В'язані роботи в процесі

Тема у розділі 'В'язання', створена користувачем Натуся, 10 Листопад 2009.

1. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Відповідь: В'язані роботи в процесі

Натуся, класний свет виходить, молодчинка :girl_claping:
    а про відкладені петлі.... петлі можна закрити всі, тоді треба потім на горловину їх підчіпляти знову, а можна не закривати, тоді піжчіпляти треба буде лише бокові петлі, а зпереду горловини ( а якщо ззаду також лишила - то і ззаду) тоді будуть вже готові петелькі і нічого не треба буде підчіпляти - лише продіти крізь них спицю.

2. Natalya

Natalya Well-Known Member

Натуся, молодець!
    У Тебе справді така груба нитка, що ти в'яжеш шпицями №8? А то у мене така, як на шпиці №3,5... то я ще в районі рукавів на спинці. Мій светр зелений :)
    Фотодоказ буде, як зможу зробити менш-більш нормальну фотку.

Останнє редагування: 9 Грудень 2009
  3. Natalya

Фото вночі з телефона, тому сильно не сваріть:
    Через тоншу нитку у мене зверху буде більше резинки.
    п.с. офтоп: Натусю, ще помітила, що у нас однакові покривала на ліжку :).

4. Натуся

Натуся Well-Known Member

Я в'яжу на №5 ніби...Або 4,5...Швидше на 5,просто мала спить не піду дивитися,але точно не №8 :)
    Я помітила паркет :) :) :)
    А светрик акуратний виходить і колір ніби теж файний(ніби-бо не знаю чи такий колір вживу як на фото :))!Молодець :):):)

Дівчата,а як то підчіпляти?Я щось таке вперше чую...Але я ж новачок...

5. Рибка

Рибка Well-Known Member

Natalya, Натуся, Я шось слабо доганяю - то ви однакові светри вяжете? Бо шось придивлялась, ніби так, але на різних сторінках, то тяжко з точністю порівняти.

6. Natalya

Так. Такий собі спільний процес :)

7. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А я знов сюда)))) ніяк не заспокоюсь... це називається "поперло":girl_haha:
    це буде ось це ( якщо вийде)
    от з цього

8. Holly

Holly Moderator

Файно. А я ніяк не почну светр Ярині, ніяк спиці не куплю :sad:

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А в мене лише 3 пари спиць, 2-2,5; 3,5 і 4 і на них все вьяжу, мені такий розмір оптимальний і по спицях і по ниточці. Оцю безрукавку буду вьязати на 4, а якщо тобі треба 2,-2,5 або 3,5, можу позичити, кругові.

10. skarlet

skarlet Well-Known Member

Мій маленький процесик. Таке гарне поєднання кольорів вийшло, що не втрималась - хвалюся:

11. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

роблю оце першого в житті амігурумі... всі великі деталі готові, лишилися дрібні (мордочка і вуха), смужки вишити і зібрати все це щастя...
    от цікаво, з цього вже можна зрозуміти, що то буде тигр? ;)

12. Xomka

Xomka Well-Known Member

Супер!!! Я подумала, що то чортенятко))) Але коли прочитала про тигра, то побачила хвіст!:xaxa: справжнього тигррррра:xaxa: А що означає амігурумі?(Ото словечко:girl_crazy:)

Останнє редагування: 21 Грудень 2009
  13. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

то японська традиція, такі манюнькі гачковані переважно іграшки - різні тварючки, фрукти-овочі, навіть всякі речі :) мені треба подарунок зробити, вирішила що то має бути тигр, ну от і розбираюся з цією технікою. самі частини робити надзвичайно просто, зара ще буду шукати як правильно їх зшивати.

14. Рибка

Рибка Well-Known Member

Я зразу зрозуміла :). Може, того, що зараз багато хто в"яже символ 2010 року, ну і тигрові кольори..
    А мене на ті амігурумі не вистачає, вони такі манюні, як сірникова коробочка, але зато заті симпатюльки :). Хочеться, але якось боязно..

15. Натуся

Натуся Well-Known Member

Дівчатка,допоможіть чайнику...Я зайшла в гиблу точку...ЗОВСІМ не розумію як в'язати рукава...Якщо комусь не важко,поясніть будь-ласка по кроках що і де додавати,в якому ряді,але по-порядку,бо оте"попеременно в каждом р." не розумію,та і решта слабо догадуюся...А вже залишилися лише рукави дов'язати і светр готовий.Мені треба до 8 січня встигнути,то ж коханому на Д.Н....:girl_cray:
    [​IMG][​IMG]

16. Рибка

Рибка Well-Known Member

Тобто по черзі - по одній петлі спочатку у восьмому ряді, потім провязуєте 9 рядів, і у 10 додаєте петлю, потім знову у восьмому, 10, 8....І так, поки не добавите 7 петель.
    Далі рахунок спочатку - 3 рази по 1 петлі у кожному восьмому, знову ж вяжете 7 рядів, у восьмому додаєте 1 петлю. Далі знов 7 рядів провязали, у восьмому додали, і ще раз так.
    Ну і далі в кожному шостому 7 разів додаєте по петлі : в 6, 12, 18.... і так всього 7 разів.

17. Анута

Анута Well-Known Member

в мене малий так такі іграшки любить, так гарно ними бавиться, що доведеться мені таки освоювати цю технологію

18. Натуся

Натуся Well-Known Member

Тобто по схемі я маю спочатку додати одну петлю?З якого боку?Чи по одній петлі з країв(але тоді виходить шо 2 петлі додали...)? а як бути з візерунком?наприклад той квадратний чотири лицеві-чотири виворітні при додаванні у нього петель повністю втрачає вигляд...І де саме додавати ті петлі?Спочатку ряду,після кромочної,в кінці, всередині,довільно????Ніде не зберігається узор...
    Кочотше-я повний дуб-дубом...Нічо не доганяю........:girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    якщо так подумати,то в мене спершу має бути 15 рядів,потім ще 56 у яких додано по черзі 7 петель?,потім знову 3 по 8 тобто 24 ряди і потім 6*7= 42 ряди?тобто в рукава має бути 15+56+24+42=137 рядів?

Останнє редагування: 21 Грудень 2009
  19. Рибка

Рибка Well-Known Member

Натуся, читайте уважніше і спокійніше, там все зрозуміло пише -
    Я переважно додаю петлі після першої кромочної петлі, і зразу ж її включаю в узор.
    Просто вяжіть спокійно, не спішіть, і у вас все получиться!

20. Натуся

Натуся Well-Known Member

О,до того я щось не додумувалась...тугодум...:)Дякую,так гарно все пояснили!Іду пробувати!:)