Відповідь: В'язані роботи в процесі ось над чим зараз працюю кофточка-пальтішко і захотілося мені 3-и метрового шалика серед майже літа ось в"яжу зараз поки 1 метр 30 см (каже чоловік що я в сезонах загубилась він просто не знає, що я хочу ще такий з сірого меланжу)
Відповідь: В'язані роботи в процесі чого я писала буси? Отже, майже готове слінго-намисто. Залишилось дов"язати одну кульку
Відповідь: В'язані роботи в процесі мав бути берет для Яринки, а буде для Оленки. Якто добре мати двох дівчаток :xaxa: Залишилось зовсім трішки, так закінчилась нитка.
Відповідь: В'язані роботи в процесі ох... ще півгодинки і закінчу свою мрію. вже зшила спідничку, приметала кокетку і буду строчити потім оздоблю чимось. поки не придумала
Відповідь: В'язані роботи в процесі зараз над такою роботою бавлюсь маэ бути костюм тут поки тіко одна половинка спыдниці
Відповідь: В'язані роботи в процесі Можна до вас? Ми зара трохи хворіємо, то я накупляла ниток і в"яжу, одну шапку дитині вже скінчила, почала другу! потім виставлю фото
Відповідь: В'язані роботи в процесі Я шапку дитині в"яжу.На фото я ще в процесі, а на даний момент майже готова, але по закону підлості мені ниток не хватило на 5см. в"язки.Тепер ноги ніяк не дойдуть до магазину докупити ще один моточок.
Відповідь: В'язані роботи в процесі Я вам ще відкрию секрет. Я не вмію гачкувати....Але я вчуся!!!! Мене вчить одна цьоця, я правда ніц не "ФЕРШТЕЙН" що вона говорить, але ніби щось получається. во та цьоця в якої вчуся http://www.youtube.com/watch?v=o34JYZ-sRCM&feature=relmfu Прошу з мене не сміятись, во що в мене получається