Відповідь: В'язані роботи в процесі Мдя, я щось недобрала петель. вийшло мацьоньке. роспустила, почала нове. Яке то щастя вязати по журналу японському... з іншої модельки потім вкраду рукави і цікаву обв"язку може кому треба - викладаю схемку. дуже легко! набирала біля 60 петель, гачок №2
Відповідь: В'язані роботи в процесі Крім мене ніхто процесиками не ділиться, аж скучно стало... спинка вже майже готова.
Відповідь: В'язані роботи в процесі Я теж тут з вами, тіко процеси не виходить фотографувати, швидкі дуже)))))) а фотоапарат у потрібний момент або з чоловіком на роботі або не можу знайти, ділюсь готовими))))))
Відповідь: В'язані роботи в процесі Так гарно! Рівненько! а я вже на фініші... прва полочка. Хто підкаже, що до цього звязати? може повязочку? мені хочеться якось то обіграти, у вигляді мандаринки чи що...
Відповідь: В'язані роботи в процесі були б готовы сьогоднв кеди, якби не забракло мені білої нитки, оббігаля весь південній і не знайшла(((( побіжу завтра в центр
Відповідь: В'язані роботи в процесі Raınbow Angora: 60% акрил 15%мохер 15% мериносова шерсть 10%альпака; 550м на 100гр
Відповідь: В'язані роботи в процесі Я почала вязати "щось" нарядне ірландським кружевом, наразі вяжу всякі такі елементи, потім буду компонувати виріб. Але вже стільки навязала, що не на одне плаття набереться. Потім відправлю дівчат до бабусі, і попробую сотворити шедевр (в гілку вязані жахіття).
Відповідь: В'язані роботи в процесі Ось ще одна подушечка, але ще не до кінцяготова будуть цвітуйочки, вони вже готові, але наволочка попрана, накрохмалена і сохне, приймає правильну форму, а тоді бум пришивати цвітуйочки
Відповідь: В'язані роботи в процесі Дівчата, звязалися в мене ось такі бойові штани...Ціль була - щоб теплі і зручні...може невдалий колір, не знаю... Порадьте, будь ласка,як їх оформити щоб на малявці гарно сиділи? скажіть, чи дуже страшні, відправляти у жахіття? скомбінувала зі своєю кофтинкою.. з рожевим ніби не так і страшно... Коротше, чекаю критику
Відповідь: В'язані роботи в процесі Це напевно залежить від віку і вподобань малявки, я б, наприклад, "запустила" на штани кілька сонечок (божих коровок), зараз дуже модно: А ще можна латки і вигляді серця, квадратиків, кишеньок: Є багато всяких різних аплікацій - мухоморчики, сонечка з хмаринками, квіточки. Штани гарні, їм просто потрібна ізюминка.
Відповідь: В'язані роботи в процесі Почала вязати шапочку в комплект до жилетки. думала замаленька, хотіла вже розпускати,але тоді поміряла на ведмедика, в нього окружність голови - 46 см впринципі підходить ))))) але в нього ж голова мяка, не така як в дитини... Можливо, щоб шапка аж так розтягувалася на голові в дитини? буду вязати далі
Відповідь: В'язані роботи в процесі догачкувала 2-гу фальбанку, рюшку, фалду (кому як більше подобається) спіднички на купальник. середина!!!!! ще 2-і чекають
Відповідь: В'язані роботи в процесі в'яжу собі таку кофтинку По боках зробила щоб стягувалась. Але мені не подобається що в місці де починається роз'єднання там морщиться. На фото видно. На фото виглядає ні би нічого надзвичайного, але мене мучить що всюди гарненько і рівненько обтягує, а там морщиться) Хто знає як то усунути? І ще хочу запитати вашої думки. Нормально якщо буде стягуватись таким чином? Чи краще зв'язати трикутник зі світло-зеленої нитки і там вшити?
Відповідь: В'язані роботи в процесі зовсім не страшні і колір симпатичний я б прикрасила латочками або кишеньками декоративними іншого кольору До сірого багато кольорів пасують
Відповідь: В'язані роботи в процесі Т@нюшк@, морщиться, бо ви сильно затягнули, послабте трохи шнурівку. Шнурівку можна замінити елементами ірландії, квіти з листочками, добавити жовтий чи оранжевий.
Відповідь: В'язані роботи в процесі так в тому і проблема що як вже не послаблюю все одно морщиться. я вже думаю, може то через те що кофтинка йде в обтяжку по фігурі і внизу доторкається до джинсів, які її припіднімають))))) За ідею з квіточками і листочками дякую - думаю дійсно щось в тому плані придумати
Відповідь: В'язані роботи в процесі зараз працюю над такими пінеточками. (перші вже 2 штуки є, залишилось накрохмалити і оформити квіточками. друга поки одна)