Відповідь: Власні фотографії Фото з квіткою у волоссі зроблене у стилі польського журналу "URODA" видання 80-х Таке собі ностальгічне фото.
Відповідь: Власні фотографії Нарешті вибрався на форум спокійно. Фото тижневої давності. Похресниця дружини (годує): (кому не шкода 1749.69 КБ прокачати - клікніть фоту, гляньте очка)
Відповідь: Власні фотографії Неможу відірвати погляду від обличча жінки. Мммм так мені подобається. Щось середньовічне, такий погляд, очі... Ніби з якоїсь картини... Вона прекрасна! Соррі - вони прекрасні
Відповідь: Власні фотографії Нє-нє! Жодних художників з Фламандії! Левандівка! Автори личка - Микола і Таня. :xaxa: Вікторію хрестили в той день, то я відфотографував усе, але... Собі видрукував оцю, 30х40. саме очі цього кадру зачепили.
Відповідь: Власні фотографії Гарні, високоякісні портрети і постановки. Остання найбільше подобається. Трохи мені хіба пересвіти на волоссі у дівчини з червоними бусами заважають. Може, можна трохи в ФШ підкоректувати?.
Відповідь: Власні фотографії з останніх фотосесій... фоток там дууже багато, викладаю мої найулюбленіші =)
Відповідь: Власні фотографії Unlike, дуже класні, особливо чорно-білі. Силует взагалі здорово. Теж трохи знімала у вихідні
Відповідь: Власні фотографії трішки пейзажів ... скажу по секрету фотки робила телефоном.. вибачайте за якість.. дуж вже хочеться поділитись красотою ...
Відповідь: Власні фотографії Ось тут відбувалося все, що я в вихвалялках постила. Там навіть Яценюк недавно був