Відповідь: Вмикаємо логіку :xaxa:Логічно, але такий варіант навіть мудрі японці не передбачили))))). Ні, це предмет.
Відповідь: Вмикаємо логіку Файно! Ну що, не нагуглили на корейських сайтах:xaxa:? Даю підказку: біленький (зазвичай), елегантний такий))))
Відповідь: Вмикаємо логіку мова іде про напій? я щось подумала вода, але її не потрібно ковтати. Або материнське молоко. Дитинка поїсть і спить...Але тоді щось Ваша підказка не дуже підходить
Відповідь: Вмикаємо логіку можна, якщо кинути більше як на 3 метри, тоді пролітаючи відмітку 3 метри воно буде цілим ---------- Додано в 15:41 ---------- Попередній допис був написаний в 15:38 ---------- З чорного гумору? Бо може бути отрута?
Відповідь: Вмикаємо логіку Та де, я тільки пристойні загадки загадую). Короче, отой білий предмет щось "ковтає" (образно кажучи) і "закривається". Більше його відкрити тим самим методом не можна. пс Якесь корейське в мене пояснення вийшло)))) ---------- Додано в 15:53 ---------- Попередній допис був написаний в 15:47 ---------- Остання підказка: беремо з собою на весілля.
Відповідь: Вмикаємо логіку Ну нарешті! Молодець!))))) Нова загадка (трохи чудернацька, але пристойна): на вигляд вона маленька і зморшкувата, кожна з нас, жінок, її має.