будь в якому випадку можна попектись (але хто ж їх буде винити, викручувались як могли)
Відповідь: Вмикаємо логіку Щось тут дуже тихо Містер Блек був знайдений мертвим за письмовим столом у своєму кабінеті. Причина смерті - кульове поранення в голову. Детектив Ронс, який прибув на місце події, серед інших предметів звернув увагу на магнітофон, який лежав на столі. Включивши магнітофон, він, на своє здивування, почув голос містера Блека, який зробив наступну заяву: "Говорить Блек. Тільки що мені подзвонив Сміт. Сказав, що їде сюди, щоб пристрелити мене. Бігти безглуздо, та й пізно. Якщо він всерйоз вирішив здійснити свою погрозу, то через 10 хвилин я буду мертвий. Цей запис допоможе поліції знайти вбивцю. Я чую його кроки на сходах. Двері відкриваються..." На цьому запис перервався, Ронс виключив магнітофон. - Може, заарештувати Сміта? - запитав лейтенант Вонг, помічник капітана Ронса. - Ні, - відрізав Ронс. - Переконаний, що вбивство зробив хтось інший, хто вміє добре наслідувати голос Блека. Запис зроблений спеціально для того, щоб направити розслідування по хибному шляху. Як показали наступні події, Ронс мав рацію. Що змусило його запідозрити що тут щось не те?