Вихвалялки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки

ооо!!!Вітаємо нову львівяночку!!!! І чекаємо не лише на Форумівках,а й і на маленьких форумівочках)
    Нова стрижка -це завжди супер!!!!а така класика,як каре-то взагалі..ВІТАЮ!!!!)))

• Подобається Подобається x 7
  2. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

Сижу, наклеюю на клавіатуру нові букви. І, о чудо, я тепер бачу, де яка, і мені не потрібно вгадувати, як я це робила раніше, коли набирала щось на англійській:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 4
  3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Постиралися? Скільки років клавіатурі????:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 3
  4. Inka Blond

Постиралися вже давненько. Мама навіть ніколи не сідала за комп"ютер, казала, що не можливо так працювати, а тото набирав рядок за годину:girl_crazy:. А клавіатурі максимум 2 роки. То я так вчилася і дипломну писала:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

5. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

А може варто поміняти, щось новеньке, то завжди приємно. в мене клавіатура максимум рік.......

6. Inka Blond

А я думала, що 2 роки, то не багато:girl_crazy:. Пізно, міняти не буду - я ж так довго стараюся гарно то все діло наклеїти

• Подобається Подобається x 2
  7. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Максимум рік? Моїй вже 8 буде. Як новенька ,хоч би десь постиралась..

8. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Моя не старається, але пилюка так забивається під кнопки. А так поміняла, щоб не чистити, а подружки приходять і ..... в тебе шо новий комп? :girl_cool::girl_cool::girl_haha::girl_haha::girl_haha::girl_haha:

9. Liliyah Romanova

У мене клавіатурі вже теж багацько років, але всі позначки є, виглядає як нова. Кирилиці немає, я всліпу швидше друкую, тому навіть не наліплюю.

• Подобається Подобається x 2
  10. Olma

Olma Well-Known Member

А фоторепортаж де?;)

11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я також в сліпу друкую, лише дивлюсь на екран або на текст з якого друкую. Як бачу що букви не співпадають з тим що б мало бути то розумію що пальця треба посунути вправо або вліво.:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

• Подобається Подобається x 3
  12. Liliyah Romanova

У мене те саме. І якщо пальці на клавіатурі всі не лежать, то в букву не втрафлю навіть з наліпками. :girl_haha:

13. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

а в мене просто класний настрій.
    насміялася нині від душі.
    Спершу вбрала Яну в білий гольфик, потім у джинсики, а потім то всьо доправила голубою панамкою... і вийшов Яньчик. Ото сміху було. Навіть знимкувалася з нею отакою смішною... (фото будут потім)
    А ше я нині влізла в свої штани з восьмого клясу школи і тішуся як дурний цвєчком.... Всьо сідаю на -60, бо у восьмому класі я такою коровою була шо мало місця.... Але то байдуже...
    Коли падав дощ то мені хотілося стрибати по калабанях, але Янин тато би мене не зрозумів, то я чемно дежурила коляску... а душа... а вона стрибала в калабані і ловила долонями крапельки дощу....

• Подобається Подобається x 15
  14. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Ура!!!!! я відео весільне забрала!нині ввечері буде великий сімейний перегляд!

• Подобається Подобається x 11
  15. Liliyah Romanova

Вітаю! І приємного перегляду!
    Я своє купу разів переглядала! Треба буде якось ще раз... :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 7
  16. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А я своє тільки раз. Часто передивляюсь кліп весільний він коротший і там в 4-ри хвилини вміщено все найцікавіше

17. Liliyah Romanova

Так я своє відео разом з татом робила. Сама музику підбирала, тощо... :girl_cool:

• Подобається Подобається x 6
  18. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

а яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя маюююююююююююююююююююю новийййййййййййййййй фотік:girl_cool::girl_cool::girl_claping::girl_claping::girl_claping: Отакий
    ходжу по хаті з фотіком і інструкцією і всьо підряд фотографую, вчусь, зєльонка, ледь вихідних дочекалась, аби троха на тата доцьку сплавити:girl_spruce_up:

• Подобається Подобається x 9
  19. Halina

Halina Well-Known Member

А я купила нарешті собі сумочку! І ношусь з нею по хаті і все перекладую з старої в нову!
    Але от сумніви, а може іншу потрібно було брати???

• Подобається Подобається x 5
  20. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

ВІтаю Богданку з покупкою і скромненько так мрію про отаку штуку... Щоправда... ех мрії мої мрії що ж з вами робити... Нічого так як зара все не буде і колись неодмінно собі придбаю отакого знимкаря... а поки юзатиму кумового Пентакса.

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.