Відповідь: Власні фотографії Весна, могла би бути не тільки така прекрасна але і менш холодна та вітряна...
Відповідь: Власні фотографії не, не знаю. перерила весь сайт Бухти Вікінгів, але за такий сервіс ніде нічого не написано. Видно новий, бо ми того "птаха" вперше бачили :confused:
Відповідь: Власні фотографії я знаю:shy: - це аерошют http://v.lviv.ua/catalog/rest/active/aeroshyut.html
Фото зроблено в Голандії, у відомому парку квітів. А це в Італії, на острові Ельба, для мене це як кусочок раю...
Відповідь: Власні фотографії а не знаєте часом скільки за це задоволення в Бухті беруть? і щоб не офтопити
Відповідь: Власні фотографії То в нас недалеко від хати така краса... Поцілунок хвилі... Покритикуйте будь ласка.
Відповідь: Власні фотографії Ще трохи з тієї самої прогулянки... Зелень у нас щойно в травні почала з'являтися... Нарциси. Знимкувала на ходу, тому фото не відкадровані добре.
Відповідь: Власні фотографії а я вирішила показати вам свою псіну. Ви б бачили як він сьогдні позував мені я аж вмерла і так і сяк :xaxa:
Відповідь: Власні фотографії Жасмин. Або в нас це ще називають кікілічкою Барвінок І відразу ж дитячий віршик пригадався : Гарна квітка незабудка, Незабудкою й ти будь! Я про тебе не забуду, Ти про мене не забудь
Відповідь: Власні фотографії Трошки смішного... сьогодні переможець кубка району з футболу так святкує перемогу
Сонячні промені. Намагаються освітлювати святкування в альтанках бухти вікінгів. а то трохи оброблена
Відповідь: Власні фотографії А я вже скучила за морем, озером чи хоч якоюсь водою... Сьогодні переглядала фотки і знайшла кілька власних на "водну" тему: Це Шацьк А це - Прага і біля Праги