Відповідь: Вмикаємо логіку Подер один, викинув, з"в. Одним словом щось він з ним мусив зробити. Я маю на увазі папірець
Відповідь: Вмикаємо логіку Правильно, зїв і всі вирішили що він вибрав той, де написано що має залишитись живим Найкоротший заповіт написав свого часу сторічний єврейський мільйонер у якого було дуже багато синів, онуків та правнуків. Заповіт цей складався з двох слів, що починаються з однієї літери, а між ними стояло тире. Спробуйте вгадати ці слова
Відповідь: Вмикаємо логіку ну це як один із варіантів Без ніг і без крил він швидко летить, не наздоженеш ніколи його. що зображено на картинці?
Відповідь: Вмикаємо логіку пляшка....... ---------- Додано в 23:58 ---------- Попередній допис був написаний в 23:55 ---------- Вітер.....? ---------- Додано в 00:03 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:58 ---------- Я передумала, щойно дойшло - час?
Відповідь: Вмикаємо логіку і не тільки Це взагалі-то психологічний тест, і тут кожна людина має щось побачила. Просто цікаво Ваші варіанти відповідей Правильно! Хоч без ніг, а біжу прудко; не сплю ні вдень, ні вночі, хоч ніколи з ліжка не встаю ---------- Додано в 00:04 ---------- Попередній допис був написаний в 00:03 ---------- вітер і час є правильними відповідями. Ні то ні інше ви ніколи не здоженете
Відповідь: Вмикаємо логіку ще я бачу картину, воду. Я вже просто думала що це мусить бути якийсь прікол знову. Ну і звичайно пару на колінах
Відповідь: Вмикаємо логіку не в обіду сказано, людина може побачити те що про що вона в даний мемент мріє, або що вона досить часто бачить у своєму житті. Я спочатку бачила парочку, а потім придивалась побачила дельфінів. В мене подружка(психолог) сказала що дельфінів можуть побачити лише дуже маленькі дітки.Трішки мене це тішить, не така вже я і стара
Відповідь: Вмикаємо логіку Парочку зрозуміло що відразу видно. Після вашого допису справді побачила купу дельфінів. Прикольно
Відповідь: Вмикаємо логіку незабуваєм про загадку Хоч без ніг, а біжу прудко; не сплю ні вдень, ні вночі, хоч ніколи з ліжка не встаю ---------- Додано в 00:50 ---------- Попередній допис був написаний в 00:47 ---------- люблю такі картинки. а особливо розпитувати інших хто що побачив. Мене найбільше мучила картинка фонаря, я ніяк не могла побачити бікіні Всі сказали що я занад-то правильна. Хоч щось в тому є: Girl_blush2: щось я себе хвалити починаю
Відповідь: Вмикаємо логіку З самого початку, я бачила пару, як мене не соромно. Але вже думаю оскільки це на логіку, питання було що Ви бачите на картинці, а не на пляшці. Тому сказала бутилку. Ну, то таке як вже написала так і написала, якщо довже посидіти крім того що я описувала скоріше можна побачити ще щось ---------- Додано в 07:51 ---------- Попередній допис був написаний в 07:50 ---------- годинник, час?
Відповідь: Вмикаємо логіку правильно! дитяча загадка Прийшов хтось та взяв щось, пішов би за ним, та не знаю за ким ---------- Додано в 23:50 ---------- Попередній допис був написаний в 22:32 ---------- ку-ку!де ваші відповіді?