Відповідь: В'язані роботи в процесі І в мене тунічка на дівчинку (2-3 роки). Поки що є тільки кокетка.
Відповідь: В'язані роботи в процесі так хлопчику теж можна таке звьязати, тільки у хлопчачих кольорах. приєднуйтесь
Відповідь: В'язані роботи в процесі Як гарно!! Які Ви всі молодці!!! Я б тоже так хотіла... тільки жаль що взагалі не вмію в"язати
Відповідь: В'язані роботи в процесі Та мені треба певно на якісь курси чи якусь книжечку почитати, може Ви знаєте якусь книжку для початківців?
Відповідь: В'язані роботи в процесі я почала в'язати собі спідницю і пообіцяла, що поки її не закінчу нічого іншого починати не буду, хочу дуже зв'язати малому безрукавочку таку з косичками, тому це в мене стимул, щоб скоріше в'язати ту спідницю
Відповідь: В'язані роботи в процесі мабуть що краще спитайте ще тут, а я можу пошукати відеоуроки (так наче трошки легше вчитися) і дайте знати, вас цікавить в"язання гачком чи спицями?
Відповідь: В'язані роботи в процесі Та ні. Просто була в селі, інтернету нема, занятись нічим. От я і в"язала. Т ще й чоловік підганяє.
Відповідь: В'язані роботи в процесі А я почала в"язати малому безрукавку,це взагалі перша річ яку я в"яжу,і ніяк не можу зрозуміти як в"язати вирізи на руки(незнаю як це називається).....якась така темна в тому
Відповідь: В'язані роботи в процесі Ірен, це називається пройма. Рукав може бути втачний, тобто вшиватись в круглу пройму, а може бути реглан. Як на мене реглан вьязати простіше, але і звичайний виріз теж не важкий. Я вьязала малій безрукавочку орієнтуючись ось на це описання: http://knitsi.ru/knitting/childs/24
Відповідь: В'язані роботи в процесі Дякую дівчата,що відгукнулись!!!Вчора до 2 ночі вичитувала, як то робиться!!!Ніколь,дуже вдячна за описання тепер буду орієтуватись на нього...Ввечері може викладу фото
Відповідь: В'язані роботи в процесі Натусю, по схемі спочатку йде 7 рядів "платочной вязки", тобто рядок лицьові петлі, рядок виворотні... Чи ти так і в'язала?
Відповідь: В'язані роботи в процесі Схему не видела, но платочная вязка - только лицевыми петлями (разве что при круговом вязании будет ряд лицевых, ряд изнаночных)