Відповідь: Вмикаємо логіку чоловік живе на 17-му поверсі.Він на ліфті піднімається на свій поверх тоді,коли йде дощ або коли з ним в ліфті ще хтось їде.Якщо ж гарна погода чи він один у ліфті,то їде на 9-ий поверх,а далі йде пішки.Чому?
Відповідь: Вмикаємо логіку бо низенький і дістає натиснути кнопку лише 9-го поверху. а так йому або хтось допомагає, або парасоля. п.с. варто уточнювати, що кнопки в 1 стовпчик, бо ж часто наполовину ділять - в два стовпчики
Відповідь: Вмикаємо логіку правильно! Одного разу я вирішила запитати у своєї кицьки ,яка довжина її хвоста!І вона відповіла 12 сантиметрів та щей з половиною! Скільки це? припускаєм, що це вумна кицька яка розмовляє!
Відповідь: Вмикаємо логіку Правильно! Одна цеглина важить 3кг, поставимо на неї половину цеглини, потім ще чверть цегли. Скільки важить цеглина?
Відповідь: Вмикаємо логіку щось легеньке: листочок з дерева, папірець, шматочок вати і далі по списку...
Відповідь: Вмикаємо логіку В одній сім'ї народилася дівчинка. Її батьки були бідними людьми, але вони володіли двома старовинними і дуже цінними для них речами. І обидві ці речі вони подарували їй в день народження. Вона дорожила цими речами і все своє життя пишалася ними. Минуло багато років, дівчинка стала дорослою жінкою і одну з цих речей вона була змушена обміняти на іншу, не таку цінну, як їй здавалося. Коли у цієї жінки народилася дитина - теж дівчинка, другу свою коштовність вона передала у спадок своїй доньці. Пройшли роки і перша втрачена річ повернулася до жінки, чому вона була дуже рада. Роки йшли, жінка старіла і більше не розлучалася з цією річчю. Нарешті, прийшов і її час збиратися в останню путь. Але помираючи, вона була щаслива тому, що обидві речі, отримані в спадщину від батьків, знову з нею. Що це за коштовності?
Відповідь: Вмикаємо логіку Відповідь "на вар"ята" Може ці "речі" - то ім"я і прізвище? Прізвище мусила змінити в старшому віці, ім"ям назвала ще й доню. От тільки чому прізвище повернулось до неї - питання ...може розлучилась? Правда чого тоді радіти... І ім"я і не втрачала. Отак з двома й лишилась.
Відповідь: Вмикаємо логіку правильно! Мов маленький м’ячик, висить, а не скаче, рум’яне, гладеньке, на смак солоденьке?
Відповідь: Вмикаємо логіку не було б там 3 - подумала б що двійковий код ))) перші три цифри правильні? 131 Якщо так - буду думати далі..
Відповідь: Вмикаємо логіку ні-ні, це ніякий не код перші три цифри правильно записані. Але я невпевнена чи Ви правильним шляхом пішли, бо якщо правильно, то логічніше було подати перші 4 числа ну це вже як підказка