Вихвалялки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vika

Vika Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки

і мене рецепт будь ласка.
    а моя вихвалялка проста-я нарешті ВИСПАЛАСЯ, класно.

2. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

А я сьогодні дізналась, що дві мої подруги чекають карапузиків.:d25:

3. Alonka

Alonka New Member

давайте вже всім, бо я теж хочу:girl_in_dreams:

4. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

а мені пару днів тому найліпша подруга (вона мені як сестра рідна) повідомила таку новину! ухххх, я така рада!

5. manka

manka Member

Така ж новина, правда кілька днів тому дізналась. Обидві так хотіли поповнення....

6. Michela

Michela New Member

А я щойно дізналась, що в наших дуже хороших знайомих буде дитинка (перша)....а дітей чекають вже більше, як 10 років....
    Молодці! Дуже за них рада!:girl_in_love:

7. mysha

mysha New Member

А я залишилась на годинку вдома сама... Чоловік забрав синочків: одного на англійську, другого до батьків. А я в ліжку з кавою та ноутом. Класно! Вдома така тиша.... я вже й забула, що так буває! :girl_in_dreams:

8. IndigoChild

IndigoChild New Member

В мене теж вихвалялка, це те, що я нарешті за весь тиждень ВИСПАЛАСЬ!!!!!!:girl_in_love:

А ще я тепер ходжу на курси англійської, нарешті себе заставила))

9. Taska

Taska Well-Known Member

йду сьогодні ввечері з кумою в Динамо-блюз на Мохіто:dance2:

10. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

11. Seppy

Seppy Active Member

А мені сьогодні спальню привезли :girl_in_love: Нарешті!

12. Farfalla

Farfalla Member

А я вчора зготувала лазанью...ммм... і муж назвав мене кулінарною багінею:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

13. Raven

Raven Мама малятка

Мені муж лижні штани купив, мож до 8 березня:girl_in_dreams::girl_in_dreams: ше і рукавиці випросити.

Останнє редагування: 27 Лютий 2011
  14. jalla

jalla Прогрес року 2013

Мушу похвалитися. Нарешті сьогодні ми з чоловіком купили малому новий візочок. І саме головне що об"їздили в пошуках пів Львова, а купили можна сказати під домом. :girl_bye:

15. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Ми малому замовили матрас, і скоро Діма буде мати своє доросле ліжко :) Тіль чи от він там спати буде?:girl_in_dreams:

16. Dobra

Dobra Well-Known Member

А я вчора вперше стала хресною мамою - не думала що це так приємно. Якесь таке піднесене відчуття, ні з чим не порівняти.

17. Зануда

Зануда Well-Known Member

Хоч зима і закінчується, але ж буде скоро знову - чоловік мні спрезентував шикарну шапку і термо-черевики Merrell.:connie_pull-pigtail:girl_tender: А я така вся довольнааааааааааааа!!!!!!!!!!!

18. Alicia

Alicia Well-Known Member

Вчора приїхала з Буковелю! Мрія здійснилася! Я нарешті покаталася цього року на лижах! І таке сонечко світило! І такі наші Карпати красиві - просто дух перехоплювало від емоцій!!!:shout::shout::preved::preved:

19. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Вчора нарешті побачила двох козаків двоюрідного брата, вони народились 14 лютого, такі малесенькі, але вже з характером:)))

20. La esposa

La esposa Moderator

Два дні була без клавіатури, кнопала то з нетбука, то з чоловікового компа..

тепер маю вихвалялку: мені чоловік віддав свою клавіатуру, собі взяв нову (то скорше в нього вихвалялка, а в мене секонхенд, але так є завжди, я вже звикаю... :girl_in_dreams:)

отже, я зараз почуваюся як той, що вивів з хати козу, корову, свиню... легко, коротше :)

і кнопати зручно :)

Статус теми:
Закрита.