Відповідь: Власні фотографії Цього разу на морі вирішили поекспериментувати із сонцем Дещо вийшло не дуже, а дещо цілком нічого! ---------- Додано в 00:46 ---------- Попередній допис був написаний в 00:30 ---------- І ще трошки грецької фауни: Богомол Лісовий мураха тягне додому якийсь плід Саламандри на Олімпі (в Карпатах такі самі є) Місцева руда кицька (там більшість котів руді чомусь) Жук-плавунець забрів до готелю Отакі там є метелики! По стінах повзають геккони А місцеві собаки до ужаса культурні й обучені засмагати на лежаках! Гніздо пташки-ткачика (по формі нагадує рукавичку) Чайки на пірсі Птаха невідомого виду у місцевому магазині (до речі, вона щось вміла говорити!)
Відповідь: Власні фотографії А в мене осіння депресія, позбирала докупи, що було на компі, і ось що із того вийшло
Відповідь: Власні фотографії quote=veronka;828502]моя осінь[/quote] так люблю макрозйомку, шкода, що мій фотік не такий потужний Але в вас класні фото!!!
Відповідь: Власні фотографії Додаю декілька своїх фото. Це я літом фотографувала соняшники на дачі. А це білочка, що живе в нашому саду.