Відповідь: Вмикаємо логіку Та И, И.... Просто подумала, що це російською, щось на зразок того. Бо в "І" як намалюєш іще щось?
Відповідь: Вмикаємо логіку саме так! Голодний вовк нишпорив у пошуках їжі. Незабаром він наткнувся на металевий паркан, за яким перебувала отара жирних, відгодованих овець. Вівці були до того товсті, що не могли протиснутися назовні. Голодний вовк міг пробратися крізь прути решітки, але він розумів, що наївшись не зможе втекти. Вовк обміркував ситуацію і знайшов рішення. Що зробив вовк?
Відповідь: Вмикаємо логіку Він заліз через решітку, вбив вівцю, половину її зїв, так щоб вилізти, а другу половину пропхав крізь решітку)))
Відповідь: Вмикаємо логіку навіть не думала що ребуси так сподобаються, дуже приємно! на столі було 1 літр молока, 1 літр води, 1літр піску і 1 літр ртуті. Що було найважче?
Відповідь: Вмикаємо логіку ну можливо він і був найважчим, але питання полягає що з того що було на столі найважче
Відповідь: Вмикаємо логіку чоловік каже, що ртуті, але я чомусь думаю що десь тут є підвох і все має важити однаково
Відповідь: Вмикаємо логіку правий Ваш чоловік! літр - це обєм, а вагу буде визначати густина кожної речовини! якщо я не помиляюсь ртуть буде важити 13 кг...але я невпевнена