Відповідь: Власні фотографії Такого чудіка ми зліпили поки синок спав Пи.Си. Майже торішньому снігу присвячується
Відповідь: Власні фотографії Ось щойно засвітила ялинку і зробила пару знимок - а заодно вийшло маленьке привітаннячко з Новим 2012 роком
Відповідь: Власні фотографії І я покажу пару фоточок як я прикрасила дім до свят шишки я малювала золотою фарбою, але щоь на фото не дуже це видно
Відповідь: Власні фотографії думаю, що для багатьох форумлян поїздка до Європи не є диковинкою. Але я далі ніж Польща їздила уперше, тому вражень у мене багато. Трішки моїх вражень у знимках )) Заправка в центрі Парижу (вулиця від вежі Ейфеля до Тріумфальної Арки) що це є здогадаєтесь по надпису. Такого багато (все для збереження чистоти в місті). Саме цей знимкувала біля Нотр-Дам виїзд із підземної парковки. Зовні щось непримітне, а вниз в середньому 5 поверхів величезної парковки. І ніц що старі будинки довкола і річка поруч - нічого не обвалюється і не тріщить, руйнується. Там, де паркувались ми, заїзд нагадував звичайний заїзд у будинок. А саме ця парковка на Вандомській площі ---------- Додано в 23:50 ---------- Попередній допис був написаний в 23:18 ---------- Головний вокзал у Кельні (з однієї сторони, від Кельнського собору) Зверху поїзди, знизу тунель та автомобільна розв"язка Кельнський собор (ззаду, попередня і ця фото знято з однієї точки, тобто вокзал і собор "виходять" на одну площу) ця знимка теж на вокзалі, але з іншої сторони. Цікава тим, що зверху поїзд, внизу бутіки і кафешки, а під цим усім - метро ))) знову знимка вокзалу. Зверху поїзди, внизу магазинчики, кафешки, парковка і тунель. І це все на березі Рейну. Знимку робила із залізничного мосту (6 колій). Доречі це той міст де закохані замки вішають Три цікавих будинки на березі Рейну - навпроти офісу мікром"яких по містах автомобільні розв"язки тунелями, парковки підземні... нам таке не дано
Відповідь: Власні фотографії Заглянуло сонечко... В соборі Арх.Михаїла. Сфотографували під час хрестин.
Відповідь: Власні фотографії Добралась до цієї темки! Добре, що є така, бо люблю фотографувати, ну ділитися фотороботами теж. Ось трошки новорічна
Відповідь: Власні фотографії с.Дубина, Сколівський р-н: [/URL] [mod]і навіщо нам той спам-префікс до кожної фоти? [U RL=httр://www.radikal.ru][/mod][/URL] [/URL] [/URL]
Відповідь: Власні фотографії Ось яка краса була наших вікнах на роботі під час новорічно-різдвяних свят! Малювала моя співробітниця, теж оператор з мене фотограф не дуже, тому не кидайте сильно тапками