Вихвалялки

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by mamatu, Dec 27, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Відповідь: Вихвалялки

Вітаю!!! класний фотік:y:. В мого чоловіка, тобіш, в нашої сім"ї D80. То була мрія мого чоловіка, він ним марив і нарешті в минулому році його мрія здійснилася:)

А я теж похвалюся - перетворююсь на справжню господарку - сьогодні вперше в житті самостійно закатала малину на зиму :girl_claping::girl_claping::girl_claping::girl_claping:

• Подобається Подобається x 13
  2. Анута

Анута Well-Known Member

аналогічно. я так звикла до "сліпої" клавіатури, що навіть коли дивлюсь на англійські букви мені кириличні ввижаються. Теж вже багато років друкую всліпу. навіть коли купували нову клаву - спеціально брали без кириличних

якраз про це сьогоднішня серія смішариків була ;)

а так завжди ;) та, що лишилась на поличці може всетаки краща :)
    не майтесб сумнівами: взяли найкращу і крапка!

• Подобається Подобається x 6
  3. Angel

Angel Well-Known Member

ну накінець то я добрвлася до нету!!!!!!!!!а то майже 2 тижні нічого незнаю,"шо куда і по чьом" була страшна гроза і вибухнув комп з цілим феєрверком moskali:

• Подобається Подобається x 10
  4. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

а це як?
    просто цікаво. Ну щоб самій від таких "вибухів" вберегтися.. бо мало шо.... а я і дня без компа не можу. За два тижні у мене би така "ломка" була шо капєц...

• Подобається Подобається x 1
  5. Angel

Angel Well-Known Member

якось в неділю...........пізно ввечері.....наводила марафет на голові,а комп був включений,і почалася страшна гроза,дуже гриміло і блискало,і тут як загримить і блисне.....ТАК,шо я чуть інфаркт не получила.... повибивало світло,потім включилось.ну,думаю включу комп"ютер............А тут як вистрілить,і вогнем ззаду ком"ютера.П.С. от і в мене ломка ТАКА!!!!шо я вже замахала нашу форумчанку з запитаннями:"ну як там?шо ноВого на форумі?"

6. Анута

Анута Well-Known Member

знаю такий не один випадок. Зокрема якщо комп підключений до якоїсь мережі (тобто інет по мережевому кабелю). Найкращий варіант це згоріла мережева карта. Тому ми в грозу як мінімум витягували мережевий кабель. Все залежить від встановленого грозозахисту в тій мережі.

• Подобається Подобається x 3
  7. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Приїхали ми з села поїли смачнющого шашличка, подихали повітрячком, поласували ягідками. Навіть мій нежить трохи вгамувався. День вийшов файним.

• Подобається Подобається x 7
  8. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Ну, Грильяжко, Тобі лафа ! :))
    І я мушу похвалитися! Йдемо вчора по центру нашого рідного Львова - по "стометрівці" - , і я глип - знайоме обличчя. Придивляюся - очам не вірю. ПОТАП і Настя Каменських!!!!!!!!!!!!!! Я не є великим шанувальником їхньої творчості (на відміну від моїх дітей :) ), але втішилася, як слон! Потап такий високий, як баскетболіст. А Настя в житті худіша, ніж на екрані :) Я так до них либилася, ніби маму рідну побачила :haha:))))))))))))) Йшли за ручку, може, так на публіку. Бо знаю, що Потап дуже любить свою жінку.
    Цікаво, шо це вони у Львові робили?

• Подобається Подобається x 5
  9. levandivka

levandivka З яйцями...

О-о-о...
    А хто то?
    Тре в гуглі подивитися...

• Подобається Подобається x 1
  10. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Можна подумати, на Левандівці не знають, хто такий ПОТАП ....:ireful1::ireful1:
    :haha:)
    І можна приколюватися з його творчості, але в своєму жанрі він шарить :)) Спробували б на Левандівці щось таке замутити, як він ;)))

• Подобається Подобається x 4
  11. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

А я повихваляюся нашими з Любасиком подаруночками...
    отже, окрім пристойної суми від родичів гарбузових, маємо...
    Любчик - пилосос, вертоліт з водієм-війсковим, трактор з причіпом, набір нового посуду+виделка і ложка, нова зубна щіточка, паста і шампунь, портфелик з інструментами, книжечку з колисанками, рятувальну жилетку..ну і купу солодощів...
    я - суперський скрабик, велитенську салатницю, набір чашок на чайок, вазу, пляжний рушник, набір DOVE (лосьйон, шампунь, гель) в гарненькій сумочці...ну і купу квітів....

• Подобається Подобається x 32
  12. Virginia

Virginia Well-Known Member

А мій коханий (вже дуже скоро коханий чоловік) вчора зробив мені французький манікюр на ногах:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

.... а я закала шо він в мене в"яже, вишиває хретиком і гудзики пришиває:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

• Подобається Подобається x 21
  13. ірен

ірен Well-Known Member

ОГООООООООО:eek::eek::eek:,мій би мені як зробив,то:girl_cool:

А мій любий чоловік і синулик зараз так солодко разом сплять,а я тут вихваляюсь,що є трохи вільго часу і можна його провести так як я хочу....:girl_curtsey::girl_curtsey::girl_curtsey:

14. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ну і япохвалюсь, мій з донею гуляє, а я байдики б'ю :))

• Подобається Подобається x 13
  15. marika28

marika28 Well-Known Member

:radist::radist::radist::radist::radist::radist: а ми їдемо на озеро. я нарешті з вудочкою посиджу. поки чоловіча половина шашлички забацає. :girl_haha:

• Подобається Подобається x 11
  16. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Такссс....
    в п"ятницю мені нарешті прийшов коврик, який я давненько чекала....
    в суботу провела суперовий день з однією з наших форумчанок і з її мацьопою.....
    в неділю з мужом спали до 12,30 год...потім гарненько поснідали і пішли трошки прогулятись....
    а сьогоді добралась до посиденьок:girl_crazy: УрЯ!!!

• Подобається Подобається x 12
  17. Mokka

Mokka Well-Known Member

А я недавно придбала в одної з наших форумлянок откаий брандзолєт завдяки нашій дошці оголошень:

В "житті" він ще кращий!

• Подобається Подобається x 8
  18. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а ми в суботу на закарпатті були! Їздили в Мукачево і Ужгород на замки дивитись! Отак! І купили класнющого вина!:girl_in_love::girl_claping:

• Подобається Подобається x 12
  19. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

А ми з коханим чоловіком були на вихідних в Карпатах, і завтра їдемо на море:radist::radist:

• Подобається Подобається x 11
  20. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

А ми сьогодні повернулись з Яремче:girl_claping::girl_claping::girl_claping:

• Подобається Подобається x 7
Thread Status:
Not open for further replies.