В'язані роботи в процесі

Тема у розділі 'В'язання', створена користувачем Натуся, 10 Листопад 2009.

1. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Відповідь: В'язані роботи в процесі

то така краса має вийти :girl_in_dreams: малі дуже гарно в таких речах виглядають... як малі ведмедики)))

2. Рибка

Рибка Well-Known Member

Ага, тут акрил високооб"ємний, нитка не сильної крутки і м"яка.

Бавовна так - це хлопок :).

А я хочу собі поперечну кофточку, дуже хочу!!! :girl_cray:
    Щось або таке, або таке, ще не визначилась.
    [​IMG][​IMG]

3. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дівчата....тут таке затишшя... ніхто нічого не вьяже? чи вьяже але не показує? В мене вже салатова безрукавка практично готова.... спинка+грудка суцільним полотном вже є..... в процеесі один з рукавчиків. Якщо мене мої домашні не будуть відволікати сильно...то може до понеділка все вже буде готово.

Останнє редагування: 5 Грудень 2009
  4. марта

марта Well-Known Member

Ніколь, дуже гарно!!!:girl_in_love:

5. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

В"яжемо, в"яжемо... рукава тепер в процесі для светрика чоловіка, але ще нема чого показувати. Думаю коли повністю вив"яжу руква, тоді і покажу.
    Вишивка вже в конкурсі... але захопив новий конкурс "Ялинкових прикрас" - ще з тим маю роботи :girl_cool:

6. Holly

Holly Moderator

А я светрик вже зв"язала. Зшиваю рукава і покажу вже в готових роботах:girl_cool:

7. Натуся

Натуся Well-Known Member

В мене спинка готова,перед більше половини-почала закривати петлі на рукава,завтра спробую сфотографувати і виставлю фото :)

8. Natalya

Natalya Well-Known Member

Ого! А в мене тільки половина спинки наразі, але я паралельно займалась іншим процесом, який скоро покажу в іншій темі ;) А на вихідних щось ніяк не виходить за рукоділля взятись - сімейні і дружні обов'язки відволікають. А так хочеться ще на ялинку щось зробити...

9. Holly

Holly Moderator

Отаке почала. Поки не знаю, що то буде. Спочатку хотіла собі шапку, але не знаю чи вистачить ниток. Якщо не вистачить ниток, то буде широка пов"язка, малій гетри чи ще щось придумаю. :girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams:

10. loreniya

loreniya Well-Known Member

а я якось неправильно в"яжу... Можу гачком будь що сплести але сильно затягую петлі /незважаючи на №гачка і товщину нитки/ серветки на ура, а от для речей то затверде "полотно". Як того уникнути? Пробувала свідомо не затягувати - неакуратно зовсім... Мрію собі звязати плаття ажурне з фрагментів квіткових, але моя в"язка така що вийде кольчуга...

11. Натуся

Натуся Well-Known Member

Я так ще в школі в'язала,потім була довга-предовга перерва і коли зараз взялася за в'язання-вже ніби не затягую :)

12. Рибка

Рибка Well-Known Member

Я теж туго вяжу, але якщо має бути пухке чи м"яке повітряне полотно, то беру товстіші спиці чи гачок і все ок.
    Я закінчила собі берет і накидку, чоловік сказав, що мені не йде ("як стара баба":girl_cray:), а я не увляю, як той мохер попороти.

А в планах доці гольфик-светрик або гольф-тунічка.

13. taramay

taramay Well-Known Member

І не поріть, шкода роботи, віддаруйте комусь, або відпродайте, хоча б за вартість ниток, а собі ще свяжете. :girl_spruce_up:

14. Sara

Sara Well-Known Member

І не уявляйте, бо дуже складно та й не дуже доцільно, бо нитка вже буде зовсім не така, як має бути. А берет подаріть комусь або залиште - будете десь в ліс чи на дачу їздити, головне, щоб тепленько було.
    А я на вихідні малій светрик закінчила та хустина в середині роботи, ще маю плани на болєро та якусь шапку чи берет. Коли правда це все буду вязати незнаю, головне, що нитки вже купила.:girl_smile:

15. Галинка

Галинка Well-Known Member

І я в"яжу хустку-болєро на плаття.

16. Натуся

Натуся Well-Known Member

Так,обіцяла я фото-обіцянку виконую :)
    То спинка,зверху ниткою зібрані петлі на горловину-гольф
    [​IMG][​IMG]
    То перед накладений на спинку.Перед робила свідомо на вагому кількість петель більшим,бо моє чудо пузате сказало шо як буде йому светр пузо облягати-він його носити не буде.....Верх натягнути не могла-самі розумієте-ще на спицях,загалом-вище пуза старалася зменшувати кількість петель і тепер після закривання петель на виїмки рукавів кількість петель в спинці і переді однакова,виходить так,що більші лише трохи низ і пузо :). Не знаю чи правильно зробила,буде видно коли зшиється :)
    [​IMG] [​IMG]
    Зверху видно скільки ще переду залишилося і приступлю до рукавів
    [​IMG][​IMG]
    Тільки трохи не доїжджаю,як перед закінчити.Там пише потім 18 середніх петель окремо відділити,а дві сторони плечей закінчити окремо.То як?Просто закрити їх окремо,чи ще потрібно пров'язувати?
    Поясніть,пліз, мені турку,бо не розумію...

Останнє редагування: 9 Грудень 2009
  17. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Натуся, дуже гарні переходи кольорів. Молодець!!!!!
    На горловині закриваєте 18 петель. І далі в інструкції пише, закривати петлі головини в кожному другому рядку, так вийде округла горловина. Так вив"язувати треба стільки, щоб перед і спинка були одинакової довжини.
    ---\....... /---
    ----\...../----
    -----\../-----
    щось приблизно так має бути
    (крапочки поставила, бо неправильно відображає схему, вони нічого не означають)

18. Рибка

Рибка Well-Known Member

Ви закрили петлі для горловини на висоті 67 см ( чи скільки там по опису). Після того обидві половинки для плечей треба провязати стільки, щоб довжина переду і спинки була однакова.

о, ми з Хельгою в один час написали :).

19. Натуся

Натуся Well-Known Member

Але там ніби пише "отложить"ті петлі...то я маю їх відложити чи закрити?Бо на спинці я їх просто на окремій спиці залишила,а потім,щоб зручніше було,на нитку перенесла і зв'язала...

Дякую:) Але то швидше заслуга виробника ниток :) Я ж просто в'яжу:)

20. Рибка

Рибка Well-Known Member

Я завжди закриваю, а потім спицею добираю )піднімаю). Люблю, щоб був ніби шовчик між комірцем і основною частиною.
    А якщо ви залишили на спинці на додатковій спиці, то тут теж відкладіть, щоб вже було однаково.