Відповідь: В'язані роботи в процесі мдя, я також колись ті "метеликами" в"язала, тіки на шкарпеточках.. дуже гарно виглядало, коли нитки контрасні, а їх кілька....а тут виходить така фактура! холлі, дуже гарно!
Відповідь: В'язані роботи в процесі а я зараз бавлюся новою для мене технікою в'язання. дуже мені подобається. оригінально виглядає на відміну від звичайного узору. це майбутня безрукавка-туніка (а може і рукави будуть))))
Відповідь: В'язані роботи в процесі А шо то за техніка така?Я тоже так хочу навчитись.мені ще тільки того бракує
Відповідь: В'язані роботи в процесі якщо не помиляюсь, то це в"язання на вилці. я ось себе стримую руками і ногами щоб ще за цю техніку не взятися то мої домашні взагалі б тоді забули як я без ниток виглядаю
Відповідь: В'язані роботи в процесі та ні, я б не сказала. мені здається що навпаки менший розхід, але може то так здається. зате яка висота ряду получається)
Відповідь: В'язані роботи в процесі У мене процес активізувався з наближенням холодів...Позаду сумка, потрібно то все якось між собою "увязати"
Відповідь: В'язані роботи в процесі Пішла в магазин вибирати нитки на шапку разом з дочкою. Вперлась вона саме в ці, годі було переконати. Тепер вяжу, в очах рябить і аж нудко від тих кольорів. А як носити буде? Жахіття. А там був такий пастельний меланж.
Відповідь: В'язані роботи в процесі )))) мовчки з високо піднятою головою)))))))) а мені ниточки подобаються, для дітей - файно. Своїй донечці також колись з подібних ниточок вязала светрик, досить гарненько получилось.
Відповідь: В'язані роботи в процесі Людік, я твій светрик бачила, він ніжніший, тут гамма їдка прямо, може фото не передає. Нічого, буде перша дівка на селі, а то баба вже зле бачить, а з такою шапкою точно внучку не загубить.
Відповідь: В'язані роботи в процесі А можна якесь посилання на цю техніку) теж хочу спробувати А чого, гарна шапочка для дитини Яскрава і життєрадісна, тіштесь, що мала чорний колір не обрала)
Відповідь: В'язані роботи в процесі ги-ги, їй то скільки років? я от собі хочу такий набір уже стільки всього обходила, аби щось знайти, а нема... а руки не з того місця ростуть, аби в"язати... а на такі кольори подивишся, і аж тепло на душі
Відповідь: В'язані роботи в процесі шість на носі))) є багато таких радужних, але ніжніших ниток, за такими в принципі в магазин йшла, але не треба було брати з собою диверсанта. Чорний - мій. улюблений І щоб тєжко не оффтопити - ще один процес на фінальній стадії
Відповідь: В'язані роботи в процесі А коли ж ности такі буйства кольорів? Тільки в дитинстві. Підтримую малечу. Пастель ще наноситься... Я от своїй сукню зв"язала приблизно в таких кольорах - дуже святково виглядає! Мені дуже сподобалася сіра шапочка може кинете в мене схемкою?
Відповідь: В'язані роботи в процесі Я вязала без схеми...Можу чисто так, "на око" пояснити, бо в карму багато запитували. Потім зберусь з думками і розпишу.
Відповідь: В'язані роботи в процесі Поки мала в бабусі, звязала трохи. Шарфик класний, а шапка щось не дуже.