Вихвалялки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки

так от, при закінченні цього важкого дня в мене з'явився новий учень!я так тішусь! другокласник))
    А ще Коханий сьоні подарував маєчку на довгий рукав, трикотажну (дуже приємна і якісна тканина) з ведмедиком чорним атласним на ній! така гарнюня і розмір мій!

• Подобається Подобається x 9
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

У мене з'явилися нові класні лашки зі самого Нью Йорку - подарунок від Марусі! І капці, і торбинка!!! Дякую сердечно!!! :girl_in_love:

А Ромусь мені подарував нові чотки, тепер з ними не розстаюся! :girl_tender:

Останнє редагування: 10 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 20
  3. Зануда

Зануда Well-Known Member

Ще б я темна знала що це...Але всеодно вітаю!!! :)

• Подобається Подобається x 11
  4. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Біологічний, я так думаю, що це просто покриття лаком, чи ні? я, мабуть, тоже темна... Також приєнуюсь до привітань і думаю, може то вже записуватись до Панадолки.:girl_curtsey::girl_curtsey::girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 6
  5. Liliyah Romanova

Ото вам, дівчатка-львів'янки, пощастило!
    Як буду їхати до Львова, то вже знаю, до кого на манікюр хочу!

Панадолко, ви ще людям невеличкий масаж робіть, як тут роблять, то вони взагалі вас будуть обожнювати!!

• Подобається Подобається x 13
  6. La esposa

La esposa Moderator

А в нас в салоні таке роблять, коштує то задоволення аж 2 гривні!!! ;)

• Подобається Подобається x 8
  7. Liliyah Romanova

Тут входить вже в кошт манікюру. :)

• Подобається Подобається x 8
  8. Зануда

Зануда Well-Known Member

Колись у перукарні манікюр коштував 5 грн. в цю ціну входив масаж і крем для рук. Тепер халява скінчилась. :)

9. Liliyah Romanova

Свого роду вихвалялка: я такого не пам'ятаю. :shy:

• Подобається Подобається x 9
  10. kitka

kitka Well-Known Member

Хоч я ще хворенька трохи, але не можу не похвалитися своїм Романом-старшим. Вчора в мене голова була як кувалда, ледве вставала, щоб напитися чогось. А Ромко, прийшовши з роботи, приготував поїсти, нагодував дітей, допоміг Ромчикови з уроками (ще й за законом підлості задали море-морезне +твір), а потім на кухні все помив, повитирав....Словом, як я встала вночі попити і пішла на кухню, то мене аж засліпило :girl_crazy:. О!

• Подобається Подобається x 17
  11. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Панадолко молодчинка!!! Маєте ще одну клієнтку цьоцю Грильяжку, окрім тої якій нарощували нігті!!!! А апаратний манікюр в вас роблять?

Останнє редагування: 10 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 3
  12. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Я нарешті пройшла всіх лікарів,зробила УЗД внутрішніх органів і........ я майже 100% ЗДОРОВА!!!!!!!!!)))))))))))))))))

• Подобається Подобається x 23
  13. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Такс, щоб багато не цитувати, я пишу все разом. Біологічний манікюр - це не обрізний манікюр. Використовується дерев'яна паличка, спеціальна оляйка для кутикули яка пом'якшує її. Потім скраб для рук та масаж.
    Масаж для рук також роблю :) люди це просто обожнюють.
    Апаратний манікюр мене ще буде чекати попереду. Ще нічого по цьому не вчили. Зате парафінотерапію вже освоїла і випробувала :)))
    Всім-всім дякую за привітання! Тішуся собою як маленька. А вам дівчатка буду щось робити вже тоді, коли ще праще наб'ю руку і коли закінчу курси :haha:

• Подобається Подобається x 22
  14. Lebidka

Lebidka Well-Known Member

Сьогодні купила на кн. форумі таку суперську енциклопедію про тварин, тішуся, як дитина :) ну і ще прау книженцій. Я би ще купляла і купляла... добре, що чоловік вчасно забрав мене звідти ;)

• Подобається Подобається x 16
  15. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Так, розгребла всі свої справи після відпустки. Як завжди хвалюсь донечкою...вона трошки стала робити "ладушки", чітко вимовляє - мама, тата, та багато інших слів, які я нажаль не зовсім розумію :), а головне вона стала повзати та вставати. Я така рада...словами не передати!

16. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

А в мене радість - завтра ввечері після роботи разом з друзями їду на 2 дні в Карпати:girl_in_love::girl_claping::girl_in_love:я так скучила за горами!!та й відпочинок мені не зашкодить,бо я шось від тої роботи якась отака ходжу:girl_crazy::girl_crazy:

• Подобається Подобається x 18
  17. Liona

Liona Well-Known Member

Нарешті я у вихвалялках ))))))
    1. Лєруся одужала )))
    2.приїхав мій батько (не бачились 2 міс.)
    3. записалася на 3 курси ))) буду вумна як вудка, яка розмовляє англійською і керує автомобілем :girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

• Подобається Подобається x 19
  18. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

А в нас нині вийшла імпровізована міні форумівка.класно посиділи:)Дівчатка дякую за суперську компанію ,хоть насміялись від душі:haha:

19. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

То тобі велике дякі:girl_in_love: Дуже і дуже гарно провела час! Хто ще не знайомий з Злючкою - обов"язково зробіть це - настільки приємна, цікава, симпатюля і...одним словом - Злючечко:girl_in_love:
    Ну, і окремо цьомки Натореллі і Олі-льолі:girl_in_love:

• Подобається Подобається x 18
  20. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Ну я сюди..мені за півгодини відремонтували мого нового, але вже несправного телефона...поки ми з Каті попили капучіно і згамцяли тістечка, то хлопці його зробили...сподіваюсь, що більше в сервіс не доведеться звертатися......

Статус теми:
Закрита.