В'язані роботи в процесі

Тема у розділі 'В'язання', створена користувачем Натуся, 10 Листопад 2009.

1. Natalya

Natalya Well-Known Member

Відповідь: В'язані роботи в процесі

Я тільки опис читала.
    В процесі 'язання - так - лицьовими, а в результаті виглядає через рядок, правильно.

2. Натуся

Натуся Well-Known Member

Та ні,я тільки на тижні зрозуміла що "читав читака..."...Але я всеодно порола низ,бо чоловік забракував,сказав що йому мусе бути резинка,бо всі светри швидко розтягуються,то я трохи відійшла від схеми,зробила знизу резинку,тоді клітчатий узор, а тепер почала перед в'язати,то теж роблю знизу 7 рядів резинки,потім 7 рядів платочної вязки,а тоді вже клітчатий узор і далі по схемі,а в кінці переду просто заберу пару рядів.

3. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Такссс... вчора ввечері безрукавочка була вже майже готова, лишалось лише горловину звьязати...
    спереді за рахунок косичок воно виглядає трішки стянуто досередини, але коли вдягнено на малу - то сидить нормально.

і моє наступне творєніє для малої буде от з цього.....
    наразі визначаєсь що то буде і як то буде

П.С. сподобалось мені дуже по цій викройці вьязати щось от таке безрукавочне з маленькими рукавчиками, тому думаю буде щось подібне але інше)))

4. kitka

kitka Well-Known Member

Ніколь, нема слів:girl_claping:! Дуже акуратно в'яжете. А Ви грудку зі спинкою за допомогою гачка з'єднуєте, так?

5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дякую :)
    Ні я голкою зшивала. Крючком було б більш грубо. В мене завжди з шиттям вьязаних частин проблеми бо не виходить дуже аккуратно зшити, тут ніби добре зшилось, просто воно ше не попране і не відпарене трошки, ниточка не вляглась, тому воно трішки ще колом стоїть.
    Наступну річ буду вже вьязаити по колу без швів бокових, лише регланні будуть. Я просто реглан вьязала перший раз в житті - тому робила окремо кожну частинку.

6. Анута

Анута Well-Known Member

я вчора завершила малому безрукавку (чоловікові безмежно сподобалась - ходив нахвалював).
    А светерок завершила ще десь місяць тому, але фото не викладала. Думаю, що викладу вже то все в готових роботах може ввечері ;)

7. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А наша безрукавка кольору "суха троянда" вже від вчора готова... і як на зло вчора нет не працював, а сьогодні радікал :girl_devil:
    хочу похвалитися і не можу :girl_cray:

8. Holly

Holly Moderator

Спробуй http://keep4u.ru/

9. Holly

Holly Moderator

10. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Такссс.... я знов тут ))))
    це в мене буде для малої весняний веселий светрик з коротким рукавчиком :girl_spruce_up:
    оскільки ниточка сама по собі цікава, то я не вивьязую бог зна чого, просто час від часу простеньки косички будуть в сам раз
    чимось певно буде подібне на нашу безрукавочку, але нічого страшного - вони будуть подібні і водночас різні

Останнє редагування модератором: 9 Вересень 2010
  11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дівчата.... я сошла с ума :girl_crazy:
    хочу собі таке.....
    правда не знаю чи подужаю.... чи не встигне надоїсти в процесі...але щось дуже хочу.
    то напевно буде із розряда "глаза бояться, а руки делают"
    хто що думає по цьому поводу?

12. Holly

Holly Moderator

[​IMG] а я хотіла таке, але поки я вив"яжу, то на моє пузо не налізе. Ніколь, твій вибір мені теж подобається

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Оль, а мій вибір якраз налізе і на твое майбутнє пузо і потім буде гарно ;)

14. Анута

Анута Well-Known Member

Ніколь, дуже гарно! а схему маєте? бо я б теж від такого не відмовилась. Які там нитки треба і скільки? Як маю такі в наявності можемо робити спільний процес ;)

15. skarlet

skarlet Well-Known Member

Гарні плани у Вас, а в мене їх стільки, що не встигаю всіх запам"ятати, не те, щоб виготовити....:girl_sad:Ось щось подібне з моїх "ХОЧУ":​
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ловіть
    [​IMG] [​IMG] там в описі сказано які нитки мають бути...але я коли щзберусь вьязати.... то ще піду гляну що взагалі пропонується на продаж... почитаю по відгуках... щоб тримались ниточки до купи, бо то ж річ велика, відповідно може бути важка - щоб потім в балахон не розтягнулась. А спільний процес... я не знаю.... в мене раз виходить багато повьязати а раз не виходить...... да і мені нє к спєху... головне щоб до весни, до Пасхи зробити )))

skarlet, а я цю шоколадну кофточку-разлєтайку також бачила на осінках.... там багато таких класних дівчата навьязали.

Останнє редагування: 28 Листопад 2009
  17. skarlet

skarlet Well-Known Member

Саме звідти багато чого стягнула. Сайт ДУЖЕ багато має інформації корисної.

18. Рибка

Рибка Well-Known Member

Ніколь, гарний жакетик буде, в"яжіть, не гадаючи. В косах і аранах завжди є ізюминка :).
    А якщо візьмете ще й нитки такої ж товщини, як на зразку, то діло дуже швидко буде просуватись :).

П.С. Нитка бавовна важка, а якщо півшерсть - то зовсім ні, буде більш м"яко.

19. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Сорі за мій французький... бавовна це хлопок? Бо я навіть з такого і не планувала вьязати. Думала може взяти процентовочку скажімо 70 шерсть/30 акрил. Бо я не знаю чи 50/50 буде достатньо тепло і чи буде форма триматись. А взагалі мені здається що до того жакетика ще б підкладочка біла дуже кстаті - якась легенька...

О, знайшла ниточку яка б підходила по метри/грами і ніби по складу дуже тепленька
    http://www.pehorka.ru/content.asp?id=10&cid=11366

Останнє редагування: 29 Листопад 2009
  20. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а я собі шось навіть н еберуся в'язати.всьо хочеться малій всякого нав'язати:)ось моя слідуюча ціль.наразі шукаю такі нитки.була біля Грушевського в магазині-нема таких:sad:піду ще по базарах полажу і братимуся до роботи