Вихвалялки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Красотка

Красотка Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки

Відніс мій чоловік фотоапарат...я тут дізналась де в Дрогобичі ремонтують...(Яка я розумниця) ...

2. Hruska

Hruska Well-Known Member

:girl_claping::girl_claping::girl_claping::girl_claping::girl_claping:УРА!!! Нарешті на роботі включили інтернет!!!!! Я вже так заскучила за посиденьками!!!!!
    Це напевно найбільша радість в мене за сьогодні!!! ...та яке, напевно, та це ж справді для мене така радість....я цього так чекала!!! Не можу натішитися з радості!!!:girl_claping::girl_claping::girl_in_love:

А ще..я зовсім нескромна:girl_spruce_up: і дозволю собі ще один раз похвалитися....(ну тож цілий тиждень немала толком як похвалитися:girl_crazy::girl_crazy:)...вчора мені свекруха подарувала таку гарнесеньку постельку....:girl_curtsey:рожеву....з хмаринками...Ой, я так тішуся як дитина....:girl_crazy:сьогодні буду нам застеляти ті хмаринки...:girl_curtsey:

Останнє редагування модератором: 29 Жовтень 2009
  3. Красотка

Красотка Well-Known Member

Ого...яка свекруха..Спокійних снів на хмаринках

Знову буду хвалитись.
    Йду пекти сирник!!Ура...нарешті до чаю буде на вечір))

4. tania

tania Well-Known Member

А я сьогодні була в салоні пофарбувала волосся, зробила манікюр. А вчора купила шикарне платтячко і суперові брюки та ше й за дешеву ціну. Красота.

5. мамочка

мамочка Well-Known Member

всі здорові і вдома, і на роботі...
    ТТТ

6. Анута

Анута Well-Known Member

хоч хтось у вихвалялках! дякувати небесам!!! я вже думала взагалі - КАПУТ....

7. natorella

natorella Well-Known Member

а я (як вгадала мамочка) купила гілочку на ДП (шоб не видаляли модератори - коли її зовидят)
    так шо готуйтесь)))))))))

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

УСІМ хто повісив носа!
    [​IMG][​IMG]

9. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

То ще й похваліться, де таке добро знайшли? ;)

10. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Кольорова ви відпочиваєте, а коє кто працює. Головна вихвалялка робочого дня ми на чолі з шефом обжерлись часнику і обпились коньяку, весело нам і так ароматно

11. Kasia

Kasia Well-Known Member

нормальний підхід.:girl_smile:

12. Анута

Анута Well-Known Member

часник з коньяком - щось новеньке. Шкода, що мені не можна..... (коньяк мається на увазі ;) )

13. tania

tania Well-Known Member

На Південнім ринку. Сукню за дешево бо коліжанки магазин. А брюки за 300грн. (як на мене зараз це не дорого) в гарному такому магазинчику в торг. комплексі Галичина недалеко від чоловічого магазину VAN CLIFF.

14. карапуз

карапуз Well-Known Member

Купив мені чоловік у Карпатах ,такі класні хатні тапочки чи точніше валянки :girl_haha:. Ходжу по хаті як Дід Мороз,теплооо :girl_blum: !

15. cleonata

cleonata Well-Known Member

А я тепер маю підпис!!!! я так його хтіла, щоб дивитись шо там мій малюк робить, але не було такого в мене спочатку доступу...
    А тепер маю!!!! ЛЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯ....

16. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А я нині дістала шикарний букет і тортик! Так приємно!
    Словом, трохи святкуємо, незважаючи ні на що:)

17. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

скажете шо глупа, але теж тішуся лінієчкою.нарешті встановила!!! (ато вже декому надоїла з тим)

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Вітаю!!![​IMG]

19. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

учора мій брат і його красуня-кохана протягом 12 годин народили чарівну дівчинку вагою 3500 і зростом 53см:girl_claping:
    буде в нас нова киянка Тетянка:)

20. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

ха!
    я нарешті купила бодічку! ще й доволі дешево! і гарної якості! і гарно лежить! плюс колготи на баєчці, які теж приємні, зручні, теплі і гарно лежать, і шкарпеточки тепленькі!

Статус теми:
Закрита.