Відповідь: Вмикаємо логіку одна співпала тут варто закономірність вловивти для підказки запишу ось так 27 98_____ 26 46______11 96
Відповідь: Вмикаємо логіку правильно! Коли Анатолій міняв колесо своєї машини, він упустив всі чотири гайки його кріплення в грати каналізаційного стоку, звідки він ніяк не міг їх дістати. Він уже зневірився і вирішив, що застряг тут, але хлопчик, що проходив поруч, підсказав йому вихід із цієї ситуації. Це дозволило Анатолію продовжити свій шлях. В чому полягала ідея хлопчика?
Відповідь: Вмикаємо логіку Познімати по одній гайці з трьох коліс і прикрутити четверте - всі колеса на трьох гайках.
Відповідь: Вмикаємо логіку Одного разу римський солдат, який стояв всю ніч в караулі, з самого ранку підійшов до свого центуріона і розповів, що у сні цієї ночі він бачив, як варвари готуються сьогодні ввечері атакувати фортецю зі східного боку. Центуріон, хоча й не вірив у віщі сни, все ж посилив оборону фортеці. Увечері варвари і справді напали на фортецю, причому саме в тому місці, про яке говорив вартовий. Завдяки посиленню захисту атака варварів була з легкістю відбита. Після битви центуріон спочатку подякував вартового за попередження, але потім відразу ж наказав узяти його під варту. За що?
Відповідь: Вмикаємо логіку правильно! Косарі повинні були скосити два луги. З ранку вони почали косити великий луг. По закінченні половини робочого дня косарі розділилися: половина косарів залишилася на великому лузі й до вечора його докосила, а інша почала косити інший луг, удвічі менший першого, але не встигла до кінця дня закінчити роботу. Назавтра один косар працював цілий день, щоб докосити його. Скільки всього було косарів?
Відповідь: Вмикаємо логіку Двоє, бо тільки так вийде на половину їх поділити і вдвічі менше по часу косити вдвічі менший луг.
Відповідь: Вмикаємо логіку підказка,задачку я розвязала через рівняння...правда можливо є і простіший спосіб, але мій мозок такого не згенерував...
Відповідь: Вмикаємо логіку Підозрювала, що так можна розв'язати, але боюсь вже грамотно рівняння не зможу скласти
Відповідь: Вмикаємо логіку ну якби не можна було, то б тут не виставляла.Ну або давала помітку що сама відповіді не знаю. Я хоч математик, але не відразу докумекала як скласти...Мозок звик до інтегралів, а звичайні рівняння вже дуже важко даються
Відповідь: Вмикаємо логіку првильно! 9999999=100 розставте дужки і арифметичні дії так, щоб справджувалась рівність.