Відповідь: Вмикаємо логіку Є стопка з 100 аркушів. 10 листів можна перерахувати за 10 секунд. Скільки часу потрібно, щоб перерахувати 80 аркушів?
Відповідь: Вмикаємо логіку 20 секунд...... ---------- Додано в 22:42 ---------- Попередній допис був написаний в 22:41 ---------- правильно!!!
Відповідь: Вмикаємо логіку От тільки ковчег Ной будував.... Мойсея там і близько не було. Зате було "кожної тварі по парі"
Відповідь: Вмикаємо логіку дівчатка, Ви молодці! Відома історія про маленького хлопчика, який, отримавши новорічний подарунок, попросив маму: "Зніми, будь ласка, кришку. Я хочу подарунок погладити". Що ж це за подарунок? подарунок не був запакований
Відповідь: Вмикаємо логіку Правильно! Жителі штату Канзас дуже люблять російські горішки. Що це таке, якщо відомо, що у нас їх можна зустріти на кожному ринку?
Відповідь: Вмикаємо логіку саме так! Стукають, стукають - ніхто не відкриває. Ідуть, ідуть, а все тут як тут.
Відповідь: Вмикаємо логіку саме так! Стукають, стукають - ніхто не відкриває. Ідуть, ідуть, а все тут як тут. дитяча загадка, я довго не могла догадатись що то за диво
Відповідь: Вмикаємо логіку угу! сидить людина, але ви не можете сісти на місце тої людини, навіть якщо та людина звільнить Вам місце. Що це за місце?
Відповідь: Вмикаємо логіку Японська загадка. Виправляє своєю дупою помилки голови. Що це? О, ще корейська:xaxa:, дуже премудра: один ковток - і рот на замок.